Profetie 111

IK, YAHUSHUA MASHIACH Verleen U EEN
HEILIG Scheidingsdecreet,
Voor Diegenen Die Het Nodig Hebben.


Geschreven/Gesproken onder de zalving van de RUACH ha KODESH
door Apostel Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah heen
Gegeven op 22 Mei, 2009
Vrijgegeven op 27 Juni, 2009

(Van Profetie 105, YAHUVEH zei om dit te plaatsen op alle Profetieën van nu af aan: IK waarschuwde jou een lange tijd geleden Elisabeth om deze Bediening niet te noemen naar een man of een vrouw, zelfs voordat er een Bediening was. IK plaatste het in jouw geest want niets hiervan is gedaan door jouw hand, niets hiervan is voort gekomen vanuit jouw mond, het is vanuit de mond van YAHUVEH die geboorte heeft gegeven, het is vanuit de mond van YAHUSHUA jouw MASHIACH die geboorte heeft gegeven, het is vanuit de mond van de RUACH ha KODESH jouw IMMAYAH die geboorte heeft gegeven. Indien het slechts door jouw hand zou zijn geweest zou het lang geleden gefaald hebben. Het is door de Shkhinyah Glorie's wind die over deze aarde blaast, de Heilige wind der opwekking, het is niet door jouw adem of het zou gefaald hebben. (Jesaja 42:8)

* * * * * * *

Geliefde Familie in YAHUSHUA MASHIACH,
Ik heb een nieuw bevel om mezelf zelfs verder te vernederen en iets te delen van mijn verleden om samen te laten gaan met de nieuwste Profetie 111. Ik moest dit allemaal schrijven en een man genaamd Stephen in vertrouwen nemen die naar Niko en ik toekwam voor huwelijksadvies hoewel hijzelf een Christelijk Huwelijks Adviseur is. De zalving kwam voort om deze nieuwe profetische boodschap te horen “IK, YAHUSHUA MASHIACH verleen u een Heilig Scheidingsdecreet.”

Heb alstublieft geduld met mij terwijl ik een waar gebeurd verhaal deel dat mij gebeurde met mijn ex-man in de ogen van de wereld. Dit zal bevat worden in de voort komende autobiografie, indien de opname niet plaats vindt bedoel ik dan. Oh hoe ik bid en smeek dat de opname plaats vindt op Rosh hashanah 2009! Ik deel wat heel weinig mensen weten, en ik wilde het zo houden. Kathrynyah heeft een moeilijke tijd om mij mijn leven vóór mijn huwelijk op papier te laten zetten omdat ik er niet van houd om de pijn te herinneren van hoe mijn leven was. Ik doe dit alleen om anderen te helpen in gehoorzaamheid aan YAHUSHUA MASHIACH.

Ik krimp samen wanneer mijn vijanden dit zullen lezen en hoe zij het als een wapen tegen mij zullen gebruiken. Ik weet dat wat mij verteld wordt door YAH anderen vrij zal zetten, en ik weet dat YAH mij lang geleden vertelde, dat ik geleden heb in een huwelijk bepaald vanuit hel, om de zalving te hebben om gebruikt te worden om anderen die gevangen gehouden worden vrij te zetten. Dit werd mij verteld zo'n 10 jaar geleden. Ik besef nu na het lezen van Profetie 111 hoe waarachtig dit is. Geen Pastor heeft dit geleerd voor zover ik weet, opnieuw ben ik de eerste Profeet om gekozen te worden door YAHUSHUA MASHIACH om dit voort te spreken, zodat de Heiligen zullen weten dat hun gebeden gehoord en beantwoord zijn geworden.

Voor de eerste keer nu besef waarom mij was verteld door YAHUSHUA MASHIACH jaren voordat ik mijn geliefde Niko ontmoette dat ik alreeds gescheiden en nooit getrouwd was met mijn X in de ogen van de Hemel, maar door het huwelijkscontract getekend door deze zeer jonge tiener in die tijd, moest YAHUSHUA zelf het nul, ledig en krachteloos maken vanuit de Hemel, YAHUSHUA's eigen naam tekenende in ZIJN vergoten bloed, zodat ik vergeven kon worden. Dit is van toepassing op allen die een man of vrouw trouwden dat niet bepaald en gezegend is vanuit de Hemel. Terwijl u een deel leest van mijn getuigenis dat alleen nu onthuld wordt, herinner de woorden die YAHUVEH tot mij sprak meer dan 21 jaar geleden toen deze Bediening begon “Indien het lijden niet zo groots zou zijn geweest, zou deze Bediening niet groots zijn.” Ik weet nu dat mijn lijden niet voor niets was, mijn druiven werden verpletterd zodat YAHUSHUA MASHIACH de NIEUWE WIJN voort kon brengen hetwelk de Zalving is om een zegen te zijn aan allen die zullen ontvangen en deelnemen aan het Frisse Manna vanuit de Hemel. Dank u wel iedereen die deze Bediening helpt te steunen want we bereiken de 4 uithoeken van de aarde voor YAHUSHUA onze MASHIACH's Lof, Eer en Glorie!

Wij hebben nog steeds meer vertalers nodig om de profetieën te vertalen en voort te laten komen om meer vreemde landen te bereiken. Indien u zich geleid voelt om uw hulp te bieden email mij dan alstublieft op Contact Us. Hoe weinig mensen die geen Engels lezen krijgen de zegen terwijl YAHUSHUA zich uitspreekt over scheiding en of het een zonde is.

