Profetie 109

IK, YAHUVEH, Zeg, Dank Jullie Voor Jullie Trouw!


Geschreven/Gesproken onder de zalving van de RUACH ha KODESH
door Apostel Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah heen
27 Maart, 2009


(Van Profetie 105, YAHUVEH zei om dit te plaatsen op alle Profetieën van nu af aan: IK waarschuwde jou een lange tijd geleden Elisabeth om deze Bediening niet te noemen naar een man of een vrouw, zelfs voordat er een Bediening was. IK plaatste het in jouw geest want niets hiervan is gedaan door jouw hand, niets hiervan is voort gekomen vanuit jouw mond, het is vanuit de mond van YAHUVEH die geboorte heeft gegeven, het is vanuit de mond van YAHUSHUA jouw MASHIACH die geboorte heeft gegeven, het is vanuit de mond van de RUACH ha KODESH jouw IMMAYAH die geboorte heeft gegeven. Indien het slechts door jouw hand zou zijn geweest zou het lang geleden gefaald hebben. Het is door de Shkhinyah Glorie's wind die over deze aarde blaast, de Heilige wind der opwekking, het is niet door jouw adem of het zou gefaald hebben. (Jesaja 42:8) )

* * * * * * *

Overgeschreven van audio cassette:

Elisabeth zegt: Ik ben aan het horen geweest dat er iets zou moeten gaan gebeuren op 27 Maart. Deze ene film die bij de cinema zou gaan zijn, nou hoe dan ook, dus Niko en Ik dachten oh er was een aftelling daar op, denkende dat het op de TV zou gaan zijn.

Niko zegt: Nee, jij dacht dat.

Elisabeth zegt: Ja, maar de hoofdzaak is dat het niet is wat het was. Er was iets speciaals vandaag, het was nadat wij avondmaal deden en we waren aan het vragen of Niko kan rennen naar de winkel om een paar dingen te halen omdat het de Vader eert en HIJ hem beschermt wanneer we het vragen. Plotseling begin HIJ (YAHUVEH) te spreken over trouw en HIJ was aan het zeggen hoe HIJ ons beloont wanneer je iets doet dat YAHUVEH je vertelt om te doen en het vergt een grote stap in geloof om het te doen. Je zult heel je vlees moeten bevechten, je zult je angst moeten bevechten, je zult omstandigheden moeten bevechten, maar je zult gehoorzamen wanneer YAHUVEH je vertelt om die stap in geloof te nemen. HIJ zegt kijk en zie of IK jou niet meer zal zegenen dan dat je ooit mogelijk droomde.

Toen het volgende dat HIJ zei tegen mij, Hij zei het was net zoals met Niko en ik, we hadden nooit een fijn huis om in te leven. We zijn altijd alleen maar, oh jeetje we zullen niet eens naar de korte termijnen gaan we waren aan het leven in plekken en wat de huurbazen deden tegen ons of we waren aan het leven in een bus of altijd moeten rennen van de ene plek naar de volgende. Het was verschrikkelijk. Het was verschrikkelijk. We waren niet gezegend toen we in Amerika waren. Behalve toen wij de grootste stap in geloof namen, nou in mijn ogen waren wij het niet (gezegend in Amerika), we namen toch onze grootste stap in geloof en ik, hoewel alles binnen in mij en Niko wilde om naar Alaska te gaan, Danny wilde naar Alaska gaan maar dat was een plek waar ik geen deel aan wilde hebben. Ik nam toch mijn grootste stap in geloof toen ik die ochtend wakker werd, zoals Niko zei, ik zou het nooit hebben gedaan indien YAHUSHUA het mij niet verteld had en HIJ zei dat we naar Alaska zouden moeten gaan. Door tranen heen vertelde ik Niko dat YAH zei dat we naar Alaska zouden moeten gaan.

