Hoorbaar Woord 2

Als Je Zelfmoord Pleegt…Zal Je Verschijnen Voor een Boze YAHUVEH!

Hoe Elisabeth Elijah Bemiddelde om
een Leven en een Ziel te Helpen Redden!

Elisabeth: YAHUVEH vertelde me dit een lange tijd geleden, toen ik HEM vroeg of HIJ me echt naar de hel zou sturen als ik zelfmoord zou hebben gepleegd. (Lees mijn Getuigenis.) Ik vertelde HEM: “Ik houd van YAHUSHUA! Wat zou er werkelijk met me gebeuren?” De HEER sprak en zei: “Je zult verschijnen voor een boze JEHOVAH (YAHUVEH)!” Dit is ook wat ik een ex “hell’s angels” leider vertelde die ik had ontmoet door middel van een vriend, toen hij in het ziekenhuis was met vergevorderde M.S..

Als je er ook maar aan denkt om jezelf van kant te maken, denk er dan aan dat dit leven dat je wilt nemen jou niet langer toebehoort! Als je YAHUSHUA als HEER en REDDER hebt aangenomen, dan is het nu ZIJN leven! ZIJN HEILIGE GEEST woont binnenin jou!

Hieronder staat een waargebeurd verhaal over hoe YAHUVEH mij heeft gebruikt om te voorkomen dat een man zichzelf wilde ombrengen. Het is een waarschuwing voor hen die er over nadenken om zelfmoord te plegen en ook voor diegene die iemand kent die dit overweegt te doen. Zendt dit naar hen!

[Hoe Elisabeth Elijah Bemiddelde
Om Een Leven Te Helpen Redden … En Een Ziel!]


Een man die Ted heette, die ik tevoren naar de HEER had geleid, belde mij via telefoon op om te zeggen dat hij zelfmoord ging plegen en hing toen op. Ik moest hem terugbellen. Hij had een hele pot met pillen die hij tegelijkertijd innam. Hij was een ex ”hell’s angels” leider en had zelfs mensen vermoord! Hij was een hele grote man en was zo trots op het feit dat mensen bang voor hem waren, iedereen, behalve een predikant die Sherrie Elijah heette.

Ik had het voorrecht om Ted, die YAHUVEH haatte, naar de HEER YAHUSHUA te leiden! En na drie uur praten door de telefoon, een lange afstands gesprek, op mijn kosten, kon ik niet ophangen , want anders zou hij zichzelf door zijn hoofd hebben geschoten, dus ik kon zelfs niet ophangen om 06-11 (112) te bellen!

Terwijl Ted’s stem steeds minder duidelijk articuleerde en hij een paar keer een minuut lang bewusteloos raakte, deed ik niets anders dan luisteren naar zijn pijn, mezelf realiserende dat de duivel hem vertelde dat aangezien ik degene was die Ted naar YAHUSHUA had geleid, en hij was een satanist voor die tijd, deze predikant (ik) was de laatste stem die hij zou horen, wetende dat als ik zou falen om hem om te praten van het doden van zichzelf, dat ik de rest van mijn leven zou moeten leven met het feit dat ik gefaald had!

In de Naam van YAHUSHUA MESSIAS heb ik de duivel gebonden! Ik deed alles volgens de Geschriften en hoe het mij was geleerd! Nauwelijks nog in staat om te praten na drie uren en niet beschaamd door het feit dat ik letterlijk smeekte voor zijn leven, ik snikte, citeerde Bijbelverzen, bad in Heilige Tongen, bad in het Engels, schreeuwde tot YAHUSHUA om mij te helpen! Net toen ik klaar was om op te geven zei de HEILIGE GEEST me om te bidden dat de pillen die hij zou innemen, ongeacht hoeveel meer hij er nog zou innemen, hem niet zouden schaden en geen kracht zouden hebben! In de Naam van YAHUSHUA MESSIAS deed ik dit! Tot mijn verbazing toen ik Ted vertelde: “Toe maar, neem er maar meer, het werkt toch niet.” testte hij mijn YAHUVEH en mij.