”INDIEN HET LIJDEN NIET ZO GROOTS WAS GEWEEST, ZOU DEZE BEDIENING NIET GROOT ZIJN!” Mijn X man had een partner in de bouw, zijn naam was John. John leefde met een vrouw genaamd Tammy. Mijn identieke tweeling zonen Jason en Jonathan waren 1 jaar oud. Ik was nog nooit op vakantie geweest voorheen. Mijn X nam mij voorheen nooit mee op vakantie en ik was bang om ergens heen te gaan met hem omdat hij altijd manieren vond om mij te misbruiken en te terroriseren vooral tijdens het rijden. Hij zou opzettelijk te hard rijden, soms zo hard als 90 mph (145 km/u) of wanneer hij mij echt wilde terroriseren dan zou hij te hard rijden en dan recht bovenop een semi's bumper rijden zo dichtbij mogelijk als dat je kan.

Ik had een huwelijk dat puur hel was. Hij leefde om mij te terroriseren en te bewijzen dat hij mijn leven kon nemen wanneer dan ook hij maar wilde, en toch noemde hij dit liefde. Ik werd zwanger iedere keer van een handeling van verkrachting. Ik had op z'n minst 10 maal een miskraam door misbruik. Ok, terug naar wat ik u wilde vertellen. Op een dag kwam mijn X thuis en vertelde mij dat hij ons zou nemen op vakantie naar Disneyland in Florida, we reden erhaan. Hij liet mij brochures zien en vertelde mij om uit te kiezen in welk hotel in Disneyland ik wilde verblijven. Hij was echt zo aardig, het was beangstigend. Nou, om een lang verhaal kort te maken ik koos het hotel, en was verbaasd dat hij zei dat we er zouden zijn voor een week, en geen budget, niets behalve het beste van alles. Hij vertelde mij toen om Tammy te bellen en haar de hotel reservaties te vertellen omdat zij alles op aan het zetten was. Ik mocht Tammy niet, ik wist dat zij in hekserij was en dat zij mij haatte omdat ik een Evangelist was en haar altijd probeerde te leiden tot Jezus. Dat is de naam hoe ik YAHUSHUA toen noemde, ik was niet op het Internet in die tijd.

U vraagt zich waarschijnlijk af hoe dit allemaal van toepassing is op YAHUSHUA die een heilige scheiding verleent. Nou, het is erop van toepassing heb gewoon een beetje meer geduld met mij.

Ik had een vermoeden dat Tammy en mijn X een affaire hadden. Hij begeleidde haar met alles in de zaak en niet John. Nu word mij hier een vakantie aangeboden om mijn baby's mee te nemen en Florida en Disneyland te zien. Toch was ik zeer bevreesd voor mijn X, en wilde niet bij Tammy zijn.

Dus belde ik onmiddellijk mijn gebedspartners en vertelde hen om mij in gebed te houden, dat ik naar Florida zou gaan met mijn X, maar ik vreesde voor mijn leven. Ik vroeg hen om mij gedekt te houden in gebed zodat hij en zij mij niet konden doden.

Erheen rijdende reed hij hard zoals gewoonlijk en ik probeerde om mijn vrees niet te tonen. Hij hield ervan om mij in angst te zien, en een keer zag ik de snelheidsmeter 100 mijl per uur bereiken, en ik schreeuwde “Rij niet zo hard, denk aan de kinderen!” Hij lachte gewoon en bleef hard rijden, wetende dat hij zijn doeleinde had volbracht om vrees in mij te druppelen.

Toen we aankwamen bij Disneyland, waren er zoveel aanwijzingen dat zij tweeën een affaire hadden. Als voorbeeld, hij zou voor lopen met haar, en ik zou achter zijn de wandelwagen duwende met de tweeling erin, en John was achter mij aan het wandelen. Ik wilde gewoon wegrennen, maar er was nergens om heen te rennen. Ik was een kerk aan het bezoeken geweest en nam een Pastor in vertrouwen die mij vertelde, het maakt niet uit wat mijn X tegen mij deed, ik moest hem vertellen dat ik hem liefhad, omdat een vrouw geboden wordt om haar man lief te hebben.

De volgende dag vertelde mijn X mij dat we een boot zouden gaan huren en weg zouden gaan in de vroege morgen en beval mij om gereed te zijn rond 4.00 uur. Ik zei “Ik ben niet iemand die vroeg opstaat en het zou moeilijk zijn om de tweeling gereed te hebben zo vroeg.” Hij zei “Maak je geen zorgen over de tweeling, John zal letten op de baby's, Tammy zal met ons meegaan.” Ieder alarm ging af in mijn binnenste, ik wist dat zij aan het plannen waren om mij te doden! Ik zei “Ik wil niet gaan, ik verlaat niet mijn kinderen voor John om te babysitten!”

Hij zei, “Het is rond, Tammy heeft alreeds de kapitein van de boot betaald.”

Ik bad bijna non-stop de hele nacht, wetende wat hun plan was en YAH bevestigde het aan mij. In de ochtend vertelde ik hem terwijl ik wakker werd dat ik ziek was en niet kon gaan, het was waar mijn buik was misselijk van geen slaap en bezorgdheid. Hij schreeuwde naar mij, “Je gaat!” Ik bad tot YAH wat zou ik moeten doen? YAH zei tegen mij, “Vetrouw MIJ, IK zal jou beschermen!” Dus dat deed ik. Dit was mij eerste boottrip.

Toen wij Tammy ontmoetten was zij alreeds bij de eigenaar van de boot. De wolken zagen er echt stormachtig uit. Hij maakt een opmerking dat hij niet dacht dat het wijs was om erop uit te trekken in dit weer, hoe dan ook beide de X en Tammy stonden erop, hij was op voorhand betaald en zij wilden de boot. Ik wist dat het YAH was die de storm aan het brengen was. De kapitein van de boot zei “Goed, maar indien het slecht wordt zal ik onmiddellijk deze richting op terug komen.” De wind was alreeds behoorlijk hard aan het waaien.

