Wie Is Elisabeth (Elisheva) Elijah?

Het testimonie van Elisabeth (Elisheva) Elijah

Groeten in de naam van ONZE HEER!
Lang geleden, gaf God mij een woord wat was:

Als het lijden NIET zo veel was geweest, was de bediening niet zo goed.”

Mijn Roeping in de Bediening

Mijn leven was niet makkelijk, maar de Heer YAHUSHUA gaf mij een woord dat zei “Wees niet beschaamt voor je verleden, maar gebruik het voor YAHUSHUA’S glorie om een getuige te wezen voor Hem, zielen brengende naar YAHUSHUA.” Ik heb nooit een moeders of een vaders liefde, of dat van een zus of broer, tante of oom, neef of nicht, oma of opa gekend. In deze wereld totdat ik trouwde, was ik ALLEEN, maar ik wist dat er een God en YAHUSHUA was...dat Hij iemand was die 2000 jaar geleden op Golgotha stierf. Niemand vertelde mij dat Hij mijn beste vriend kon wezen en dat Zijn Heilige Geest in mij zou leven of dat ik niet perfect hoefde te zijn voor YAHUSHUA om van mij te houden. Ik was geoordeeld, omdat ik een niemand was in deze wereld, geen familie, en een moeder die naar de gevangenis was gestuurd voor kindermishandeling en kinderverwaarlozing en een poging om mij te vermoorden. Ik werd van het ene pleeghuis naar het andere gesmeten, bang om ongehoorzaam te zijn, en probeerde om alles te zijn wat iedereen van mij verlangde, maar altijd voelde ik alsof ik nergens hoorde. Zo spoedig als de nieuwheid afzwakte in de pleeghuizen, werd ik buitengezet net als het vuilnis op Vrijdag, opgehaald door een sociale werker.

Mijn moeder zei altijd dat ik het niet waard was om door iemand van gehouden of verzorgd te worden. Ik was de rotte appel die de anderen bedierf. Ik werd seksueel misbruikt, gemolesteerd, verkracht toen ik kind was door mijn moeders echtgenoten, vrienden, stief-broers, en natuurlijk, door haar. Zij haatte mij en stopte nooit haar armen om mij heen voor wat ik kan herinneren. Ik heb jong geleerd om niet iedereen te vertrouwen. Ik heb jong geleerd dat ik mijzelf en mijn leven haatte. Ik heb velen malen pogingen tot zelfmoord geprobeerd toen ik nog een jong kind was, liep voor bewegende auto’s en nam overdosis aan pillen op 8 jarige leeftijd.

Veel schade is mij aangedaan, dus op 10 jarige leeftijd had mijn moeders vriend een neef en introduceerde mijn echtgenoot, wie erg controlerend was, kil, afzijdig en veel ouder dan mij. Mijn moeder wilde van mij af; Ik was een constante herinnering aan haar dat zij ouder werd wanneer ik ouder werd. Ik werd van haar afgenomen en werd onder bewaring van de rechter en omdat ze niet wisten wat ze anders met mij zouden moeten doen, trouwde ik op een hele jonge leeftijd. Mijn echtgenoot werd mijn vader, en vanwege het leeftijds verschil, domineerde hij mij totaal op iedere manier, en toch was ik een eigendom die geen liefde kende, alleen mishandeling in een ergste vorm, mentaal, lichamelijk en seksueel. Ik zal niet in details gaan, maar de eerste week dat we getrouwd waren, deed ik poging tot zelfmoord omdat hij ontucht pleegde. Nadat (tussen miskramen, zelfmoord pogingen en instortingen), was dit mijn leven voor 6 jaar totdat ik YAHUSHUA vond....of moet ik beter zeggen dat YAHUSHUA mij vond.

De laatste zelfmoord poging, had ik een fles van Seconal (100mg) ingenomen nadat mijn echtgenoot alweer overspel had gepleegd en zei dat hij niet meer terug zou komen. Ik kwam het dichtsbij sterven als ooit...zelfs had ik een ervaring met buiten treden. Ik zal niet verder daarop ingaan, maar ik zal zeggen dat ik bad terwijl ik lag te sterven en zei “YAHUSHUA, vertel mij waarom Jij niet van me hield voordat je me in Hel werpt?? Alstublieft stuur gewoon iemand om mijn handen vast te houden terwijl ik aan het sterven ben.” Ik zal dat gebed nooit vergeten, omdat ik daar lag vanaf middag tot middernacht, drie dagen voor mijn verjaardag, tussen bewustzijn en onderbewustzijn, alleen reviving* lang genoeg om over te geven, en ik lag in mijn braaksel terwijl ik weer bewusteloos werd.