Hoewel ik die houten cabine niet een zegen beschouwde voor 6 maanden, zal ik zeggen dat goede dingen eruit voort kwamen omdat HIJ iemand opvoedde, Cathy

(Niko wiste per ongeluk deze volgende paragraaf van de audio uit toen hij er aan het werken was om het te plaatsen. Dus deze volgende paragraaf is niet op de stromende audio. Wat zal ik gaan doen met hem?)

hoewel zij nu een vijand is en wij in staat waren, allereerst, allereerst wisten wij niet hoe we het geld zouden gaan krijgen om in staat te zijn naar Alaska te gaan om te gehoorzamen. HIJ voedde Sini op om het geld te zenden, dat verraste ons totaal. Dat jonge kleine meisje die net gered was en net de waarheid vond door deze Bediening heen en dat is hoe we tot Alaska kwamen en dat was een enorme stap in geloof om te verhuizen naar Alaska. Toen wanneer ons werd verteld om Alaska te verlaten en wij begrepen niet waar we naartoe zouden gaan, wat we zouden gaan doen, voedde HIJ Cathy op en opnieuw dat was een enorme stap in geloof of Amerika te verlaten.

(Op stromende audio Deel 2)

Toen zij HIJ gewoon tegen mij terwijl ik aan het bidden was, HIJ zei dat ik waarlijk, dat de zegeningen waarlijk niet voort stortten totdat wij een stap in geloof namen toen HIJ zei, jullie zullen nooit terugkeren naar Amerika, jullie zouden nooit terug moeten keren naar Amerika. Ik weet niet, ik ben aan het geloven in geloof dat HIJ nooit iemand toe zal staan om ons te dwingen het te doen maar door onze eigen wil zullen wij nooit terugkeren naar Amerika. Dat is, dat is humungous (?), ik bedoel al onze families zijn daar, biologische families zijn daar en om te weten dat we nooit meer daar terug zullen gaan. Toch zei HIJ, IK heb MIJN zegeningen voort gestort en dat heeft HIJ. HIJ heeft ons uitbundig en overvloedig gezegend sinds we die reuzenstap namen in geloof en Amerika verlieten.

Net zoals Kathrynyah, toen begon HIJ tegen mij te spreken over Kathrynyah en haar reuzenstap in geloof. Nu kijk waar ze mee gezegend is geworden, zij heeft haar geliefde Adam en onze kostbare zuster wilde zozeer ons gewoon ontmoeten en nu leeft zij met ons en zij nam die reuzenstap in geloof. Ik bedoel een ieder van ons en dus dit is de les vandaag op 27 Maart. YAH heeft een belofte gemaakt, wanneer je een reuzenstap in geloof maakt dat HIJ je aan het vertellen is om te doen, zal HIJ jou uitbundig en overvloedig meer zegenen dan je durft te dromen of vragen. Dat is wat ik leerde vandaag op 27 Maart, 2009.

HIJ is me ook aan het laten herinneren aan mijn reuzen, reuzen, reuzenstap in geloof, ik vergat dit deel maar toen Niko vertrok dat is waar en hij kwam op mijn deurtrap en dat was zulk een reuzenstap in geloof toen hij, hij had zijn vrijgezellenleven en denkende dat hij het helemaal had uitgepland en hier zijn wij gelukkig getrouwd 7 jaar later. Met mij, mijn enorme, enorme stap in geloof was om ooit weer opnieuw een andere man te vertrouwen, ah ik had nooit een man vertrouwd om mee te beginnen totdat Niko en Adam. Maar de dag dat ik zijn verjaardag moest plaatsen (op de site van de Bediening) op zijn verjaardag, voor onze eerste kus, voordat er enig teken was dat hij mijn Nikomia is en ik moest hem geven de hele wereld te vertellen, dat mijn Nikomia was gekomen, dat ik niet langer voor hem hoefde te zoeken en ik zou alles aan hem moeten geven. Jeetje, ik gaf hem mijn bank en beheer over mijn financiën, alles en ik dacht dat ik waanzinnig was geworden. Ik zei, OK YAH ik ben U aan het gehoorzamen en ik heb nooit, nooit er spijt van gehad. Ik Dank U gewoon Abba YAHUVEH voor uw belofte en zolang als wij U echt aan het horen zijn en U ons vertelt om die stap in geloof te maken zult U getrouw moeten zijn en ons beschermen en U zult het doen en U zult ons overvloedig en uitbundig zegenen.
(Stromen audio Deel 3 begint hier)