De X man in de ogen van de wereld, leidde mij waar hij wilde dat ik stond en ik merkte op dat het heel dichtbij de rand was en hij was bij de rand vandaan. Tammy stond bij hem. De boot bewoog snel, de kapitein had zijn rug gekeerd en de golven waren ruw en het was zeer winderig. De X bleef dichter bij mij komen en ook zij deed dat. Ik wist echt dat zij erop uit waren om mij overboord te duwen en ik kan niet zwemmen, en buiten dat dit was een oceaan waar wij in waren. Ik was aan het proberen om weg te komen maar zij hadden mij ingesloten.

Ik was hard aan het bidden en zeer bevreesd. Plotseling begon ik over te geven, en de ziekte kwam zo plotseling op mij, ik had geen tijd om me om te draaien en in het water over te geven. Ik neem aan dat het zeeziekte was en het was voortdrijvend (projectiel) overgeven.

Ik schaamde me zo, ik kotste op hen beide! Dat veroorzaakte dat ze renden naar de andere kant van de boot en zij waren hun mond aan het bedekken en ook aan het overgeven! Dit veroorzaakte ook de aandacht van de kapitein en hij zei “Ik keer deze bood om, kijk naar die lucht, er is een wervelwind waarschuwing uitgegaan, en zij is ziek!”

Nou, ik wist dat YAH een manier had gevonden om mij te beschermen, maar had HIJ hen niet overboord kunnen duwen, dacht ik bij mezelf, en toch Loofde ik YAH voor het redden van mijn leven.

Toen we terugkwamen bij het hotel, was het alsof het land nog steeds op de oceaangolven was. Ik viel in bed en was onmiddellijk in slaap. Toen ik wakker werd ontdekte ik dat er geen elektriciteit was en vroeg de X wat er was gebeurd. Hij zei dat een tornado de spanning van het hotel uit had geslagen! Kunt u het geloven, ik sliep door een tornado heen en in die tijd was het ongebruikelijk voor tornado's om Florida te raken, werd mij later verteld. Wervelwinden ja, maar zelden tornado's. Ik wist dat YAH's furie in die tornado was, en het voorkwam meerdere dood pogingen op mij.

Die avond gingen we uit om te eten en ik kleedde me aan. Tammy en John gingen met ons mee, uiteraard. Ik zal nooit vergeten toen de X zei, hoe mooi ik er uit zag, en hoeveel hij van mij hield. Nou normaal gesproken neemt een vrouw dat als een compliment als je hoort dat je man van je houdt, maar iedere keer dat mijn X man, in de ogen van de wereld, dat had gezegd, wist ik dat er een volgende poging tot dood tegen mij zou komen. YAH had mij deze exacte woorden verteld “Pas op voor de cobra want hij is gereed om toe te slaan.” Ik zou een visioen zien van een slang met giftanden naar buiten stekende gereed om mij te raken.

Ik herinner me dat ik me voelde als, och ja, laat hem mij maar doden. Ik kan niet meer leven in deze angst. Ik vertelde hem “Weet je, ik zou liever willen dat iemand me doodt die zegt dat ie van mij houdt, dan een vreemde die niet eens doet alsof.” Ik wist dat hetgeen ik als volgende zou zeggen een leugen was, maar ik wilde gewoon zien hoe de woorden zouden klinken, en daarnaast vertelde die Pastor mij dat mij geboden was om mijn man lief te hebben. Dus ik keek naar hem door de reflectie van ons beiden heen in de spiegel, terwijl zijn armen om mijn middel waren, en zei “ik hou ook van jou.” De woorden werden gezegd met een klein treurig stemmetje, dat nog steeds tranen in mijn ogen brengt terwijl ik dit schrijf.

OK, dat was een echt dom iets om te zeggen, ik ben het er mee eens, en YAHUSHUA berispte mij later zeer voor het zeggen van die woorden, want ik had zojuist toestemming gegeven met mijn mond aan satan om de X man, in de ogen van de wereld, te gebruiken om mij te doden! Onthoud, in de tong is er ofwel leven of dood, zegeningen of vervloekingen.

Toen we terug kwamen van diner, wilde ik gewoon gaan slapen. Ik wilde echt sterven en sinds de X mij aan het injecteren was geweest met injectiespuiten, vol van wat voor gif of drug ik weet het niet, terwijl ik sliep en het was zelfs bewezen door een dokter later. Ik wist dat ik misschien wakker zou worden in de Hemel.

HOUD UW AANDACHT ERBIJ, HET VOLGENDE DEEL GAAT OVER WAAROM YAHUVEH MIJ AAN HET VERTELLEN IS OM DEZE GETUIGENIS MET U TE DELEN. YAHUSHUA MAAKTE MIJ WAKER EN IK ZAG HEM DUIDELIJK. DIT WAS NIET EEN VISIOEN. Ik keek over het enorme king size bed en mijn X man, in de ogen van de wereld, was aan het slapen aan zijn kant van het bed. Dit is de eerste keer dat ik YAHUSHUA zag die ik JEZUS CHRISTUS noemde in die tijd.

HIJ stond daar in een oogverblindend wit kleed, maar HIJ was woedend en HIJ zei deze exacte woorden, woorden waarvan mij nu wordt verteld om het te delen met u. Ik weet dat de woorden van toepassing zijn op een ieder die zich hetzelfde voelden als dat ik me voelde en hun huwelijk vergelijken met een doodvonnis in de dodencel, dezelfde manier als dat ik deed met mijn X man. Je probeert nog steeds jezelf ervan te overtuigen dat je van hen houdt. Nu word mij verteld om u te vertellen wat YAHUSHUA tegen mij zei, HIJ zegt nu tegen u, “ZEG NIET DAT JE VAN DEZE HEIDEN HOUDT, OF JE ZULT IN ZIJN STRAF DELEN!”