Hoe iemand mij had gevonden begrijpt NIEMAND tot deze dag aan toe! Het was een wonder, maar de politie brak de deur open, en YAHUSHUA was daar altijd mijn gebed aan het beantwoorden, mijn hand vasthoudende terwijl ik het niet wist. Ik werd in de intensive care gezet en 72 uur de klok rond in de gaten gehouden, maar niemand was er om mij in de gaten te houden, behalve de zusters. Geen bezoekers; zelfs mijn echtgenoot was kwaad en weigerde mij te bezoeken, zeggende dat hij moest werken om de ziekenhuis rekening te betalen die ik veroorzaakt had. Ik had geen zelfmoord bericht achtergelaten, dus forceerde mijn echtgenoot het ziekenhuis om mij te ontslaan om onder zijn bescherming te staan. Ik was nog steeds minderjarig. Toen ik thuis kwam, was het op mijn verjaardag 4 April, de dag dat ik begraven zou zijn geweest. Het was ook Pasen. Ik was zo gebroken; niemand gaf erom dat het mijn verjaardag was. Ik probeerde mijn leven te ontnemen de dag dat ik vrijgelaten was van het ziekenhuis, maar mijn echtgenoot nam het pistool weg. Ik had een eerstehulp dokter die mij vertelde dat als ik de volgende keer mijzelf wilde doden, dat ik voor een trein moest springen waar niemand de deeltjes meer kon oprapen. Ik was overtuigd dat Satan die dokter naar mij had gestuurd. Één jaar later, herinnerde ik mij die dokters woorden en dat was wat ik van plan was om te gaan doen, omdat we in het land leefden bij de trein sporen. Maar inplaats van dat had YAHUSHUA andere plannen.

Een vriend van mijn echtgenoot (een vrouw die hij kende waarmee hij opgroeide, waar hij later ontucht mee pleegde, terwijl zij deed alsof ze hem naar de HEER toe leidde) belde me op de telefoon de avond waarop ik plande mezelf te doden en nodigde me uit voor mijn eerste Pinksterkerk. Ik ging om gedag te zeggen tegen God, denkende dat Hij daar zou zijn. In plaats daarvan, gaf de prediker een woord van kennis en sprak over iemand die plande om zichzelf te doden en het te vertellen aan die persoon, “YAHUSHUA zei doe het niet!”, Hij hield van die persoon en wilde hen voor Zijn Glorie gebruiken. Hij vroeg wie die persoon was en om naar voren te komen en hun leven te geven aan YAHUSHUA. IK DEED HET! Daarna vroeg hij wie niet de doping van de Heilige Geest had met bewijs van het spreken in tongen om hun handen omhoog te doen. Ik deed mijn handen omhoog en zei “Ik weet niet wat dat is, maar als het van YAHUSHUA is wil ik het!” Jongen, en ik kreeg het! YAHUSHUA liet mij een licht in mijn ogen zien en zei dat ik mezelf nooit meer mocht haten, want als ik dat deed, omdat Zijn Geest in mij is, zou ik Hem ook haten. Voor het eerst in mijn leven, dacht ik dat ik knap was. Nooit meer waren er zelfmoord pogingen, ik had een bedoeling en dat was om van mensen te houden, op een manier waarvan ik nooit afwist, en moest mensen er zeker van laten weten hoeveel YAHUSHUA van hen houdt, en hoe ze hun leven konden geven aan YAHUSHUA en gered, gewijd en gevuld met de Heilige Geest te worden.

Dat was 25 jaar geleden, en het vuur in mijn botten is alsmaar heter geworden, mijn ijver voor mijn heer YAHUSHUA kent geen grenzen. Ik hou van YAHUSHUA en Hij is mijn ENIGE en ENIGE WARE LIEFDE BOVEN AL HET ANDERE. Mijn hoofd verlangen is om Hem te dienen alle dagen van mijn leven...om mensen te helpen op welke manier ik dat kan, op manieren waar niemand mij ooit geholpen heeft. Om daar te zijn en het gebroken mishandelde lichaam van YAHUSHUA te troosten en hen te laten weten dat het de duivel is die hen aan het slaan is, NIET YAHUSHUA HA MASHIACH. Vele malen heeft God mij gebruikt om mannen en vrouwen te stoppen met het doden van zichzelf, zoals ik mijn testimonie deel. Zij eindigen gered, en zelfs mijn zelfmoord pogingen (voordat ik YAHUSHUA kende) dienden voor een doel. Ik ben geroepen om het evangelie van YAHUSHUA HA MASHIACH te bedienen met de zalvings kracht van de Heilige Geest. Mijn doel is om miljoenen gered te zien, gewijd en gevuld met de Heilige Geest gemanifesteerde kracht. Ik streef ernaar om YAHUSHUA te gehoorzamen en Hem op iedere manier in mijn leven op de eerste plaats te zetten. Ik aanbid en hou van Hem en probeer Hem als eerste in mijn prive leven te houden, bediening, proberende met alles wat ik kan doen om het mishandelde, geslagen, het in de steek gelaten, niet geliefde en verworpen lichaam van YAHUSHUA te bereiken...om te bewijzen dat YAHUSHUA HA MASHIACH echt wel van ze houdt, en gestorven is en opgestaan is op de derde dag en dat Hij hetzelfde had gedaan als het slechts voor EEN persoon was die Hem accepteert. Ik wil hen laten weten dat het Woord van God niet kan liegen, en om hen te leren, en met hen te bidden, en het belangrijkste van alles, van hen te houden. Ik heb altijd hard geprobeerd om de lieve Heilige Geest haar stem te horen en voel gepriveleerd wanneer Hij deze gebroken pot van klei gebruikt om de verlorenen naar YAHUSHUA terug te brengen, en hun wonden op te binden, bewijzende aan hun dat YAHUSHUA leeft en nog steeds Regeert, en Hij houdt van Ons en geeft om alles waar wij om geven.