Ik heb een stap in geloof die ik nam met Daniël zoals ik Niko vertelde, ik zei ik had kunnen liegen en ik had Lisa kunnen accepteren en ik had kunnen ontkennen dat zij niet van uw geest was YAHUSHUA. Ik had, ik had gezicht kunnen redden, echt ik had het kunnen doen. Ik had tenslotte een keer gezegd dat ik haar zou gaan accepteren als mijn dochter, wetende dat indien ik dat niet zou doen ik mijn zoon zou verliezen. Maar mijn stap in geloof is, hij zal gaan terugkeren omdat ik wel gehoorzaamde. Dus, dat is alles dat ik erover te zeggen heb. We geven gewoon U de Glorie Abba YAHUVEH. U bent zo getrouw.

Iedere keer dat mijn echtgenoot naar de winkel gaat, iedere keer dat hij deze deur uitgaat hebben wij geloof dat hij veilig weer zal terugkeren in mijn armen. Wij verheugen ons wanneer hij die deur raakt, we nemen het als iets alledaags omdat YAH ons heeft verteld om dat niet te doen. Dus Pappa YAH wij Danken U en wij Prijzen U. Nu gaan we het in gebed nemen of hij er even uit kan gaan om een paar dingen te halen omdat Pappa zegt iedere keer dat we dit doen, het HEM eert en het HEM behaagt dat we aan het gehoorzamen zijn en dit niet alledaags nemen. Dus dat is wat ik te zeggen heb, okay schatje.

(Ik zei dit niet op de cassette maar één van mijn grootste stappen in geloof was toen ons werd verteld door Abba YAHUVEH dat we naar Afrika zouden moeten gaan. GEEN, GEEN, GEENSZINS wilde ik naar Afrika gaan. Het was zelfs erger dan naar Alaska te gaan. Ik had beelden in mijn hoofd van het leven in een grashut met geen airconditioning en ik was zo ontzet. Maar toen onze Geliefde YAHUVEH mij een woord gaf en HIJ mij eraan herinnerde dat hij mij ZIJN airconditioner baby noemde en dat HIJ voor ons zou zorgen en ons zou zegenen voor het gehoorzamen. YAHUVEH is zo getrouw omdat dit is wanneer we echt gezegend begonnen te worden en we zijn doorgegaan met meer gezegend te worden iedere dag terwijl wij gehoorzamen. Hoe groter de stap in geloof is, hoe groter de zegeningen zijn. Oh ja, we hadden ook overal airconditioning waar we verbleven. PRIJS YAHUSHUA!)

Elisabeth begint in tongen te bidden:

Waar we vroegen of Niko kon gaan en HIJ zei, “Ben in vrede MIJN kind, hij kan gaan.”

IK, YAHUVEH, Zeg, Dank Jullie Voor Jullie Trouw!

Jullie hebben MIJ bedankt voor MIJN trouw MIJN Geliefden, maar IK dank jullie voor jullie trouw. Voor de trouwheid van jullie alle 5, want jullie alle 5 hebben MIJ jullie leven gegeven en zeiden, “Gebruik het zoals U wil, gebruik het om U Glorie te brengen, gebruik het om UW Zoon YAHUSHUA Glorie te brengen.” Jullie alle 5 zijn levende offers tot MIJ. IK ben constant in jullie gedachten. Jullie plaatsen MIJ in jullie plannen. Jullie zeggen, “Wat wilt U dat ik doe Abba,” en dit behaagt MIJ. Getrouw, getrouw streven jullie ernaar om MIJ te gehoorzamen en te behagen op iedere manier en zielen te bereiken voor de Glorie van MIJN Zoon. Getrouw aanbidden en lofprijzen jullie. Jullie nemen ONS niet vanzelfsprekend.

En nu spreek IK niet alleen tot jullie 5, maar IK spreek tot de getrouwe YDS’s (YAHUSHUA’s demon stompers gebedsbemiddelaars) want zij doen hetzelfde. Dit is het merkteken; dit is het zegel van diegenen die de Bruid van YAHUSHUA genoemd worden. Zij zijn trouw. Zij zijn loyaal. Zij zullen geen compromis sluiten. Zij zullen niet terugdeinzen. Zij zullen staan voor wat juist is. Zij zullen berispen wat verkeerd is.