Ik was geschokt! Ik wist niet dat JEZUS CHRISTUS mijn YAHUSHUA MASHIACH woedend op mij zou worden! Ten slotte hou ik van HEM, streef ik ernaar om HEM te gehoorzamen en HEM te dienen. HIJ was woedend door de manier waarop ik het woord liefde gebruikte, het was een belediging voor YAHUSHUA omdat Heiligheid niets gemeen heeft met verworpenheid of een huwelijk dat niet bepaald is vanuit de Hemel! Onthoud dat mij wordt verteld om ook u te waarschuwen, hoewel HIJ niet verscheen aan de lezer die dit leest zoals HIJ aan mij deed, beschouw dezelfde waarschuwing voor u!

HIJ verdween onmiddellijk en ik begon behoorlijk berouw te tonen. Ik heb nooit kunnen ontdekken, was YAHUSHUA MASHIACH, JEZUS CHRISTUS aan het zeggen dat ik naar de hel zou gaan? Ik wil het niet weten, omdat ik beter wist daarna.

Een andere pastor bracht mij in grote problemen omdat hij mij leerde dat zelfs wanneer mijn X mij zou vervloeken met G-D woorden en F woorden, dat ik mijn X in zijn gezicht zou moeten kijken en zeggen “JEZUS zegene jou!” Nou ik probeerde dat eenmaal en kwam opnieuw in grote problemen, ik kom niet heel vaak in de problemen met YAHUSHUA MASHIACH, deze 25 plus jaren krijg ik zelden een uitbrander van YAHUSHUA, of YAHUVEH. Dat is waarom ik het wanneer ik het verpest zo levendig herinner.

De X en ik stonden in de keuken in een woordenwisseling jaren later. Hij was mij aan het bedreigen en vervloekte mij met vloekwoorden en hij had mijn rug hard tegen het aanrecht gedrukt. Zijn gezicht was kortbij mijn gezicht terwijl hij op mij aan het schreeuwen was. Ik haat het om mannen te horen vloeken en schreeuwen, en het is door hem. Ik keek naar hem en volgens wat de pastor zei, zouden de demonen terugdeinzen wanneer ik de woorden “JEZUS zegene jou!” zeg. Dus zei ik de woorden.

Het volgende dat er gebeurde, het was alsof ik hem een klap in het gezicht had gegeven! Hij had zojuist de woorden G-D M-F gezegd en gebruikte het woord JEZUS CHRISTUS bovenop al die vloekwoorden. Hij nam een stap terug van mij toen ik zachtjes terwijl ik hem recht in de ogen aankeek “JEZUS zegene jou” zei en hij was stil voor zo'n 5 seconden, het volgende dat hij deed was hij werd zeer gewelddadig naar mij toe, en vervloekte mij erger en luider. Ik kan me zijn woorden niet herinneren, het hoofdzakelijke dat ik me herinnerde was de pijn die ik emotioneel en geestelijk voelde want ik kon het niet begrijpen en ik was JEZUS aan het vragen waarom het niet werkte? Ik kon YAHUSHUA duidelijk horen zeggen met een strenge stem iets dat ik nooit ben vergeten, “Jij zegent niet wat IK jou niet verteld heb om te zegenen, en jij vervloekt niet wat IK jou niet verteld heb om te vervloeken!”

Wetende dat ik YAHUSHUA MASHIACH boos had gemaakt, deed mij erger pijn dan wat dan ook dat de X ooit tegen mij zou kunnen doen en ik was legaal getrouwd met hem sinds ik een jonge tiener was totdat mijn tweelingen 21 jaar oud werden, zodat u weet dat ik een hoop leed. Ook vergeleek ik dat huwelijk met een doodvonnis in de dodencel. Dus begrijp ik het wanneer mensen in een ongelijk verbonden huwelijk of een huwelijk dat niet bepaald is door YAHUVEH, zelfs indien het met een andere Christen is, indien YAH het huwelijk niet bij elkaar geplaatst heeft, is het verdoemd om niet gezegend te zijn. Zelfs indien het niet eindigt in een legaal huwelijk zult u altijd weten in uw hart dat u de fout maakte en dit niet het maatje is waarmee u vanuit de Hemel bepaald mee moet zijn. Misschien zult u weten dat het nooit de bedoeling was dat u trouwde en een levenspartner heeft.

Ik ben u aan het vertellen wat mij verteld werd door YAHUSHUA MASHIACH. Het is een levende dood, als het zijn in de dodencel, om gevangen te zitten in een ongelukkig huwelijk, waar het enige dat u gemeen heeft met elkander de pijn is dat u beiden voelt en de onzichtbare gevangenistralies waardoor u zich gevangen voelt. Ik herinner me YAHUSHUA MASHIACH's exacte woorden tot mij die mij schokten, want ik had andere geestelijke leiders gehoorzaamd die zeiden dat ik gedwongen was om getrouwd te blijven in YAHUVEH's ogen en het maakte niet uit hoe ongelukkig en miserabel ik was, zelfs indien het voelde als een doodvonnis.

