Profetie 100

Hebreeuwse Vertaler Kom Voort in de Naam van YAHUSHUA ha MASHIACH!


Geschreven/Gesproken onder de zalving van de RUACH ha KODESH
Door Elisabeth (Elisheva) Elijah heen
12 Juli, 2008


Uitleg: Op deze 12e van Juli, 2008 begon ik te bidden voor een Hebreeuwse vertaler om voorwaarts te komen. Vier jaar geleden hadden we een man die schreef en hij zei dat hij en zijn broeder de Profetieën namen en ze over heel Jeruzalem namen. Maar omdat we aan het verhuizen en aan het verhuizen en aan het verhuizen waren, dacht ik altijd dat ik terug tot hem zou komen en toen gebeurden andere dingen en vergaten wij om hem terug te schrijven en we zijn niet in staat geweest om die email opnieuw te vinden in hotmail. Of het misschien Caleb was ik weet het niet maar ik begon ernstig te bidden en ik begon een notitie op onze site geplaatst zien worden en het zei, “Urgent! Hebreeuwse vertaler nu nodig!”

Toen zag ik een visioen en ik ben niet iemand die makkelijk visioenen wordt gegeven dus ik weet dat ze van YAHUVEH zijn wanneer ik het zie en wat ik zag was een Heilige engel en ik kan niet zien of het een man of een vrouw is maar dit gaat daar geplaatst worden met, “Urgent! Vertalers nodig voor de Profetieën, de Woorden en Boodschappen.”

Het belangrijkst dat ik zag was dat deze Heilige engel deze persoon aan het duwen was tegen de schouders en dat de persoon stil aan het staan was. De persoon is er alreeds, degenen die geroepen is om te vertalen, om de Hebreeuwse vertaler te zijn van de Woorden die aan mij zijn gegeven, de persoon is alreeds de Bediening site aan het lezen, zij hebben gewoon stil gestaan, zij hebben niet bewogen en ik zie een Heilige engel op deze 12e van Juli, 2008, en deze Heilige engel is deze persoon aan het duwen tegen de schouders en de persoon blijft stoppen en de Heilige engel blijft gewoon duwen, duwen, duwen, en toen het laatste stuk dat ik zag, duwde de engel hen naar een computer stoel en het laatste dat ik zag is dat hij hem neerduwde en altijd bovenop de schouders. We waren aan het bidden in de Naam van YAHUSHUA ha MASHIACH, het zal bovenaan de lijst staan van de YDS en de Jericho Marsen en wanneer we het avondmaal doen dat deze Hebreeuw, deze persoon die in de Hebreeuwse taal kan vertalen voort zal komen! En vanaf dit moment zullen zij het gaan weten. Wanneer zij de datum 12 Juli horen en wanneer zij horen erover hoe het gebeurde, dat zij geduwd werden, zullen zij gaan weten dat zij het waren. Zij zijn geduwd geweest naar deze bediening.

En zij hebben zich niet de tijd willen nemen, en zij hebben dit gewoon gelezen (Hebreeuwse Vertalers Gezocht) en zij hebben dit voor zichzelf gehouden maar nu is de tijd om voorwaarts te komen. Zij hebben niet gedacht dat zij zo’n taak zouden kunnen ondernemen maar YAHUSHUA ha MASHIACH zegt, “IK heb jullie gekozen voor zo’n taak.” En jullie zien ik heb altijd geloofd dat Profetie 78 niet vrijgegeven kon worden totdat het vrijgegeven werd in de Hebreeuwse taal want het Woord zegt dat YAH eerst ons zendt tot de Joden en daarna de Heidenen maar het heeft nog niet de Hebreeuwse taal bereikt. Het is in Israël geweest maar het is nog steeds niet vertaald geweest, zover ik weet, in het Hebreeuws. Dus dit is dringend en dit is belangrijk.

Anthony zei dat hij een droom had. En Anthony is een Profeet die zeer zeker de toekomst ziet in zijn dromen en hij zei vandaag tegen mij op een Shabbat, hij zei dat hij een droom had en dat ik het aan het plaatsen was op ons privé forum voor onze gebedsbemiddelaars en ik was Profetie 78 vrij aan het geven en dat is wat ik als eerst zou doen. Ik zou het eerst vrijgeven aan een geselecteerd groepje voordat ik het voor de wereld zou nemen omdat een profeet onderworpen is aan een andere profeet. En toch weet ik dat het niet vrijgegeven is in het Hebreeuws en nog nooit is de urgentie in mij zo diep geweest, om Niko te vragen dit voor de wereld te plaatsen, “We hebben nu een Hebreeuwse vertaler nodig!” En ik ben aangemoedigd door die Heilige engel. Dus dit is wat ik zag. Dit is wat ik hoorde deze dag terwijl we ons voor aan het bereiden waren om avondmaal te doen in de Naam van YAHUSHUA ha MASHIACH.

