Hoorbaar Woord 1

"Elke Bediening vernoemd naar de Mens Zal Vallen!"

Gegeven aan Apostel en Profeet Sherrie Elijah

[Noot voor de Hoorbare Woorden] Profeet Elisabeth hoort een Hoorbaar Woord letterlijk in fysieke vorm met haar oren. Het kan haar bv. wekken in de morgen. Het is anders dan wanneer ze onder de Zalving in de GEEST hoort, dit is hoe Profetieën worden ontvangen.


Het jaar dat Jimmy Swaggart’s ¹ overspel aan het licht kwam ten overstaan van de wereld, dit is het eerste Hoorbare Woord dat ik hoorde van YAHUVEH. Later die dag (21 Feb. 1988) keek ik met afgrijzen, terwijl hij alle predikanten wereldwijd te schande maakte. Het was vroeg in de morgen toen ik ontwaakte uit een vaste slaap terwijl GOD tot me sprak, zeggende: “ Elke Bediening vernoemd naar de mens zal vallen!’’

YAHUVEH zei: “Niemand had het recht om een bediening naar zichzelf te noemen , alleen de ZOON van YAHUVEH die de prijs heeft betaald op Golgotha! Wanneer de predikant die dit doet valt, valt de bediening en de schapen zullen verstrooid raken, waar de wolf hen kan verslinden. Waarschuw hen, IK BEN een Ijverige [Jaloerse] GOD en IK deel MIJN GLORIE met niemand. IK geef jou deze waarschuwing, zodat je deze zonde niet zult begaan en zodat je anderen zult waarschuwen.”

Ik was geschokt want ik wist niet eens dat GOD nog steeds hoorbaar sprak tot ZIJN kinderen. Ik zei: “Waarom waarschuwt U mij? Ik ben slechts een moeder en ik heb niet eens een bediening. Ik ben slechts een Evangelist die preekt in andere kerken.” Nu snap ik waarom deze Bediening alleen is vernoemd naar de ALEF en de TAV (Opb. 1:8) en de HEILIGE GEEST, of RUACH HA KODESH. YAHUVEH en YAHUSHUA zijn de enige namen die opgeheven worden.

Later die dag keek ik tv en hoorde ik hoe Jimmy Swaggart berouw toonde omdat hij betrapt was in zijn zonde. De volgende dag tijdens gebed, na het bidden in Tongen, gaf de HEILIGE GEEST me een andere Boodschap om naar de top-Evangelisten te zenden, tien van hen, die ik de Boodschap zond op een cassettebandje onder de Zalving van de HEILIGE GEEST. Alleen Oral Roberts schreef me persoonlijk een antwoord terug en bedankte me persoonlijk voor het voort spreken van een Woord van YAHUVEH, maar in die tijd hield hij wel de naam Oral Roberts Ministry aan. Anderen die ik de waarschuwing stuurde waren: Robert Tilton, Jimmy Swaggart, James Robinson, Dwight Thompson en Rex Hummard. Er waren tien Bedienaars, ik ben de rest van de namen vergeten. De last was zo zwaar dat ik GOD vroeg om het weg te nemen, nadat ik bovengenoemde Bedienaars de waarschuwing had gestuurd. Dwight Thompson veranderde de naam van zijn bediening en James Robinson ook.¹ Jimmy Swaggart is een televisie-evangelist, oprichter van de Jimmy Swaggart Ministries.