Wat voor soort huwelijk zouden jullie tweeën hebben indien jullie niet wisten of jullie elkaar trouw waren? Elisabeth, wanneer Niko niet aan jouw zijde is hoef je jezelf geen zorgen of druk te maken dat zijn oog zou zijn op een andere vrouw die hij zou verlangen. En hetzelfde geldt voor jou Niko, omdat jullie weten van elkaar dat jullie trouw zijn. IK hoef niet bezorgd te zijn dat jullie oog zou gaan voor een valse god omdat IK weet dat jullie trouw zijn. Dus Danken jullie MIJ voor MIJN trouw. IK Dank jullie voor jullie trouw.

IK Dank jullie voor al die keren dat jullie je plannen maken en zeggen, “IK zal dit of dat doen op deze dag,” en IK Dank jullie voor jullie trouw zelfs wanneer IK jullie plannen door elkaar scheur en zeg, “Nee MIJN kinderen, jullie gaan het op deze manier doen.” Getrouw geven jullie MIJ nog steeds de lofprijzing en zeggen, “Abba YAHUVEH op UW manier zult u het hebben.” Getrouw streven jullie ernaar om te behagen en te gehoorzamen. Dus dan MIJN kinderen IK stel jullie deze vraag. Waarom zou IK jullie niet overvloedig willen zegenen op iedere manier? Wanneer IK jullie vraag om de grootste stap in geloof te nemen, waarom zou IK jullie niet getrouw beschermen, jullie zegenen zolang als jullie het op MIJN manier aan het doen zijn?

IK spreek dit tot allen, allen, allen die IK, YAHUVEH en YAHUSHUA en de Kostbare RUACH ha KODESH jullie IMMAYAH op de eerste plek zetten in jullie leven en jullie liefde. IK spreek tot heel de Bruid van YAHUSHUA. Dank jullie voor jullie trouw. Dank jullie voor jullie trouw, dat jullie satan constant berispen. Jullie zullen geen compromis sluiten met zonde. Jullie ogen zijn altijd gericht op de hemel. Dank jullie voor jullie trouw en ben verzekerd terwijl jullie trouw zijn aan MIJ, ben IK trouw aan jullie. MIJN oog is altijd op jullie. MIJN oor is geneigd tot ieder woord dat jullie spreken.

Gewoon omdat IK jullie gebeden niet direct antwoord, op de manier dat jullie denken dat IK zou moeten doen, denk niet dat IK jullie niet hoor. IK zal antwoorden, soms is het ja, soms is het antwoord nee en vele malen is het antwoord wacht het is nog niet MIJN tijd. Maar ben ervan verzekerd IK ben niet doof, IK YAHUVEH, ben niet blind en alles dat jullie aangaat gaat MIJ aan. IK, YAHUVEH, ben jullie Schepper en IK weet wat het best is voor jullie, zelfs wanneer jullie niet weten wat het best is voor jezelf. Terwijl jullie MIJ trouw vertrouwen, zal IK jullie getrouw niet teleurstellen.

Dus opnieuw wil IK zeggen, Dank jullie voor jullie trouw. Ga door met op MIJ te vertrouwen. Ga door met het niet vertrouwen op jullie eigen inzicht. Zelfs wanneer jullie niet begrijpen wat er gaande is in de wereld, zelfs wanneer jullie niet weten wat jullie moeten doen. Ga door met trouw te blijven, dat IK jullie zal tonen wat jullie moeten doen. Zelfs wanneer jullie vallen MIJN Kleintjes, IK ben er om jullie getrouw op te tillen en jullie wonden te verzorgen. IK ben getrouw MIJN Kleintjes om MIJN toorn op jullie vijanden neer te gieten. Omdat jullie eigen ogen gewoon niet zien wat IK wel zie, denk niet dat IK niet trouw ben in jullie te verdedigen. Blijf trouw en weet dit, het Bloed van YAHUSHUA jullie MASHIACH zal nooit zijn kracht verliezen, de genezing, bevrijding, vergeving, herrijzenis kracht. Weet dit; het Woord dat vlees werd gemaakt kan niet liegen. Ieder woord in de Heilige Geschriften is een “ja” en een “amen”. MIJN Woord zal niet ledig tot MIJ wederkeren, het zal alles doen waartoe IK het geroepen heb om te volbrengen.

