Profetie 105

IK, YAHUVEH, Zeg, In 2009 zal IK alles gaan opschudden dat opgeschud kan worden!


Geschreven/Gesproken onder de zalving van de RUACH ha KODESH
door Apostel Elisabeth (Elisheva) Elijah heen
29 December, 2008

Notitie: Dit Profetisch Woord werd gegeven aan ons als deel van een persoonlijk Woord aan ons. YAHUVEH zei om dit deel van het Woord te plaatsen voor ZIJN Getrouwen en Waarachtige voor 2009.

* * * * * * *

[Deze 1e paragraaf werd toegevoegd op 8 Januari, 2009. Niko vergat het toe te voegen vanuit het oorspronkelijke woord dat werd gegeven op 29 December, 2008. Wat ik met hem zal gaan doen? Ik denk dat ik hem maar zal houden.]

IK waarschuwde jou een lange tijd geleden Elisabeth om deze Bediening niet te noemen naar een man of een vrouw, zelfs voordat er een Bediening was. IK plaatste het in jouw geest want niets hiervan is gedaan door jouw hand, niets hiervan is voort gekomen vanuit jouw mond, het is vanuit de mond van YAHUVEH die geboorte heeft gegeven, het is vanuit de mond van YAHUSHUA jouw MASHIACH die geboorte heeft gegeven, het is vanuit de mond van de RUACH ha KODESH jouw IMMAYAH die geboorte heeft gegeven. Indien het slechts door jouw hand zou zijn geweest zou het lang geleden gefaald hebben. Het is door de Shkhinyah Glorie's wind die over deze aarde blaast, de Heilige wind der opwekking, het is niet door jouw adem of het zou gefaald hebben.

In 2009 zal IK alles op gaan schudden dat opgeschud kan worden. Indien jullie niet gebouwd zijn op de Solide Rots dan zullen jullie gebouwd gaan zijn op zinkend zand. Het zal zijn alsof het drijfzand is en jullie zullen ten onder gaan. IK ben MIJN Bruid aan het beproeven. Toen IK jullie vertelde om te gaan, gingen jullie, jullie zeiden niet, “Maar waarom moeten wij gaan?” jullie gehoorzamen gewoon. IK ben de Hoofdcommandant, jullie zijn er niet om vraagtekens te zetten bij MIJN orders. Jullie moeten gaan waar IK jullie vertel om te gaan, jullie moeten blijven waar IK jullie vertel om te blijven, jullie moeten lopen wanneer IK zeg lopen, jullie moeten rennen wanneer IK zeg rennen, jullie moeten spreken wanneer IK zeg spreken, jullie moeten zwijgzaam zijn wanneer IK zeg ben zwijgzaam, jullie moeten oorlog voeren wanneer IK zeg voer oorlog, jullie moeten met vrede zijn wanneer IK zeg vrede.

Zeg nooit dat IK iets niet zal doen want IK, YAHUVEH, zal jullie beschamen. Ga er niet van uit dat jullie MIJN wil kennen, in plaats daarvan onderzoek wat MIJN wil is. Voor de Getrouwe en Waarachtige, dit zijn de Woorden voor 2009 die IK jullie geef en hoewel het niet 2009 is zal dit gedeelte voor de hele wereld geplaatst worden. Alleen door de Naam en het vergoten Bloed van YAHUSHUA jullie MASHIACH zullen jullie in staat zijn om te staan.

Opnieuw zeg IK, alles, en dan ook alles dat opgeschud kan worden zal opgeschud worden, dus ben voorbereid nu terwijl IK jullie waarschuw in 2008. Neem niets vanzelfsprekend, neem niet jullie water vanzelfsprekend, neem niet jullie voedsel vanzelfsprekend, neem niet jullie inkomen vanzelfsprekend, neem niet jullie huis vanzelfsprekend, neem niet jullie familie vanzelfsprekend en de familie is diegenen die behoren tot het lichaam van YAHUSHUA MASHIACH. Want jullie zullen uitvinden dat jullie ergste vijanden gevonden kunnen worden in jullie eigen huishouden door jullie eigen bloedlijn heen maar niet door de bloedlijn van YAHUSHUA jullie MASHIACH. Dit is jullie echte familie, deze zijn degenen die jullie niet zullen verraden.

Jullie komen nu kortbij de datum van de Holocaust. Leer de les goed van diegenen die overleefden, tot diegenen die niet gepakt werden. Jullie alliantie is tot IK, YAHUVEH, niet tot de wetten van de mens. Indien zij niet overeenkomen met wat IK zeg dan werp ze weg. Jullie weten wat het Woord zegt. Want IK zal jullie vertellen om te doen wat jullie niet denken, IK zal jullie vertellen om te zeggen wat jullie niet denken, IK zal jullie verbergen op een manier dat jullie niet denken.

Gegeven door Apostel Elisabeth (Elisheva) Elijah heen
29 December, 2008

Indien deze Profetie een zegen aan u is geweest dan email mij alstublieft en laat het mij weten.