Ik wil gebruikt worden om YAHUSHUA HA MASHIACH prijs, eer en glorie te brengen als we zielen gered zien worden, bevrijdt, genezen, door de Naam, het Woord en het Bloed van YAHUSHUA HA MASHIACH, bewijzende dat God echt alles kan doen door YAHUSHUA HA MASHIACH heen die mij aansterkt. Wanneer ik bedien, verwacht ik wonderen en krijg ze voor YAHUSHUA’S Glory. Mijn leven is veel veranderd in die 21 jaar, maar de roeping niet. Misschien als mijn leven niet zo geweest was, zou ik niet de compassie hebben wanneer ik bedien en er zijn slechts een paar schoenen waarin ik NIET gelopen heb dus kan ik mezelf in hun pijn identificeren. YAHUSHUA HA MASHIACH is mijn Heer en Redder en ik wil anderen leren wat God mij heeft geleerd, zodat zij anderen kunnen leren het ontzagwekkende wonder van de God die wij dienen.

De roeping die God op mijn leven heeft geplaatst is dat van een evangelist, wat ik al voor 21 jaar ben, iets wat mijn leven waard maakt en het te gebruiken om de verlorene terug naar YAHUSHUA te brengen. Ook voor de laatste 10 jaar, ben ik een amateur pastoor geweest waar de Heer mij gebruikte om te bedienen. Nu een internationale bediener en gewijde pastoor, kantoor van profeet en bruid van YAHUSHUA HA MASHIACH. Een visser van mannen en vrouwen, en het woord te leren en raad te geven met de Gaven van de Heilige Geest te gebruiken. Ik ben ook gezegend met profetische gaven; tekens, wonderen en mirakels hebben deze bediening gevolgd voor YAHUSHUA’S Glorie, omdat ik niets ben zonder YAHUSHUA. Het is Zijn Heilige Geest zalving die de boeien, jukken en slavernij van Zijn mensen breekt. Mijn partner in de bediening en ik gaan nu een gebouw kopen en er is verteld door God hoewel we gewijd waren door YAHUSHUA, zijn we nu ook gewijd door mensen geworden.

Ik ben een vrouw en ik ben beoordeeld op mijn blonde haar, makeup, pantalons...het uiterlijk. Sommige bedieners hebben zelfs gezegd dat ik niet mocht bedienen in hun kerken totdat ik geen makeup meer op had! Ik ben dankbaar dat de Heer mij liet zien dat het niet om de schoonheid van een vrouw dr’ huid gaat (of ze makeup of mascara op heeft), maar de schoonheid van dr’ HART! Mijn hart is 21 jaar geleden schoongemaakt en wordt nog steeds schoongemaakt met het Reinigende Bloed van YAHUSHUA HA MASHIACH. Ik heb ondervonden dat de ergste beledigingen en tekortkomingen van liefde vanachter de preekstoelen komen, jaloers vanwege de sterke zalving, en gaves....hebzuchtig; en vele pastoren geloven niet dat God uit vrouwelijke profeten of vanuit een vrouwelijke bediening spreekt, vooral als een pastoor. Maar ik blijf doorgaan te doen met waarvoor ik geroepen ben om te doen, en Hij blijft mij gebruiken voor YAHUSHUA’S Glorie. Ik ben naar de mensen gestuurd en NIET naar de Pastoren. De mensen ontvangen mij altijd in liefde en ik probeer niet gekwetst te voelen en vergeef de pastoren die mij zo slecht behandeld hebben. Ik zal God hun rechter laten zijn en hen laten leren van hun fouten. Inplaats daarvan, weiger ik om mensen te oordelen op hun uiterlijke vertoning, kleur van de huid, want zwarte pastoren hebben mij kwalijk genomen omdat ik zo wit ben


Ik denk dat het Gods gevoel van humor is, om mij te maken waar Satan het meest voor vreest... een Heilige Geest gevulde Pastoor! Ook een gospel liedschrijfster en zangeres. Satan heeft zo hard geprobeerd om mij te verwoesten, maar dit heeft alleen het persen van de druiven geproduceerd wat NIEUWE WIJN voortbracht in de vorm van bevrijding en gezalfde liedjes. Zie je? Alle dingen werken werkelijk ten goede samen voor degenen die van God houden en zijn geroepen volgens ZIJN DOEL. YAHUSHUA wist aan het eind dat Hij zou winnen, daarbij bewijzende dat ik meer dan een overwinnaar ben door YAHUSHUA HA MASHIACH mijn Heer!