Dus wilde IK gewoon zeggen en op deze dag van 27 Maart, 2009, geef IK jullie een nieuwe Profetische boodschap voor diegenen die als een hert zijn smachtend naar water. Zij komen tot deze Bediening voor het frisse Levende Water. IK kan zeggen en profeteren van dat wat zal gaan geschieden maar jullie hoeven dit niet te horen nu. Jullie moeten gewoon horen, het maakt niet uit wat er gebeurt. Het maakt niet uit wat jullie zien. Het maakt niet uit wat er komt in de lucht. Het maakt niet uit wat de aarde opschut. Het maakt niet uit welke wapens die tegen jullie gevormd worden, hetzij door de hand van de duivel, hetzij door de hand van de mens, hetzij door de hand van een alien. Weet dit; IK zal getrouw al diegenen beschermen die van MIJ zijn. Roep op MIJ in de tijd van moeilijkheden. Roep op MIJ. Roep op MIJ door de Naam van YAHUSHUA jullie MASHIACH. IK ben getrouw om jullie geroep te horen. IK ben getrouw om jullie te bevrijden en jullie te zuiveren.

Jullie zullen dit nodig gaan hebben, dit jaar. Jullie zullen dit nodig gaan hebben om eraan herinnerd te worden, het maakt niet uit wat er gebeurt IK ben trouw. YAHUSHUA jullie MASHIACH is getrouw. De lieve RUACH ha KODESH jullie IMMAYAH, ZIJ is getrouw. Voor diegenen die trouw zijn aan ONS, WIJ zullen voorzien van een weg voor jullie waar er geen lijkt te zijn. Houd jullie ogen niet gericht op de golven en de stormen anders zullen jullie verdrinken. Plaats niet jullie geloof in de munteenheid van jullie natie of jullie zullen neergeworpen worden. Houd jullie geloof in MIJ. Houd jullie geloof in YAHUSHUA jullie MASHIACH. WIJ zijn jullie voorzieners. WIJ zijn jullie schuilplek. WIJ zijn degene die jullie het manna voedt vanuit de hemel. WIJ zijn degene die jullie het Levende Water geven om te drinken.

En opnieuw wil IK zeggen, Dank jullie voor jullie trouw, dat deze boodschap jullie ontvangen. Dank jullie voor jullie trouw dat hoewel met jullie lichamelijke ogen jullie de hemel nog niet gezien hebben, jullie nog steeds geloven, want WIJ belonen diegenen wel die ONS ernstig nazoeken. WIJ belonen diegenen wel die ONS ernstig dienen. WIJ belonen diegenen wel die ONS ernstig gehoorzamen. Er zijn beloningen voor heilig te zijn en er zijn consequenties voor onheilig te zijn. IK ben YAHUVEH, en getrouw zal IK wraak nemen op MIJN vijanden. Denk niet dat zij wegkomen met MIJ te bespotten. Deze wereld zal zeer binnenkort zien wat er gebeurt met een volk dat MIJ heeft verlaten en bespot. Maar MIJN Geliefde Trouwelingen kijk omhoog, kijk omhoog Bruid van YAHUSHUA; kijk omhoog want waarlijk jullie verlossing is nabij.

Einde van het Woord

Dank U, Dank U, Dank U, Dank U, Dank U, Hallelyah, Prijs uw Heilige Naam Abba YAHUVEH. Prijs uw Heilige Naam Geliefde YAHUSHUA onze MASHIACH. Prijs uw Heilige Naam lieve HEILIGE GEEST onze IMMAYAH onze Geliefde MAMMA WIJSHEID. Prijs, oh Prijs, oh Prijs, oh Prijs UW Heilige Naam.

Je bleef mij vertellen en vertellen en vertellen 27 Maart, 27 Maart, en ik zei, schat wat gebeurde er op 27 Maart? Wat is het dat er zou moeten gebeuren op 27 Maart? Toen we het ‘t minst verwachtten na het avondmaal gaf onze Papa ons een schitterend Woord en we houden vast aan uw trouw Abba YAHUVEH. Het maakt niet uit hoe U deze wereld opschudt, getrouw geloven wij dat U ons niet zult toestaan om opgeschud te worden. U zult ons geloof niet toestaan om opgeschud te worden. Getrouw, trouw, trouw geloven wij Abba YAHUVEH dat U ons zult beschermen.

