23 Juli 2007

"Lezers van Harry Potter, Pas Op, IK, YAHUVEH, ben de Pottenbakker,

en u bent de klei!"

IK, YAHUVEH, zend MIJN Oordeel naar Engeland in de vloed, het is een deel van MIJN toorn. Mensen, heb berouw en keer u af van dit kwaad en van alles wat met Harry Potter te maken heeft. Weer uw ogen van zelfs de reclamespots laat het onheilige de Heiligen niet binnentreden. Wees niet onwetend van de middelen van satan want zij die dit boek lezen zijn of zullen bezeten worden door demonen en worden dieper in de wereld van het occulte getrokken. Uw kinderen zijn gevuld met boze geesten en een wens om occulte, donkere bevoegdheden te verkrijgen. De geest van dood en moord gaat de geest binnen wanneer het nieuwe boek van Harry Potter is vrijgegeven. Dit is wat satan voorgenomen heeft. Heb berouw en waarschuw van dit kwaad. Kerken, waarom bent u van dit kwaad niet aan het waarschuwen? Profeten, waarom bent u niet aan het waarschuwen alvorens IK MIJN toorn zend op al degenen die claimen MIJ te aanbidden en toch aan deze gruwelen deelnemen. Bestudeer en beproef uzelf goedgekeurd te worden en ziet wat het Heilige Boek over die zegt die hekserij uitoefenen.

Jullie die opscheppen dat dit occulte boek meer verkoopt dan de Heilige Bijbel en jullie die zaad hebben gezaaid en gekocht hebben wat met Harry Potter te maken heeft, zijn onder een vloek van Deut. 28 en het zal blijven tot jullie berouw hebben en van dit kwaad bekeren. IK, YAHUVEH, zend MIJN Oordelen naar Engeland. De vloed is enkel een deel van MIJN woede die IK uitgiet. IK zend over diverse landen branden, ontstoken als een teken dat uw land van zonde gereinigd moet worden. Ik zend de aardbevingen om u wakker te schudden, IK, YAHUVEH, spreek in onweren, orkanen, wervelstormen, hitte en droogten. Zij die sluimeren en kwaad doen in MIJN gezicht, pas op, IK YAHUVEH, ben niet gemakkelijk bespot! 7/23/07

*******

HARRY POTTER VERKOOPT MEER DAN DE BIJBEL, en als u een volgeling van YAHUSHUA bent en anderen niet waarschuwt, nu is uw kans dit te doen. Waarom denkt u dat een boek zoveel exemplaren zou verkopen? Het is alles over de macht van het occulte en de auteur die het gebruikt zodat het een bestseller zal zijn.

Laatste ‘Potter’ Boek Breekt Verkooprecords.

22 Juli, 12:25 PM EST

The Associated Press

NEW YORK -- De records breken, nogmaals. Borders Group Inc. kondigde zondag aan dat "Harry Potter and the Deathly Hallows" wereldwijd 1,2 miljoen exemplaren verkochten in zijn eerste dag, het grootste dagaantal ooit voor de superwinkelketen. Volgens bestellingen verkocht de vorige Potter, "Harry Potter and the Half-Blood Prince," 850.000 exemplaren op zijn eerste dag van uitgave in 2005.

Scholastic Inc., de uitgever van het boek in de V.S., zou zondag recentere omzet aankondigen. De Britse uitgever Bloomsbury zal gegevens maandag vrijgeven.

Het zevende en laatste volume van J.K. Rowling’s fantasiereeks werd zaterdag vrijgegeven met een eerste druk van 12 miljoen in de V.S. alleen. De voorbestellingen voor Amazon.com en Barnes & Nobel topte 1 miljoen en winkels meldden overal manische activiteit op de middernachtuitgave van het boek.

ZWARE OVERSTROMING IN SOMMIGE DELEN VAN ENGELAND

De drinkwaterlevering is begonnen op te raken in sommige gebieden van Engeland het ergst getroffen door de overstroming.

Severn Trent Water zegt dat er 150.000 huizen zonder water zijn in Gloucestershire nadat een reinigingsinstallatie werd overstroomd.

De levering van energie aan 500.000 mensen in Gloucestershire wordt ook bedreigd en de R.A.F. is binnen opgesteld om een hulpkantoor op kans van overstroming te beschermen.

Ondertussen heeft de Eerste Minister Gordon Brown een vergadering voorgezeten van de noodsituatiecommissie Cobra van de overheid.

Dit betrekt verscheidene ministers en de Chief Constable of Gloucestershire Police, Tim Brain.

Mr. Brown zal vloedgeraakte gebieden op maandag bezoeken.

Eerder vertelde Environment Agency chief executive Baroness Young de BBC dat over £1bn een jaar nodig was om vloeddefensie te verbeteren.

Zij zei meer investering was essentieel omdat klimaatverandering tot verhoogde regenval zou leiden, maar voegde toe: "Het zal wat tijd vergen om vloeddefensie in plaats te krijgen en het zal het risico van overstroming niet volledig verwijderen."