Prophecy 113

Zo Zegt YAHUSHUA ha MASHIACH, Zul Je MIJ Toestaan Om Te Scheiden Wat MIJN Hand Niet Samenvoegde?


Geschreven/Gesproken onder de zalving van de RUACH ha KODESH
Door Apostel Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah heen
Gegeven op 30 Juli 2009
Vrijgegeven op 21 September 2009 op Rosh Hashanah

* * * * * * *

Herzien op 28 September 2009. Herziene zin is in het rood. Niko verknoeide deze zin toen hij de plaatjes op de originele pagina plaatste. Hij biedt aan iedereen z'n excuses aan.

(Van Profetie 105, YAHUVEH zei om dit te plaatsen op alle Profetieën van nu af aan: IK waarschuwde jou een lange tijd geleden Elisabeth om deze Bediening niet te noemen naar een man of een vrouw, zelfs voordat er een Bediening was. IK plaatste het in jouw geest want niets hiervan is gedaan door jouw hand, niets hiervan is voort gekomen vanuit jouw mond, het is vanuit de mond van YAHUVEH die geboorte heeft gegeven, het is vanuit de mond van YAHUSHUA jouw MASHIACH die geboorte heeft gegeven, het is vanuit de mond van de RUACH ha KODESH jouw IMMAYAH die geboorte heeft gegeven. Indien het slechts door jouw hand zou zijn geweest zou het lang geleden gefaald hebben. Het is door de Shkhinyah Glorie's wind die over deze aarde blaast, de Heilige wind der opwekking, het is niet door jouw adem of het zou gefaald hebben. (Jesaja 42:8)

* * * * * * *

Ongelijk verbonden zijn is duidelijk een zeer belangrijke zaak voor YAHUVEH, YAHUSHUA en IMMAYAH. Hier is nog een Profetisch Woord aangaande een ongelijk verbonden huwelijk. YAHUVEH wenst niet dat ZIJN kinderen ongelijk verbonden zijn, punt uit. YAH's Woord zegt, “Laat de mens niet scheiden wat YAH samen heeft gebracht.” Ziet u het, het zegt wat YAH samen heeft gebracht. Niet wat de mens samen heeft gebracht. Indien u in een ongelijk verbonden huwelijk bent, het was niet omdat YAHUVEH het deed. U DEED HET!!! Begrijp dit alstublieft. YAHUVEH verlangt niet dat u doorgaat met het proberen om een huwelijk bij elkaar te houden dat HIJ niet bepaalde vanuit de Hemel.

Deze Profetie werd gebaard omdat een vrouw genaamd Rachael mij e-mailde en vroeg dat wij bidden voor haar huwelijk. Haar zogenaamde gelovige man is aan het drinken en aan drugs en wil niets te doen hebben met Rachael maar zij gaat door met vast te houden aan deze zogenaamde echtgenoot en gaat door met zeggen dat ze van hem houdt.

Ik ga mijn best doen om heel lang verhaal kort te maken om u te helpen begrijpen wat er is gebeurd. Rachael is een jonge vrouw en e-mailde mij, Elisabeth, in 2007. Ze zij dat ze een man had ontmoet op een Messiaans Joodse dating website. Ik geloof dat het Messiaans Joods was maar ik ben er niet zeker van. In ieder geval, Rachael geloofde dat deze man haar soul mate was door een droom die zij had. Ze gelooft dat in haar droom YAH haar vertelde dat de naam van haar Soul mate David is. De naam van deze man was David maar na een tijdje met hem te communiceren werd het duidelijk dat hij vele problemen had met alcohol en drugs. Haar ouders stonden niet achter deze relatie en mochten David niet en vertelden Rachael dit, maar zij geloofde nog steeds dat David haar Soul mate was.