Oh Dank U Pappa voor dit Woord. Dank U voor het aanmoedigen van diegenen Hemelse Vader die hun werk hebben verloren, diegenen Hemelse Vader die hun rekeningen niet kunnen betalen, diegenen die niet weten waar ze zullen gaan leven, diegenen waar krankheid en ziekte en zwakheid hun huishoudens over hebben genomen Hemelse Vader en zij zijn zo zwak en zij weten niet wat ze moeten doen. Dank U voor jullie trouw Abba YAHUVEH en Geliefde YAHUSHUA onze MASHIACH. Op dit moment zal geloof in hen gaan komen Hemelse Vader, diegenen die niet weten wat ze moeten doen. Diegenen in een huwelijk die ongelijk verbonden zijn en zij weten niet wat ze moeten doen Hemelse Vader. Zij zijn op de rand van scheiding Hemelse Vader en zij weten niet wat ze moeten doen Hemelse Vader. Wij Danken U voor uw trouw Hemelse Vader in de Naam van YAHUSHUA onze Geliefde MASHIACH U zult het verdelende zwaard gebruiken op de huwelijken die gescheiden moeten worden en U zult de huwelijken samen gaan brengen die samen gebracht moeten gaan worden door de liefde van YAHUSHUA onze MASHIACH.

Dank U voor uw trouw Hemelse Vader voor het terugbrengen van de kinderen Vader om weer opnieuw het pad van heiligheid te bewandelen Hemelse Vader. Dank U voor uw trouw Geliefde YAHUSHUA onze MASHIACH voor het vergoten Bloed van YAHUSHUA en verlossing dat komt naar de huizen van diegenen die gebeden hebben voor de verlossing van hun geliefden. Dank U voor uw trouw Abba YAHUVEH, voor ons te beschermen voor de regeringen, de corrupte regeringen van deze naties Hemelse Vader. Abba YAHUVEH in de Naam van YAHUSHUA onze Geliefde MASHIACH Dank U voor uw trouw en UW krachtveld dat ons aan het beschermen is Hemelse Vader en dat ervoor zorgt dat wij onzichtbaar zijn Hemelse Vader door het vergoten Bloed van YAHUSHUA onze MASHIACH, zodat de vijanden ons niet kunnen zien en wij zullen verborgen zijn en wij zullen onzichtbaar zijn.

Dank U voor het vernietigen van het papierwerk dat de vijand over ons heeft Hemelse Vader. Dank U en Prijs U Abba YAHUVEH op dit moment. U weet van welk papierwerk ik spreek Hemelse Vader. U kent de geheimen die de regeringen houden Hemelse vader. Ik spreek over het papierwerk Hemelse Vader dat gehouden wordt tegen een ieder die heilig is Hemelse Vader terwijl zij hun namen opsporen en registreren Abba YAHUVEH in een databasis Hemelse Vader dat gemarkeerd is voor uitroeiing Vader. Dank U Abba YAHUVEH voor het zenden van Heilige aaneensluitende engelen op dit moment om te omsingelen en te beschermen en hun huizen te beschutten. Dank U Abba YAHUVEH net zo zeker als dat U Lot spaarde, net zo zeker als dat U Noach en zijn familie spaarde, net zo zeker als dat U Daniël in de leeuwenkuil en Shadrach, Mesach en Abednego in de vurige oven spaarde. Wij Danken U voor uw trouw Abba YAHUVEH om allen te beschermen die waarlijk, waarlijk, waarlijk toebehoren aan YAHUSHUA onze MASHIACH.