De kinderen lijden en kunnen de spanning voelen, de woede, liefdeloosheid, bitterheid, en het pijnigt hen op meer manieren dan ik kan schrijven. YAHUSHUA zei tegen mij “VERWACHT NIET ENIGE BELONINGEN IN DE HEMEL VOOR HET MISERABEL GETROUWD BLIJVEN MET EEN HEIDEN.” Gossie, dat was een verrassing, ik dacht echt dat ik een beloning zou krijgen. Bovendien, had ik 5 keer geprobeerd om van de man te scheiden, en hij bleef mijn advocaten omkopen, en in 2001 een rechter in Conway, Arkansas zei deze exacte woorden die ik nooit begreep, zelfs na het horen hoe ik weg vluchtte in vrees voor mijn leven, hij zei “ik zou je een scheiding kunnen verlenen, maar ik zal het niet doen.” De rechter werd gebruikt door de duivel om mij meer pijniging te veroorzaken en weigerde om mij een scheiding te verlenen!

Ik was tijdelijk naar Arkansas gevlucht met mijn 13 jaar oude zoon om een nieuw leven te maken voor mezelf, en dwong mijn ex man om naar Arkansas te reizen waar ik hem diende met scheidingspapieren, en deze dienstknecht van satan was aan het weigeren om mij een scheiding te verlenen. Mijn advocaat was stom verbaasd, hij had nog nooit van zoiets gehoord! Er was een grote financiële overeenkomst dat mijn X zou moeten gaan betalen en door wat die rechter deed, keerde de X terug naar zijn staat en vroeg scheiding aan achter mijn rug om diezelfde dag, en vertelde mij dit niet tot nadat de scheiding rond was en alles dat gedeeld had moeten worden van mij weg werd genomen. Hij had mij opzettelijk hier niets van laten weten zodat ik niet op kon komen dagen in het gerechtshof, dus werd ik genoemd in minachtig van het gerechtshof.

Om een lang verhaal kort te maken, zelfs het huis dat, zoals hij beweerde tegen een andere persoon, getaxeerd was op $200,000. Door wat die boosaardige Conway, Arkansas Rechter deed, hoogst waarschijnlijk een geld steekpenning aannemende om mij een scheiding te weigeren, ik werd gedwongen om me te verbergen met mijn 12 ½ jaar oude zoon samen met Niko mijn geliefde man totdat mijn zoon Daniel 18 jaar oud werd zodat ik hem veilig kon houden van deze stalker van een X man, in de ogen van de wereld.

Toch, YAHUSHUA MASHIACH had mij lang geleden verteld, ik was nooit getrouwd met deze man in de ogen van de Hemel. Ik leed eindeloos door de geschriften die andere Pastors mijn strot afduwden zeggende dat scheiding een zonde was!

Onthoud ik ben alleen vrij geweest van deze X man in een legale scheiding in de ogen van de wereld. Ik ben eindelijk met mijn soul mate en echtgenoot voor meer dan 7 jaar en de reden dat ons huwelijk een huwelijk is dat bepaald is vanuit de Hemel is omdat wij beiden YAHUVEH, YAHUSHUA MASHIACH, en Kostbare RUACH ha KODESH meer liefhebben dan dat we elkaar liefhebben. We streven meer ernaar om deze HEILIGE DRIEËENHEID te behagen dan dat we ernaar streven om elkaar te behagen en wij staan hun liefde toe om te verenigen met onze liefde en zonder dit zouden wij niet een gelukkig huwelijk hebben of een huwelijk dat gezegend wordt door de Hemel. Ik zal altijd mijn geliefde man Niko gehoorzamen, zolang als het overeen komt met wat YAHUSHUA MASHIACH mij aan het vertellen is om te doen.

Het Heilig Geschrift dat zegt “Gij vrouwen, weest aan uw eigen mannen onderdanig, gelijk aan den Heere YAHUSHUA MASHIACH.” U bent niet verplicht om een heidense man te gehoorzamen! Geschriften zijn verdraaid geweest door de mensen om vrouwen zich te laten gedragen als een robot tot hun ieder commando wanneer YAHUSHUA niet een dictator is, liefdevol en met compassie geeft HIJ ons ZIJN aanwijzing, niet met brute kracht, woede, intimidatie en manipulatie.

Een ware heilige echtgenoot zal hetzelfde doen als YAHUSHUA en het is de liefde in een heilige man die zichzelf overgeeft aan YAHUSHUA MASHIACH dat een vrouw laat verlangen om te gehoorzamen en zich over te geven aan de autoriteit van uw heilige echtgenoten die gegeven is aan hem door YAHUSHUA MASHIACH. Een heilige echtgenoot zal u nooit vertellen om iets tegen de Heilige Geschriften in te doen of wat YAHUSHUA haar aan het vertellen is om te doen.

Wij hebben een groot aantal e-mails gericht aan ons gehad, smekende voor antwoorden over “Is het zonde om van deze echtgenoot te scheiden?” Het meest van de tijd schrijven wij terug met bijbel geschriften of delen van de profetieën aan mij gegeven als antwoord. Nu heb ik iets nieuws om te geven dat een antwoord zal zijn aan ieders vragen rechtstreeks van YAHUSHUA MASHIACH's lippen tot de mijne.

Indien de lezer die dit aan het lezen is gezegend is met deze woorden, schrijf mij alstublieft terug, ik heb de aanmoediging nodig. Ik weet dat ik aangevallen zal worden voor deze nieuwste openbaring die aan mij gegeven is over YAHUSHUA HEILIGE SCHEIDINGEN VERLENENDE maar ook weet ik dat vele mensen zullen weten in hun geesten dat dit de waarheid is en YAH hun vragen heeft beantwoord en zullen doen zoals YAHUSHUA gesproken heeft door mij heen.