Ik geloof dat het enige doeleinde in mijn leven was om te zijn wat ik nu ben. Een gezalfde dienstknecht, apostel en kind van de Koning der Koningen en Heer der Heerscharen! YAHUSHUA HA MASHIACH. Is er enige andere hogere roeping dan deze? Ik denk het NIET! Een gebroken vaatwerk van klei, maar een machtige krijgster voor YAHUSHUA HA MASHIACH, ik ben geroepen om het Evangelie te prediken tot aan de vier uithoeken van de AARDE; tot alle rassen, verwanten en talen. God heeft mij laten zien dat de kleur van de huid NIET van belang is, wanneer ik mensen zie dan zie ik hen alleen alsof ze ROOD zijn, bedekt in het vergoten Bloed van YAHUSHUA HA MASHIACH! ONZE YAHUSHUA Messias! Ik ben gekozen om een pastoor te zijn over vele kerken. Bid alstublieft voor mij zodat ik altijd de stem van ONZE HEER en REDDER YAHUSHUA HA MASHIACH hoor en Zijn wil perfect doe, nakomen waar Hij mij voor gecreërd heeft. Mij was verteld dat ik nooit deze bediening kan neerleggen want het is mijn identiteit, wie ik ben is een gebroken vaatwerk van klei van God YAHUVEH maar een machtige krijgster voor YAHUSHUA HA MASHIACH (YAHUSHUA Messias) Dominee Sherrie Elijah Contact Us

Waarom Ik Mijzelf Dominee Elisabeth Sherrie Elijah Noem

(het is mijn NAAM!)


Dit zijn vragen en antwoorden voor diegenen die dat wilden weten, en bang zijn om het te vragen. Ik ben het aan het versturen op de website. Eigenlijk schreef iemand mij en vroeg AL die vragen, hij zou niet de profetieën hebben verstuurd totdat hij de antwoorden kreeg. De Heilige Geest heeft hem veroordeeld. Hij haalde ze er later toch nog van af. Hij zei dat ik niet op het internet thuis hoorde alleen één op één tot de mensen. Maar ik doe dit op BEIDE manieren zoals de Goede Heer mij bevolen heeft. Hij zal verantwoordelijk wezen voor de HEER voor zijn onbeminnelijke houding, zoals ik verantwoordelijk word gehouden om hem te vergeven, dat is waarom ik zijn naam verwijderd heb om het te bewijzen. Prijs YAHUSHUA! Minstens 3 mensen op die dag, van grote website bedieningen, schreven mij en zeiden dat de Heilige Geest had gezegd om de profetieën aan de mensen te versturen. Wat de vijand voor KWAAD bedoelde draaide YAHUSHUA het rond voor het GOEDE!

Zelfs die vragen die mij pijn deden, heb ik nu een doel voor om ze te beantwoorden. YAHUSHUA verspilt NIET iets of iemand! Gezegend is de naam van de HEER!

Zijn eerste vraag was over mijn laatste naam. Is het echt Elijah bij geboorte of bij huwelijk, of is het een genomen naam? Het is de naam van mijn aardse vader! (meisjes naam). 2. De tweede vraag is over trots. Wordt jij geteisterd door de geest van trots in jou leven? Heeft de vijand jou geleid om te streven voor meer dan wat de Heer gevraagd heeft aan jou om te doen? Wordt jij op dit moment geleid door Zijn Heilige Geest vertellende wat jij moet doen? Zullen zij zeggen dat dit van de Heer is of van jou?

ALS je mijn testimonie gelezen hebt, zul je zien dat ik GEEN trots heb. Ik ben minder dan NIETS en de enige waarde die ik heb is de Heilige Geest die dit vaatwerk van klei gebruikt voor YAHUSHUA HA MASHIACH’S Glorie. Ik heb veel geleden, en nog steeds, want God zei, als het lijden niet zo GROOT was geweest dan was deze bediening NIET zo GOED geweest! Hij gebruikt dit vaatwerk van klei, met zoveel wonden en scheuren dat de wereld geprobeerd heeft om het weg te gooien en het als VUILNIS te bestempelen. Maar YAHUSHUA neemt dit vaatwerk terwijl er zoveel beter uitzienden zijn, hoger geschoold, meer gekwalificeerd en toch GEBRUIKT Hij dit vaatwerk om Zijn zalving over de mensen uit te storten en GEEN druppel te verspillen! Voor YAHUSHUA HA MASHIACH’S Glorie Alleen!