Dank U voor uw trouw om ons te beschermen terwijl zij het vergif verspreiden in de lucht Hemelse Vader, door wat contrails genoemd wordt over heel de wereld om de bevolking terug te dringen. Zij denken dat wat zij hebben gedaan in het geheim niet bekend is. Wanneer U Abba YAHUVEH heeft gezegd, wanneer jullie deze dingen zien dan pleit het Bloed van YAHUSHUA jullie MASHIACH, bid het wapen terug op de piloot, bid het wapen terug op degene die deze giffen maakte, bid de wapens terug op de regeringen die het toestaan, die het zenden. Laat het Bloed van YAHUSHUA onze Geliefde MASHIACH zijn als een antibiotica. Beschaam de vijand, we Danken U en we Prijzen U, wij zenden verwarring in het kamp van de vijand. Zij denken dat zij de antibiotica hebben en zij geven het aan hun vrienden en hun familie oh maar Abba YAHUVEH U plaatst dood in deze injecties. U plaatst dood in deze pillen. In plaats daarvan is het de Heiligen die beschermd is want zij kunnen ons niet aantasten tenzij U het toelaat. Dus trouwelingen, wanneer jullie de giftige contrails in de lucht zien onthoud om het gebed te zeggen, ik pleit het Bloed van YAHUSHUA onze MASHIACH hierover. Ik keer dit wapen terug naar de piloot, de scheikundigen die het maakten en de regeringen die het zenden.

Want YAHUVEH is trouw en wanneer zij het voedsel vergiftigen en het water en zelfs de luchtgolven dood zenden, ziekte. Wij Danken U voor Abba YAHUVEH’s trouw dat wij beschermd zullen worden tegen dit alles. Maar het is degene die deze wapens voort zendt, het zal terugkeren op henzelf, want er is geen bescherming tegen de woede van Abba YAHUVEH want HIJ heeft beloofd om ons getrouw te beschermen en wraak te nemen op onze vijanden.

Dank U Papa YAHUVEH dat U ons verbergt onder uw vleugels zoals Psalm 91 zegt. Dank U Abba YAHUVEH met uw eigen ogen zullen wij de beloning van de goddeloze zien. Enige vijand van u Abba YAHUVEH en Geliefde YAHUSHUA onze MASHIACH is een vijand van ons. Een ieder Abba YAHUVEH die onheiligheid verdedigt, die zonde goedkeurt of zij het weten of niet zij dienen satan en zij zijn een vijand van de Heilige Bruid van YAHUSHUA onze MASHIACH.

Wij zullen U getrouw dienen Abba YAHUVEH, Geliefde YAHUSHUA onze MASHIACh en Kostbare RUACH ha KODESH alle dagen van onze levens hier op aarde en voor altijd in eeuwigheid in de hemel. Net zoals wij U Lofprijzen en Aanbidden hier, zullen wij U getrouw Lofprijzen en Aanbidden voor altijd in de hemel. Wij vragen Abba YAHUVEH en ik sta nu voor de Bruid van YAHUSHUA onze MASHIACH en wij vragen dat dood niet deze lichamen aan zal raken, dat wij de getuigenis zullen hebben zoals Enoch en voordat hij weggenomen werd naar de hemel werd hij behaaglijk bevonden voor onze Abba YAHUVEH.

Een iedere dag beloven wij getrouw ernaar te streven om U iedere dag meer te behagen Abba YAHUVEH. Om U all Lof, Eer en Glorie te brengen door de Naam en het Bloed van YAHUSHUA onze MASHIACH. Wij aanbidden U. U bent onze Majesteit. Wij Aanbidden U. Wij Houden van U. Wij beminnen U. Wij Prijzen U, Abba YAHUVEH, Geliefde YAHUSHUA onze MASHIACH en Ko0stbare RUACH ha KODESH onze IMMAYAH onze MAMA WIJSHEID onze MAMMA SHKHINYAH onze MAMA GLORIE. U bent al deze dingen oh Kostbare HEILIGE GEEST en wij Aanbidden U.

Wij Danken U voor de zalving die U op mij heeft geplaatst deze dag om uw stem te horen op deze onverwachte manier om gewoon te zeggen tegen uw geliefden, Dank JULLIE voor jullie trouw. Het begon allemaal met ons U dankende voor UW trouw en U eindigde met ons te danken.

Dank U. Amen. Mijn hand is bevroren.

Gesproken door Apostel Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah
27 Maart, 2009

Indien deze Profetie een zegen is geweest aan u email dan alstublieft en laat het mij weten.