Treurig om te zeggen dat de man wiens naam Stephen is, aan wie specifiek dit woord gegeven werd, misleid is geworden en nog steeds liever zou willen zitten op de dodencel in een huwelijk van zonde waar YAHUSHUA MASHIACH duidelijk heeft verklaard dat dit huwelijk met Hilda niet bepaald is vanuit de Hemel. Mijn man en ik besteedden ontelbare dagen en uren om gratis te bedienen aan deze man in Texas, luisterende naar hem zeggende dat hij niet houdt van zijn vrouw, dat hij weet dat hij een fout maakte, en hij vergeleek zijn huwelijk met een levenslang vonnis in de dodencel, wachtende voor hem om te sterven om vrij te zijn.

Hij nam deze woorden en hoewel hij op het eerste ogenblik zich verheugde dat hij vrij was, gelooft hij nu opnieuw de leugens dat scheiding een zonde is. Hij nam de woorden van YAHUSHUA MASHIACH en de Pardon zoals een man of vrouw wordt gegeven in de dodencel, en zei tegen YAHUSHUA, “Hoewel het is waarvoor ik gebeden heb, heb ik besloten dat het makkelijker is om in dit huwelijk te blijven dat niet bepaald is door U.” Is dat niet treurig?

Dus wilde ik er niet aan herinnerd worden hoe YAHUSHUA MASHIACH's pardon aan hem verspild werd, en dit verborgen woord werd tot nu toe niet vrijgegeven. Ik voel zoveel overtuiging voor het niet vrijgeven van deze zegen van een Pardon door YAHUSHUA MASHIACH dat ik het nu doe. Laat diegenen met geestelijke oren om te horen, de stem van YAHUSHUA MASHIACH horen, laat diegenen die ervoor kiezen om geestelijk doof te blijven, doof blijven.

Dit is bewijs van het Heilig Geschrift, “Indien dan de Zoon u zal vrijgemaakt hebben, zo zult gij waarlijk vrij zijn.”

Genadig herinner ik me nu weinig van het huwelijk dat bepaald was vanuit de hel met mijn X, wat wie wil zulk een verschrikkelijke herinneringen herinneren? Ik deed dat om het meest van mijn leven te overleven voordat mijn geliefde man kwam. Ik geef toe dat ik heel weinig herinneringen heb van de leeftijd van mijn jaren. Ik ben een overlever en een overlever zou niet overleven indien zij al het lijden, de pijn en mishandeling in hun leven zouden herinneren. Sommige wonden kan niemand aanraken behalve YAHUSHUA MASHIACH en ik mag ze met mij meenemen naar de Hemel, omdat deze na al deze tijd, nog steeds blijven. Ik besef niet hoe ik nog steeds lijd van de schaamte en de pijn, totdat ik gedwongen word door YAH om iets van mijn verleden te vertellen, zoals ik zojuist deed aan iedereen die dit leest.

De vele jaren dat ik leed door de handen van deze X man, in de ogen van wereld, hebben emotioneel en lichamelijk een grote tol van mij geëist, maar geestelijk werd ik sterker en ik heb het getuigenis dat YAHUSHUA MASHIACH de overwinning heeft in mijn leven en het leven van mijn ma Niko. YAHUSHUA MASHIACH gaf mij een woord lang geleden voordat ik mijn geliefde echtgenoot ontmoette op deze aarde en ik deel het met iedereen die het geloof heeft om te geloven wat YAHUSHUA voor mij deed, HIJ ook voor u zal doen, indien u het geduld heeft om te wachten. “IK zal jou het beste geven in een man waar je het ergste hebt gekend!” Voor diegenen die dit lezen en u bent een man, weet dat dit woord ook op u van toepassing is, hoor alleen de woorden van YAHUSHUA tot u zeggen “IK zal jou het beste geven in een vrouw waar je alleen het ergste hebt gekend.”

Alstublieft ik moet van iedereen horen waaraan deze woorden ook een zegen zijn en dit Heilig Scheidingsdecreet zullen accepteren van YAHUSHUA MASHIACH. Het heeft mij vrij gezet van vele wonden en vragen in het verleden in mijn leven, en nu bid ik dat het hetzelfde zal doen voor allen die het nodig hebben om te horen dat scheiding niet een zonde is, het is een zonde om te blijven in een huwelijk dat niet bepaald is door YAHUVEH.

Ik heb nu een huwelijk dat bepaald is vanuit de Hemel door YAHUSHUA MASHIACH's eigen hand. Er was bijna 13 jaar voor nodig om Niko tot mijn stoep te brengen en het was nadat ik stopte te zoeken naar mijn soul mate en toekomstige echtgenoot.

Het enige dat ik te winnen heb in het vrijgeven van deze nieuwste Profetie 'YAHUSHUA MASHIACH Geeft Een Heilig Scheidingsdecreet vanuit de Hemel' is een zegen van YAH om te weten dat ik aan het gehoorzamen ben, en hopelijk wat woorden van aanmoediging en een getuigenis van anderen die de stem van YAHUSHUA MASHIACH voort horen spreken vanuit mij en weten dat het een echt woord van YAHUSHUA MASHIACH is, en door het horen ervan hebben jullie jezelf nu van de dodencel af genomen. Jullie zien, YAHUVEH is aan het wachten op jullie om dit te doen, omdat het door de lust van het vlees is dat jullie legaal met hen trouwden, maar laat trots of vrees u niet stoppen van het vrij te zijn van ongelijk verbonden slavernij van een legaal huwelijk dat niet legaal is in de Hemel.