De zalving komt voort vanuit de werper en komt nooit vanuit de slagen, maar vanuit de mond van de ene werper, want voor degene wie de zalving in mij stort, is bij machte om het in het vaatwerk te houden en is bij machte om het voort te storten vanuit dit vaatwerk, want HIJ IS GOD ALMACHTIG en in mijn zwakte is Zijn sterkte voort te zien. Mensen beseffen dat het NIET van mij is, maar dat die gaven van de Heilige Geest voortkomen. Zoals Hij mij gebruikt, bewijst Hij dat Hij IEDEREEN kan gebruiken die zichzelf afstaan om GEBRUIKT te worden voor YAHUSHUA’S glorie! YAHUSHUA gebruikt mij en spreekt uit mij voort, omdat HIJ ervoor kiest. Geen andere reden is daarvoor. Ik ben Zijn kind, gered door Zijn Bloed zoals ieder ander. Er is een hoge prijs te betalen voor de zalving. Hoe groter de zalving, hoe groter de prijs. De knecht is NIET boven ZIJN of HAAR meester YAHUSHUA HA MASHIACH.

Deze testimonie is saai in vergelijking met wat onbesproken is en zal op een dag geschreven worden voor YAHUSHUA’S glorie zodat anderen zullen zien dat ik in vele mensen hun schoenen wandel, waar weinig pastoren in hebben gewandeld. Ik zou mijn leven niet eens wensen aan mijn ergste vijand, behalve voor redding en gebruikt te worden door God om de massa’s te bedienen. Het was geen GELUKKIG leven. (enkelen weten dit) Er is geprofeteerd dat het BESTE NOG moet komen! Waar ik het ergst in een echtgenoot heb leren kennen, zal ik het BESTE leren kennen! Dus wacht ik deze zegening af, gelovende dat ik een God dien die niet kan LIEGEN! Het zal komen in Zijn perfecte tijd.


4. Heeft de vijand jou geleid om te streven voor meer dan wat de Heer gevraagd heeft aan jou om te doen? Wordt jij op dit moment geleid door Zijn Heilige Geest vertellende wat jij moet doen? Zullen zij zeggen dat dit van de Heer is of van jou? Er is geprofeteerd dat ik alleen begonnen ben om te doen, wat de Heilige Geest overtuigd heeft dat ik bestemd ben om te doen. Ik ben dankbaar dat zelden iemand mij accuseert van het spreken van die woorden vanuit het VLEES, want ik weet dat ik niet zulke woorden kan spreken. Zij hebben de zalving van de Heilige Geest op hen, en de Mensen herkennen het. Ik herken het en ik ben nederig om gebruikt te worden zoals dit. Nogmaals, waarom Hij mij gekozen heeft? Ik heb geen flauw idee. Deze Kerk Site zal in alle talen zijn zou de HEER wachten met terug komen, het is bevestigd en als je wilt kan ik jou de email sturen van anderen met de gaven van de Heilige Geest dat ik een Hoge roeping heb op mijn leven en dat van een Apostel inclusief profeet. Ja ik weet dat de wereld mij een profetes noemt, maar de Heilige Geest ziet GEEN geslacht, slechts wie willende is om gebruikt te worden voor YAHUSHUA HA MASHIACH’S Glorie!

Ik ben nederig dat ik gekozen was voor deze taak als God Almachtige Zijn Mond-Stuk. Massa’s van testimonies van mensen die de stem van de HEER horen door die profetieën heen. NIET mijn woorden zijn het. Net als jij dat ook deed. Ik laat mijn motieven aan de HEER YAHUSHUA over om het te rechtvaardigen, want Hij weet dat ik ALLEEN Hem zoek om te dienen, Hem te Aanbidden en anderen te leiden naar de Enige God van Redding! YAHUSHUA HA MASHIACH van Golgotha! Mijn grootste doel in het leven is om te horen: Goed gedaan gij goede en betrouwbare dienstknecht, treedt nu in de rust! Prijs YAHUSHUA! Ik heb toch een taak om te doen en zal niet kunnen terugkeren naar huis totdat ik afmaak wat Papa God verordend heeft en beslist heeft voor mij om te vervullen voor YAHUSHUA HA MASHIACH’S Glorie alleen.

5. Ben jij een echte Geestelijke? Of is deze titel iets wat jezelf op je genomen hebt? Is de titel Geestelijke gepast voor een kind van de Koning? Ik moet het antwoord weten van dit, met jou uitleg van het gebruik van het Woord en waarom het toepast bij jou. Geestelijke betekent Eerwaardig, is dit wat jij probeerd te zijn? Zal het jou afscheiden van God’s kinderen, zul je eenheid met hen houden?