Daarna vroeg zij of ik wilde bidden voor haar situatie en dat deed ik. YAH liet mij wat vragen stellen aan haar over David en zij beantwoordde ze en daarna bad ik opnieuw. YAHUVEH vertelde mij duidelijk dat dit niet haar Soul mate was. Ze moest haar ogen gericht houden op YAHUSHUA op dat moment en niet zoeken naar haar Soul mate. Zoals ik zei, ze was een jonge vrouw en was nog niet klaar voor een relatie. Ik e-mailde Rachael en vertelde haar wat YAHUVEH zei.

Het volgende dat ik kreeg is een e-mail van deze ene David die mij vertelde om me met mijn eigen zaken te bemoeien. Oh, ik vergat erbij te zeggen dat deze David zijn achternaam aan Rachael niet wilde vertellen. Hij zei dat zijn achternaam rijmde op “Wijsheid” dus Rachael refereerde naar hem als David “Wijsheid”. Dit is belangrijk voor later.

Ik ontving toen een e-mail van Rachael en zij vertelde mij dat ze de relatie met David “Wijsheid” had verbroken door de waarschuwing die YAHUVEH aan haar gaf door mij heen. Dit was groot nieuws, en zij zei hoe ze aan het plannen was om haar ogen alleen op YAHUSHUA gericht te houden. Toen ze besloot om haar ogen gericht te houden op YAHUSHUA zei zij dat ze haar lidmaatschap zou gaan laten aflopen bij de dating dienst maar op een of andere manier werd haar lidmaatschap een extra maand verlengd en zij had geen idee waarom. Dus herschreef ze haar profiel op de dating site, zeggende dat ze niet geďnteresseerd was in een relatie, en dat haar ogen op YAHUSHUA waren. Ze zei toen 2 dagen later, vanuit het niets, dat een andere David haar contacteerde door deze dating site heen en zij begonnen te communiceren met elkaar. Zij spraken zelfs aan de telefoon samen, hetwelk zij blijkbaar niet deed met David “Wijsheid”. Zij was er nu zeker van dat deze nieuwe David haar Soul mate was. Zij spraken aan de telefoon en het was zo gezalfd zei ze. Zij ging door en door over hoe dit de man is. Deze man gaf haar zelfs zijn achternaam en had niets te verbergen.

Ik reageerde niet op Rachael hierna. Zij was niet aan het luisteren naar de waarschuwingen die YAHUVEH haar gaf en haar werd verteld om haar ogen gericht te houden op YAHUSHUA en niet op haar Soul mate. Ik was gefrustreerd om deze jonge vrouw en YAHUVEH vertelde mij om mijn tijd niet langer aan deze situatie te verspillen.

Dus dit brengt ons naar de huidige tijd. Zoals vermeld, nu e-mailt Rachael mij en vraagt voor gebeden voor haar zogenaamde echtgenoot en huwelijk.

U zult niet gaan geloven wat Niko ontdekte. Niko deed een zoektocht in al onze e-mail accounts met Rachael's naam. In alle eerlijkheid, toen Rachael mij onlangs e-mailde herinnerde ik haar niet en het was niet totdat Niko deze oude e-mails vond dat ze tot mijn herinnering kwam. Maar toen Niko mij vertelde over deze oude e-mails herinnerde ik mij Rachael onmiddellijk en wat er gebeurde in 2007.