Hij slikte pillen en tegelijkertijd dronk hij whisky en wodka! Dit is een grote man en ik was vergeten te vermelden dat hij ook M.S. had en in een rolstoel zat. En toch, dank YAHUVEH, hoe meer pillen hij trachtte te nemen en te drinken, hoe duidelijker hij weer ging praten!

Hij was nu nuchter en wanhopig, want hij realiseerde zich dat mijn gebed was beantwoord!

De pillen hadden niet langer enig effect op hem! YAHUSHUA MESSIAS en de Zalving die op mij rustte, was groter dan de kracht van de pillen en de alcohol! Toen ik het sprak in geloof, de Kracht van YAHUVEH was groter dan de kracht van de pillen en de drank.

Dus wanhopig sprak hij: “Ik zal sterven en jij zult me horen sterven! Ik ga mezelf neerschieten!”

Ik hoorde de lade van een kast die werd opengetrokken! Ik bad snel in Heilige Tongen en zei: “YAHUSHUA wat moet ik nu doen?” YAHUSHUA zei: “Zeg hem dit: Ted je kunt de trekker overhalen als je wilt, ik kan je niet tegenhouden. Maar wat ik je wel wil laten weten, YAHUVEH zal je niet laten sterven, je zult ongenadig lijden en wensen dat je was gestorven! Maar Diezelfde YAHUVEH die de kracht van de pillen wegnam, zal dezelfde YAHUVEH zijn die jou niet zal laten sterven! HIJ heeft me beloofd dat ik niet hoef te leven met het feit dat jij stierf terwijl je met mij sprak! Want YAHUVEH weet dat als je dit doet, ik nooit meer aan iemand zal bedienen! De veroordeling die satan op mij zou dumpen zou meer zijn dan ik zou kunnen dragen! Omdat YAHUSHUA van me houdt en weet dat ik alles gedaan heb wat mij verteld was dat ik moest doen, zal HIJ jou dwingen om te leven, zelfs als je je eigen hersens eruit knalt! Omdat HIJ van jou houdt, zal HIJ je dwingen om te leven! Maar met grote kwellende pijn zal je lijden!”

Toen zei ik iets heel vreemds geleid door de HEILIGE GEEST! Ik zei hem: ”Hoe dan ook, ik zal je getuige niet zijn! Ik heb nu een schuld met een telefoonrekening van drie uur , maar voor de prijs van jouw ziel is dat het waard! Want wat is de prijs van een ziel? Ik hang nu op, want ik heb geen stem meer over. Mijn stem kraakt als een kikker! En ik heb een zere keel, maar weet dit wel, ik heb bewezen hoeveel ik van je hou en YAHUSHUA van je houdt. Tot ziens Ted! Ik zie je wel in de Intensive Care van het ziekenhuis als je ervoor kiest om jezelf door het hoofd te schieten! Maar onthoud, je zult niet sterven!”

De volgende woorden die ik daarna hoorde waren: “Nee, hang niet op! Ik zal mezelf niet neerschieten. Ik weet dat YAHUSHUA zal doen wat jij zei! En ik wil niet meer lijden.”

Ik begon YAHUSHUA luid te prijzen! Mijn stem begon weer normaal te worden! En alleen al door dit te herinneren, kan ik de vreugde voelen van de HEER YAHUSHUA MESSIAS! De Zalving van de HEILIGE GEEST had het leven van deze man gered en mij Wijsheid van de HEER gegeven!

Ted is nog steeds een Christen en houdt contact met mij. Hij noemt me “Pastor Sherrie” en heeft YAHUSHUA nooit meer de rug toe gekeerd! Alstublieft, als u dit leest, vraag om zegeningen over Ted. YAHUSHUA weet zijn achternaam.