JA ik ben een gewijde bediener. Internationale bediener hetwelk betekent dat ik vergunning heb om het evangelie te prediken aan de wereld...natuurlijk communistische landen vermijden tenzij YAHUSHUA het mij anders verteld. Ik ben vorig November gewijd..Als ik een scanner had zou ik het voor jou scannen. Maar mijn woord is goed genoeg, want ik zeg dit alles onder de getuigenis van de God die ik dien en aanbid. YAHUSHUA HA MASHIACH van Golgotha en Nazareth. Ik heb een niet-confessionele vergunning, omdat naamgevingen alleen mensen scheidt....nogmaals lees de testimonie, het zal jou vragen beantwoorden. Ik neem zelfs niet de belasting vrijstellende status, omdat God mij dat niet toelaat! De regering zal dat wel, maar de God die ik dien zal dat niet! Ik vertrouw op Jehovah Jireh om mijn Heer en verzorger te zijn en Hij ALLEEN is degene. Ik werk op liefdadigheids offeringen, welke weinig zijn en ver tussen. Iemand die deze bediening geeft krijgt beloningen van God De Almachtige Zelf! Niet van de Regering!

De HEER zei werkelijk dat als ik die belasting vrijstellende status neem, dan zal dat mijn enige financiële beloning wezen. Want door het niet te nemen, blijf ik betrouwbaar met wat de Heilige Geest had gesproken door mij heen in de profetieën. Dit is NIET de manier hoe ik dingen doe, maar dit is dan NIET mijn manier, maar YAHUSHUA HA MASHIACH’S manier alleen dat gedaan moet worden. Wanneer de belasting vrijstellende status is weggenomen, hoef ik niet in paniek te raken en leer ik hoe ik een bediening moet leiden.


Zonder het, heb ik het altijd al gedaan! Vertrouwende op Mijn Papa God om mij te voorzien van al mijn benodigheden volgens ZIJN rijkdommen in de Hemel. Iedere profetie dat aan mij gegeven is, verbaast mij zelfs meer dan IEDER van jullie die verbaast is. Mij is verteld dat het bevestigd is dat ik de troepen op de muur moet verzamelen. Dit zijn 500,000 Gideon Krijgers voor YAHUSHUA HA MASHIACH! Dit zijn de krijgers rond de wereld.


Ik heb twee dromen gehad keer op keer, (21 Jan, 1997) en toen een andere. Veel bevestiging. Ze zullen vergaderd worden door deze Kerk site en van vele delen van de Wereld. Wat ze zullen volbrengen.


En het zal de droom omvatten nadat waarom ik mezelf Geestelijke noem? Nogmaals wat ik ook aan jou stuur, voel je vrij als je dat zou kiezen om het te verzenden. Mijn leven moet Heilig en acceptabel zijn voor de God die ik dien. Er mag GEEN schaamte zijn in deze bediening, want ik word verantwoordelijk gehouden voor de Hoge roeping die Hij mij gegeven heeft. Ik heb hier NIET om gevraagd. Ik vraag God, waarom mij?

Dan word ik er aan herinnerd dat Hij de POTTENBAKKER is en dat ik maar het KLEI ben, Hij kneedt mij zoals Hij het wilt en ik heb NIETS te zeggen in hoe dat gedaan wordt. OK lees onderaan voor de antwoorden die kwamen van waarom ik mezelf Geestelijke noem.

Voor mij, of ik zou bidden of ik de Geestelijke voor mijn naam zou houden. Ik vraag me af of je er om gegeven had het te vragen als ik een man geweest was en NIET een vrouw.

Mijn meisjes naam is Elijah, maar iedereen kan die naam dragen, kijk naar Cher haar jongen (zanger, acteur), zij heeft een zoon die Elijah Blue genaamd is! Dus het is NIET de naam, maar de GEEST achter de NAAM! Ik kies ervoor om mijn naam te GEBRUIKEN om prijs, eer en glorie alleen aan YAHUSHUA HA MASHIACH te brengen! Om Hem te dienen! En Hem aanbidden en om HEM op de eerste plaats te zetten met alles wat ik doe! Ik ga bij de naam die mijn aardse vader me gaf, maar nogmaals het is hoe ik die naam gebruik wat belangrijk is, Glorificeer ik YAHUSHUA of breng ik Hem schaamte toe? Ik geloof dat mijn leven de naam boven ALLE namen YAHUSHUA HA MASHIACH van Golgotha en Nazareth Glorificeert en verheft! Nu op jou vraag komende van wie mij een profeet maakt? lees de bijbel vooral HANDELINGEN en je zult zien dat ik gezalfd ben door Heilige Geest! Dit is NIET iets dat mensen doen! Maar Vader God doet! De Heilige Geest heeft mij de zalving voor de vijf-voudige bediening gegeven, de apostel gaven.


Aangezien naar wie mij Geestelijk noemen, het staat op mijn bedienings vergunning en ik voelde mezelf oncomfortabel om Geestelijk genoemd te worden totdat YAHUSHUA en ik een hart tot hart gesprek hadden, dit is wat het woord Geestelijk betekent, wanneer ik het hoor of GEBRUIK. Het kan mij niet schelen wat anderen hun betekenis is, alleen wat de HEER YAHUSHUA en ik weten wat het betekent.