OK, hier is waar het gecompliceerd wordt en ik bid dat u kunt begrijpen wat ik probeer te zeggen. Herinner toen ik zei dat David “Wijsheid” mij e-mailde en mij vertelde om me met mijn eigen zaken te bemoeien. Nou, hij maakte een enorme fout. Hij plaatste zijn ECHTE achternaam in die e-mail en het rijmde niet op “Wijsheid”. Toen Niko deze oude e-mails begon te lezen ontdekte hij dat David “Wijsheid” dezelfde man was die mij e-mailde en dezelfde man die op wonderbaarlijke wijze in contact kwam met Rachael de tweede keer en haar zijn achternaam gaf. Rachael dacht dat dit een nieuw iemand was, maar het was dezelfde man. Niko keek naar de achternaam van de e-mail die ik kreeg van David “Wijsheid” hetwelk wij niet zullen zeggen wat het is om Rachael te beschermen, en het is de exacte naam van Rachaels nu getrouwde naam. Volgt u mij? David “Wijsheid” is haar zogenaamde man. Hij contacteerde Rachael nadat ze met hem verbrak maar Rachael wist zijn achternaam niet. Dus toen deze nieuwe David haar zijn echte achternaam gaf dacht ze dat het een andere man was maar het was dezelfde man. Wij hebben het bewijs in deze e-mail aan mij met dezelfde achternaam. Satan deed dit. Satan bedroog deze jonge dame, maar hij was in staat om dit te doen omdat Rachael niet zou gehoorzamen en haar ogen niet gericht hield op YAHUSHUA. Rachael heeft de consequenties geleden voor haar ongehoorzaamheid en gaat door met vast te houden aan deze slang.

Ik weet niet of Rachael dit alreeds heeft ontdekt of dat de zogenaamde echtgenoot haar de waarheid vertelde mij zij zal de waarheid nu gaan zien. Dus hier is een brief die ik schreef aan Rachael voordat Niko haar oude e-mails ontdekte.

Shalom Rachael,
je schreef naar de Amightywind Bediening met een gebedsverzoek. We ontvingen zojuist jouw e-mail over wat David zei dat jou diep kwetste. Het spijt me voor jouw wonden. Ik las jouw e-mail en ik hoorde deze woorden voor komen van YAHUSHUA ha MASHIACH. Ik vertelde HEM dat je de Heilige Woorden misschien niet zou ontvangen, maar HIJ zei dat ik alleen verantwoordelijk ben voor het afleveren van ZIJN Woorden –niet of je ze wel of niet gelooft. Dus ben ik aan het gehoorzamen. Sinds ik zoveel e-mails krijg op een dag kan ik ze onmogelijk allemaal beantwoorden, YAH heeft mij een gezalfd team in deze profetische Bediening gegeven dat helpt om ze te beantwoorden. Hoe dan ook, ik lees ze wel allemaal en wanneer YAHUSHUA MASHIACH het op mijn hart legt om iemand te schrijven, gehoorzaam ik.

In jouw geval, er is een antwoord op jouw gebed op een andere manier dan de manier waarop je het beantwoord wilde hebben en YAHUSHUA MASHIACH spreekt het voort en schrijft het door mij heen om een zegen aan jou te zijn, indien je gewoon zult geloven en ontvangen. Vergeef me dat ik niet de tijd aan het nemen ben om het te bewerken, of de spelling te corrigeren, omdat het uiterst dringend is dat je dit ZO SNEL MOGELIJK ontvangt.

Elisabeth

Ik weet niet wat ik moet zeggen, maar deze e-mail werd nooit gezonden. Ik ben het nu een open e-mail verontschuldiging aan het maken over het waarom ik het niet zo snel mogelijk naar Rachael zond.

Dit is een open verontschuldiging aan Rachael, de vrouw die de zalving van de HEILIGE GEEST oproerde, en al diegenen die dit bemoedigende woord nodig hadden. Ik stelde het uit, ik verontschuldig me aan jou Rachael omdat dit woord aan mij werd gegeven en mij werd verteld om het onbewerkt naar jou toe te zenden omdat je onmiddellijk een woord vanuit de Hemel nodig had want het was een noodgeval. Jouw emotionele en mentale staat was zo dat je niet langer duidelijk vanuit de Hemel kon horen. Ik gehoorzaamde niet en zond niet meteen de Profetie, uit angst voor afwijzing.