Dit woord werd oorspronkelijk gegeven aan een Christelijke man genaamd Stephen maar YAHUSHUA MASHIACH zei nadat het voort gesproken en geschreven was, dit woord is voor iedereen die gevangen zit in een huwelijk dat u het gevoel geeft dat u in de dodencel zit, de dagen aftellende totdat u sterft. Wetende dat YAH een ander doeleinde in uw leven moet hebben gehad dan om ellendig getrouwd te zijn. YAHUSHUA is mij aan het vertellen om een paar woorden te veranderen om u te laten weten dat het van toepassing is op beide mannen en vrouwen. We zijn zeer kortbij de Grote Verdrukking zoals beschreven in de bijbel en om ongelijk verbonden te zijn aan een ongelovige zal letterlijk velen van jullie het leven kosten wanneer zij u zullen verraden aan de anti-christ en zij zullen het merkteken van het beest nemen.

Ik aarzelde om dit woord los te laten totdat een andere kostbare Zuster in YAHUSHUA, ongelukkig getrouwd met een moslim mij schreef, en mij vertelde dat Pastors en anderen haar aan het vertellen zijn dat het een zonde is om van deze man te scheiden. Ik voel zoveel overtuiging nu en boosheid naar mezelf toe dat ik dit Heilig Scheidingsdecreet van YAHUSHUA MASHIACH heb weerhouden van allen op wie dit van toepassing is. U zult weten indien dit op u van toepassing is, u hoeft mij niet te schrijven en te vragen. Dit woord is van toepassing op alle gelovigen in YAHUSHUA MASHIACH die Heilig voor HEM wandelen. Een huis dat verdeeld is kan niet standhouden, nog kan een huwelijk dat.

IK, YAHUSHUA MASHIACH Verleen U Een HEILIG Scheidingsdecreet,
Voor Diegenen Die Het Nodig Hebben.


22 Mei, 2009 geschreven en gesproken door
Apostel Elisabeth S. Elijah Nikomia heen

(Gegeven tijdens het aftellen van de Omer, wachtende op de Dag van Pinksteren.)
“Geliefde Zoon (of Dochter), terwijl IK jou je huwelijk zie vergelijken met een vrouw (of man) die de tijd af vinkt als een gevangene in de gevangenis in de dodencel. Je bedroeft mij meer dan dat je weet. Je vreest het breken van je huwelijksgeloften, en denkt dat scheiding niet toegestaan is, maar dit huwelijk werd niet bepaald door MIJ, eerder nog werd het bepaald door jullie beiden. Jij koos deze vrouw (of man) en vroeg mij om te zegenen wat IK niet samen voegde. Het was slechts een kwestie van tijd voordat jullie beiden spijt zouden hebben van jullie keuzes en beseffen dat deze illusie van een huwelijk zoals het lot is van de titanic boot, het bleek de volgende van satans wrede grappen te zijn.

Verheug je MIJN Zoon (of Dochter) en weet dit, IK BEN YAHUSHUA MASHIACH, IK ben jouw ROTS der EEUWIGHEDEN, jouw anker en IK zal jou nooit verlaten of in de steek laten. IK zal jou nooit laten gaan!

Een man (of vrouw) in de dodencel kan losgelaten worden door het tekenen van een pardon, door een figuur van autoriteit. Er is geen hogere kracht dan “IK BEN” dus door de Autoriteit van de Hemel met MIJN Heilig vergoten Bloed teken IK dit scheidingsdecreet, IK, YAHUSHUA jouw HEER/GOD/MASHIACH pardon u nu! Onthoud, IK beloofde jou leven overvloediger en vol van MIJN Glorie en IK kwam om de gevangen vrij te zetten!

Nu, het enige dat ik jou vraag om te doen is legale actie achter MIJN woorden te zetten. Maak het zo in de ogen van de wereld, legaal, en toon berouw van deze zonde, laat het niet opnieuw gebeuren. Ga door met je ogen gericht te houden op MIJ en een geloof water wandelaar te zijn en onthoud wat er gebeurt als je jouw ogen gericht houdt op de stormende wateren in een zee van depressie, en hopeloosheid. Het zal jou verdrinken indien je jouw ogen niet gericht houdt op MIJ.

IK heb nu de schilfers van jouw ogen af verwijderd, en jouw oren onverdoofd zodat je duidelijk kunt zien en horen dat de vrouw (of man) waarmee je ongelukkig getrouwd bent door jouw eigen lustvolle hand was. Jullie zijn ongelijk verbonden geestelijk op verscheidene manieren. Jullie geesten en persoonlijkheden complimenteren elkaar niet hoe hard jullie ook proberen. Het is allemaal een schijn, een leugen. Het is zoals het proberen om azijn en olie gemixt te krijgen, het maakt niet uit hoe hard jullie proberen, het zal uiteindelijk altijd scheiden. Kijk niet neer op dit als de volgende mislukking, besef in plaats daarvan dat IK jou aan het zegenen ben met een nieuw heilig begin.

Het hoofdzakelijke dat jullie beiden gemeen hebben zijn gebroken stukken van verbrijzelde harten, herrie en pijn. Want jullie beiden hadden een illusie dat dit een gelukkig huwelijk zou zijn en dat jullie nooit opnieuw zouden falen. Jullie beiden dachten dat jullie elkaar kenden, en nu houden jullie beiden niet van de geest die jullie aanschouwen in de ander. Dit huwelijk is niet geworden wat beiden dachten dat het zou moeten zijn, Zoon of Dochter dat is omdat het niet bepaald was in de Hemel en (niet) bepaald (was) als een zegen door de HEILIGE DRIE-EENHEID. Dus door MIJN NAAM heen, YAHUSHUA MASHIACH jouw HEER, GOD en REDDER, neem IK nu MIJN bloed en pas het toe op dat mensgemaakte certificaat en zeg aan wie IK, YAHUSHUA ha MASHIACH heb vrij gezet, is waarlijk vrij. IK verleen jou nu dit HEILIG Scheidingsdecreet!

Zo is het gesproken en zo is het geschreven.