HET is Persoonlijk voor mij, en heel erg Heilig, Want het herinnert mij aan mijn Hoge roeping. Ik ben NIET de Geestelijke! het is de Heer YAHUSHUA HA MASHIACH van Golgotha en Nazareth die ik alleen Eer, Aanbid, dien, gehoorzaam, van hou, Mijn HEER, Redder en Meester! Ik heb EERBIED voor Zijn HEILIG WOORD, Zijn gehele woord! En geen compromis sluiten.


Ik eer Zijn REDDENDE, BEVRIJDENDE, GENEZENDE, GEZALFDE BLOED DAT VOOR MIJ VERGOTEN WAS OP GOLGOTHA! ZIJN ZALVING, ZIJN LIEVE HEILIGE GEEST MIJN TROOSTER, EN LERAAR. IK EER VADER GOD YAHUVEH! DIE ZIJN ENIGGEBOREN ZOON GAF ZODAT IK GERED KON WORDEN! Het woord Rev. herinnert mij iedere keer eraan als ik het schrijf of het zie! De Heilige Geest vertelde mij dat ik dit woord moest gebruiken en de reden en uitleg van het “waarom” in deze samenhang. Misschien begin je het te begrijpen. Vele andere pastoren schreven mij en zeiden dank je wel! Ik heb de email om het te bewijzen. Omdat zij zich comfortabel voelden met het gebruik van Rev. en niet wetende waarom, nu weten ze waarom.

IK EER YAHUSHUA HA MASHIACH VAN GOLGOTHA EN NAZARETH DIE IN HET VLEES KWAM IN DE VORM VAN EEN BABY GEBOREN VAN EEN MAAGD GENAAMD MARIA! De ENIGE bemiddelaar voor de Vader God YAHUVEH! De ENIGE WAARHEID, HET LEVEN, DE WEG NAAR DE HEMEL! Dit is wat het betekent voor mij! een herinnering van Wie ik EER! Als anderen dat niet begrijpen, dan is het hun probleem, want alles is goed met mijn ziel en motivaties.


De Naam Rev. staat op mijn bedienings vergunning, maar waarom zij dat hadden gekozen om het daar neer te zetten als een titel, ik weet alleen waarom ik het geaccepteerd heb! De Heilige Geest heeft me verteld om het te accepteren voor al die redenen. Zij schrijft dit nu door mij heen. MENSEN kunnen mijn bedienings vergunning afpakken! Maar mijn titel Geestelijke zal hetzelfde blijven, want nogmaals mijn God heeft mij verteld wat deze naam inhoud voor mij! NIET de mens. Het woord Rev. voor mijn naam is een ONTZAGWEKKENDE! NEDERIGE verantwoordelijkheid om anderen dezelfde HEER en REDDER die ik dien te EREN! Een HERINNERING van WIE IK DIEN EN EER EN GEHOORZAAM! Ik neem de taak om een pastoor te zijn niet lichtelijk op of die naam Rev. Sherrie Elijah dragende! De Heilige Geest zei, “Ik ben vergund door mensen! Gewijd door GOD! YAHUSHUA HA MASHIACH! Vader God YAHUVEH, en de HEILIGE GEEST!”

Iedere keer dat ik dit woord REV. zie, word ik eraan herinnerd gewijd, geroepen en vertrouwd te zijn door Vader God Almachtig Hemzelf, hoe ik niet YAHUSHUA moet teleurstellen of Zijn mensen.

Hoe ik bevolen en gewijd ben om de verlorene terug te brengen naar YAHUSHUA, Zijn Mondstuk te zijn en het Evangelie van YAHUSHUA HA MASHIACH te prediken, in andere woorden bestemd om Jesaja 61 te doen en Zijn SCHAPEN te Voeden. Om Rev. te zijn betekent het om een vinger te zijn die de weg wijst naar de ENIGE die Geëerd hoort te zijn, YAHUSHUA HA MASHIACH VAN GOLGOTHA EN NAZARETH! Als de persoon die mij gewijd heeft het oneens is met mij, kunnen ze mijn vergunning afpakken, want het is slechts een stukje papier. Maar ik heb een hogere roeping, ik ben GEWIJD door Vader God YAHUVEH en YAHUSHUA gezalfde van de Heilige Geest, De naam Rev. betekent: Wie ik eer, NIET wie ik ben! Anders dan dat, heb ik een God die op mij rekent om te doen waarvoor ik gewijd en gecreërd was om te doen. Deze naam herinnert mij steeds aan de Heilige roeping om een Pastoor te zijn voor Zijn mensen, om hen te troosten en lief te hebben, hen te leren en om een zegening te wezen voor Zijn Mensen.