* * * * * * *

Profetische Woord: Elisabeth MIJN Schatje, er is zelfs een andere reden van belang, waarom deze Hebreeuwse vertaler moet gehoorzamen want dit is waarom de engel hem duwde, hen duwde want er is meer dat één die geroepen is. Jij kunt Israël niet binnengaan totdat de Woorden voort zijn gekomen in het Hebreeuws.

Voor vele jaren nu heb jij geweten en je probeerde zelfs voor MIJN tijd te gaan voordat Niko kwam toen een andere naam Nick ___ jou belde maar dat was voor MIJN tijd en terwijl hij daar zat en wachtte en zelfs zij dat hij de accommodaties had, was het de verkeerde Nick. Satan was erop uit om voor MIJN tijd te gaan. Dit alles zal inbegrepen worden want IK spreek nu tot het hart van de Hebreeuw die dit leest. Hoezeer heb jij je mensen lief? Wil jij niet dat ook zij de Waarheid weten? De Heilige Engel duwt jou omdat jij andere dingen plaatst voor het werk dat IK voor jou heb bepaald om te doen. Jullie zien Elisabeth en Niko IK vertel jullie dat jullie gaan vissen. IK geef jullie een Les in vissen en dan vertel IK jullie om te gaan naar de nummer 3 meest gelezen nieuws site ( rense.com ) op het internet en om te gaan vissen en hen de Waarheid te laten zien die IK voort heb gesproken vanuit deze bediening, niet vanuit de lippen van een nieuwslezer.

Nu vertel IK jullie dit! Zelfs het nederige myspace, IK vertelde jou Elisabeth dat jij miljoenen zielen zou bereiken. Allen van hen zijn lokaas om hen hierheen te leiden, om de Waarheid te ontvangen die zij niet aan het krijgen zijn van enige georganiseerde kerk. O’ IK heb een restant. IK heb een weinig maar er zijn er meer die niet MIJN Waarheid voort spreken, zo weinig en zo ver ertussenin. En nu vertel IK jullie dit, de Hebreeuwse vertaler zal voort komen want dit zijn zelfs diepere vreemde wateren waar IK jullie in zend. Maar pas op want indien jullie denken dat de gevechten zwaar zijn geweest tot nu toe, wanneer IK jullie in de heidense wateren zend, wanneer IK jullie voort zend in de wateren waar de Orthodoxe Joden verblijven, zelfs de kabbala zal tegen jullie gebruikt worden. Zij zullen hun vervloekingen werpen. Maar wat zij uit zullen gaan vinden, is dat die vervloekingen tot hun eigen gezicht terug zal keren want Israël is vol van de occult, occult die jullie niet begrijpen, nooit hebben geleerd, want IK heb zelfs nooit toegestaan dat jullie ook maar gehoord hebben van deze dingen maar jullie zullen Wijsheid hebben van dat wat jullie niet hebben nu, dat waar jullie nog niet de vijand zijn tegengekomen en dat wat tot jullie zal komen wanneer deze Profetieën vertaald worden in het Hebreeuws. De zoon van satan zal opstaan en anderen zenden om jullie te proberen te verslinden. Onthoud dit, geen Zionist Jood is van MIJ. Zionisme is niet Heilig.

IK vertel jullie dit op voorhand zodat jullie begrijpen waarom de Hebreeuwse vertaler nog niet voort is gekomen. Maar nu is de tijd! IK ben aan het handelen geweest met dezen want er zijn meer dan één en hoewel zij terug hebben gehouden, nu duwen MIJN Heilige engelen hen door! Schrijf deze Ringmaiden! Schrijf deze bediening! IK spreek tot het hart van de vertalers nu en IK kon zelfs jullie namen geven maar IK zal de vijand niet toestaan om jullie namen te weten. En woorden tot de wijzen, tot de Hebreeuwse vertalers, gebruik niet jullie ware naam.

Einde van het Woord

Elisabeth: Dat is alles dat IK hoor. Prijs YAHUSHUA!

De Meesten Beledigende, Sommigen Verlichtende
Apostel Elisabeth (Elisheva) Elijah

Indien deze Profetie een zegen is geweest aan u email dan alstublieft en laat het mij weten.