Ik bid dat u na het lezen van dit niet zoals Stephen zult zijn waar YAHUSHUA MASHIACH dit oorspronkelijk voor sprak en schreef. Stephen weet dat dit een Heilig Woord van YAHUSHUA MASHIACH is, maar hij wil het gebruiken als een “kom uit de gevangenis vrijkaart” wanneer hij het nodig heeft in het Monopoly bordspel. Heeft u ooit iemand gekend die klaagt over hoe ongelukkig zij zijn en misbruikt en wanneer hen een antwoord rechtstreeks vanuit de Hemel wordt gegeven dat zij niet meer hoeven te lijden en zij geven er nog steeds de voorkeur aan om te klagen en te lijden? Hun trots weigert om hen een vredig verstand te laten hebben.

Wij hebben geen twijfel dat deze man YAHUSHUA MASHIACH lief heeft maar hij vreest de toorn van een vrouw meer.

Het meest bedroevende van alles is, Stephen bad ook voor een teken over zijn vrouw, in de ogen van de wereld, en wat haar relatie met YAHUSHUA nu echt is, sinds zij beweert een Christen te zijn. Gedurende deze tijd dat wij aan het bedienen waren aan hem, ontving Stephen een droom over zijn vrouw Hilda, hem verradende in de Grote Verdrukking en het merkteken van het beest 666 accepterende. Toch, wanneer YAHUSHUA hem laat weten dat het niet een zonde is om van haar te scheiden, staat hij er nog steeds op om te lijden.

Nog een bedroevend iets is dat deze man geroepen was om een Bruid van YAHUSHUA MASHIACH te zijn en opnieuw had hij een droom waar hij bij een banket tafel was en hij zag Niko en ik en de rest van de Bruid en wij allen hadden geladen presenteerbladen vol van het beste voedsel. Net terwijl hij zijn bord ophoopte met het beste vlees, werd zijn bord plotseling van hem weg gegrist en in ijswater geduwd.

Herinner de Heilige Geschriften “Velen zijn geroepen, maar weinigen zijn gekozen.” Stephen werd geroepen door YAHUSHUA MASHIACH om deel te zijn van de Openbaring 14 of Openbaring 7 Bruid, maar in plaats daarvan koos hij ervoor om een beslissing te maken en zijn Bruid Banket bord toe te staan om weg gegrist te worden door een onzichtbare hand en in ijswater geplaatst te worden. Stephen zegt dat hij de waarheden in deze Bediening ontvangt, en ontving dit Woord van YAHUSHUA en toch bewijst hij nog steeds door zijn daden dat hij door wil gaan met lijden. Dit is echt treurig. Wij houden van Stephen en toch zegt YAH dat HIJ zijn wil niet zal overschrijden. Een dubbelhartig man ontvangt niets, vergeet dat niet. Aan wie u gehoorzaamd is uw God. YAHUSHUA MASHIACH zei in de Heilige Geschriften “Waarom noemt gij MIJ Heere en gehoorzaamt MIJ niet?”

Ik kopiëerde wat van wat ik hem had geschreven, en moge allen die gevangen zijn in een huwelijk, in de ogen van de wereld, niet bepaald door YAHUSHUA MASHIACH ook zichzelf dezelfde vragen stellen als dat wij hem vroegen.

Sinds je naar Niko en ik toe bent gekomen voor advies, vertelt hij mij om dit toe te voegen “Waarom zou je willen blijven in een liefdeloos huwelijk? Wat denk je dat je hieruit zult krijgen?” Ook indien ik eraan mag toevoegen, het is satan die alles te winnen heeft in jij niet vrij zijnde van de dodencel, omdat dit een wapen van hem is om jou te laten blijven lijden en leven met geen vrede en harmonie in jouw huishouden, en satan zal jou continue bespotten omdat jij een pardon had van onze MASHIACH en jij hebt het terug gegooid in het gezicht van YAHUSHUA MASHIACH. Een heilig huwelijk is symbolisch voor verenigd te zijn in gedachte, lichaam, geest en ziel met de ander terwijl de 2 lichamen samenvoegen als één vlees. Satan bespot mensen die gevangen zijn in een huwelijk dat niet bepaald is door YAHUVEH en YAHUSHUA MASHIACH!

Scheiding is pijnlijk om jouw zonde toe te geven van het trouwen met iemand waarmee YAH jou niet mee samen voegde. Hoe dan ook het is niet zo pijnlijk als het leven in een ongelukkig miserabel huwelijk dat YAHUVEH niet heeft gezegend.

Ik zag dit visioen van jou afgelopen nacht na het lezen van de woorden die YAH direct tot jou sprak.

VISIOEN VAN EEN MAN OF VROUW DIE EROP STAAT OM TE BLIJVEN IN EEN ONGELIJK VERBONDEN HUWELIJK.

Ik zag jou in een gesloten gevangeniscel. Ik zag YAHUSHUA komen en het slot van de gevangeniscel open doen, terwijl HIJ jou hoorde smeken, en huilen om vrij gezet te worden. Ik zag jou verrast zijn dat het slot van de gevangeniscel deur open was gemaakt en de deur geopend was door YAHUSHUA MASHIACH's eigen nagel doorboorde hand. Ik zag de gevangenisdeur ver openzwaaien, ik zag jou verrast ernaar kijken en toen weg lopen en terug biddende op jouw knieën gaande, huilende en smekende aan YAHUSHUA om vrijgezet te worden. Hoewel de deur van de cel open stond, ging je nog steeds niet weg.

Niko, hoorde zojuist, “De waarheid zal jou vrij zetten.”

Elisabeth en Niko

Indien deze Profetie een zegen is geweest aan u dan email mij alstublieft en laat het mij weten.