Ik kan het woord Pastoor zeggen, maar ik ben geen Pastoor voor iedereen, alleen diegene waar God mij naar toe stuurt....maar Rev. Sherrie Elijah staat zelfs voor veel meer. Het herinnert mij aan de ontzagwekkende verantwoordelijkheid die ik heb ontvangen, een Heilige verantwoordelijkheid en ik moet niet de ENIGE en ECHTE die ik EER telleurstellen! De Heilige Drie-Eenheid mijn YAHUSHUA HA MASHIACH van GOLGOTHA en NAZARETH!


Ik ben niemand, maar een zondaar gered door de gratie enhet bloed van de ÉÉN DIE IK EER! Anderen mogen aanstoot nemen op de titel, maar ik doe wat de Heilige Geest mij verteld heeft om te doen. Dat is hun probleem, niet mijn. Mijn is OM TE GEHOORZAMEN en verantwoordelijk gehouden te worden voor wat ik weet.

Laat de Heilige Geest nu in jou bevestigen of dit slechts woorden zijn of de waarheid. Ik zal Haar mij laten rechtvaardigen als Zij zo zou kiezen in jouw ogen. Ik zal Rev. Sherrie Elijah blijven, gewoon hetzelfde. Laat mij weten wat jij beslist. Alsjeblieft lees nogmaals de profetieën en vergeet de vrouw die het aan jou gaf, inplaats daarvan hoor de Geest van de HEER door de woorden heen spreken. Ik ben slechts het oorstuk die Zijn stem hoort spreken door de Heilige Geest, Haar mondstuk, hoor wat God gesproken heeft tot mijn geest en het internet is de telefoonlijn die het naar de mensen brengt! Ik prijs YAHUSHUA dat het mij is toegestaan om gebruikt te worden in deze eind tijd oogst! Omdat ik weet hoeveel ik Hem Aanbid, hoeveel ik ernaar verlang om Zijn dienstmaagd en Zijn Helper te zijn op iedere manier dat ik kan.

Ik bid dat dit sommige van jouw vragen heeft beantwoord. Heeft iemand meer vragen, en ik voel me geleid om ze te beantwoorden door de Kracht van de Heilige Geest, dan zal ik het doen. Joël 2 zegt: In de eind tijd zal Hij Zijn Geest uitstorten op al het vlees en Zijn dienstmaagden zullen profeteren. Ik ben slechts één van die dienstmaagden. Gezegend is de naam van onze Lieve, Liefdevolle, Heer YAHUSHUA HA MASHACH! Aan HEM alleen zal alle Prijs, Eer en Glorie wezen.

Alstublieft YAHUSHUA gebruik dit om vrede te brengen naar de mensen die omgeven zijn door kwaadaardige wolven in schaapskleding, valse profeten en kwade herders! Geef ze vrede als ze dit lezen een laat ze weten door Uw Heilige Geest dat ik NIET als die Wolven in schaapskleding ben om de lammeren te verslinden! Ik ben NIET de goede herder! Er is er MAAR ÉÉN! Ik wijs slechts de weg naar de ENIGE goede Herder, hetwelk U YAHUSHUA HA MASHIACH van Golgotha en Nazareth bent! Maar ik vraag dat U Uw Heilige Geest door mij heen laat schijnen, zodat mensen mij niet zullen zien, maar laat hen het licht van YAHUSHUA HA MASHIACH in mij zien.

Ik ben NIET een kleine GOD! Ik zal NIET lasteren om dat soort dingen zeggen, zoals velen dat nu zeggen in de preekstoelen! Ik ben alleen een zondaar gered door gratie, NIET door mijn werken er is geen roem! Het is een goede relatie hebben met U alleen YAHUSHUA, dat ik de Hemel zal zien of ieder van ONS! Help mij om te doen waarvoor ik gecreëerd en gewijd ben om te doen voor Uw LOF, EER en Glorie alleen YAHUSHUA! In Uw Naam vraag ik het YAHUSHUA!


Laatste update:


Bid dat de HEER andere sponsors zal opheffen voor deze bediening en andere deelgenoten. Nu moet ik wachten op de man die toetreedt in deze bediening, ik weet zijn naam, maar niet waar hem te vinden. Zijn naam is Nikomia of evangelist Niko...bid alsjeblieft dat ik hem vind of dat iemand de beschrijving van deze man kent en het hem verteld, Rev. Sherrie Elijah vanuit Amerika is naar hem op zoek.


*****************************************************************************

FLASH! WIST JE DAT...
Nikomia Is Gevonden!

*****************************************************************************

Liefs van een Vaatwerk van Klei maar een Machtige Krijger van YAHUSHUA HA MASHIACH!

Want ik sta NIET op mijn eigen kracht of macht maar bij de kracht van de HEILIGE GEEST!

In de naam van YAHUSHUA Messias, Het Bloed van YAHUSHUA Messias is tegen jou Satan!

Apostel Elisabeth (Elisheva) Elijah