Door Profetie 111, zag ik een man genaamd Steve Rossi Sr., iemand die ik een broeder noemde, zich tegen mij keren in haat omdat YAHUSHUA zijn gebed had beantwoord en hem gaf wat hij wilde, om vrijgelaten te worden van een ongelukkig, liefdeloos huwelijk – hij had beweerd dat zij geestelijk ongelijk verbonden waren. Steve Rossi Sr. had gesmeekt voor dit antwoord in gebed, en toen YAHUSHUA ha MASHIACH hem gaf waar hij om vroeg, besloot hij dat het moeilijker was om een scheiding te krijgen financieel gezien dan om ongelukkig getrouwd te blijven. Het Profetische Woord zei hij, beschouwde hij als een zegen, hij spreekt nu alsof het een vervloeking ware. We hadden Steve toegestaan om raad te geven aan sommigen van de jonge tieners en ooit beschouwden wij hem als een zegen. We keken uit naar zijn biologische zoon, onze gezalfde jeugd bediener, zij aan zij werkende met zijn Pa. Het was zijn zoon die hem naar de waarheden in deze Bediening leidde en zij lazen en bestudeerden de Heilige Profetieën die aan mij werden gegeven. Stephen Rossi Jr. gaf zijn leven aan YAHUSHUA ha MASHIACH omdat hij de waarheid vond in deze Bediening.

Een aantal maanden geleden groeide Steve Rossi Sr. in de zalving van de RUACH ha KODESH en hield van iedere profetie, totdat het tegen zijn vlees kwam hetwelk Profetie 111 is. Dit is wanneer zijn liefde en respect veranderde in haar naar mij toe. Sinds hij wist dat hij niet deel kon zijn van deze Bediening, keerde hij zich in wraak tegen mij, sloot zich aan bij de dienstknechten van satan en vertelde anderen dat ik een valse profeet ben. De YDS Heilige Gebed Bemiddelaars bidden dagelijks, YAHUVEH vragende om wraak op hen te nemen. Steve Rossi Sr. bad ooit ook tegen onze vijanden, maar heeft zich nu aangesloten bij de vijanden van deze Bediening.

Waarom heb ik dit allemaal inbegrepen om samen te gaan met deze Profetie 113? Ik voel dat YAHUVEH mij dit laat plaatsen samen met mijn open verontschuldiging omdat het de angst was om afgewezen te worden op alreeds open wonden ontvangen van iemand die ik Broeder Steve Rossi Sr. noemde. Ik kon het gewoon niet eens dragen om ook maar te kijken naar deze Profetie omdat het een herinnering was van wat er gebeurde met Profetie 111.

Niko herinnert mij eraan dat ik YAH niet gehoorzaamde omdat dit Woord gegeven had moeten worden aan Rachael (degene voor wie het oorspronkelijk bedoeld was die avond). Toch deed ik het niet en ik toon berouw voor heel de Hemel en aarde en vooral aan haar en allen waar deze Profetie 113 een zegen voor zal zijn als een antwoord op uw gebeden. Vergeef mij alstublieft! Ik ben niet perfect en zoals ieder ander maak ik fouten en vraag ik YAHUSHUA ha MASHIACH om deze zonde te bedekken in ZIJN vergoten bloed op Golgotha! Nederig vraag ik jouw vergeving Rachael, omdat ik nog een e-mail ontving de volgende ochtend dat je opgenomen was geworden in een psychiatrische inrichting en aan het schrijven was, vragende voor gebed. Ik zag deze e-mail en ik wist dat ik gerommeld had met YAHUVEH's timing en de e-mail had onbewerkt gezonden moeten worden met Profetie 113 op de avond dat het ontvangen was.

Rachael misschien zou je niet in de psychiatrische inrichting gecheckt zijn in de ochtend indien ik gehoorzaamd had. Het was de geest van angst en afwijzing dat mij stopte. Zelfs indien je nog steeds opgenomen zou zijn geworden in de Psychiatrische inrichting Rachael, zou je de profetische woorden met je mee hebben genomen en gehoord hebben vanuit de Hemel. Wanneer je dit leest laat mij weten dat je me vergeeft indien je dat kan. Hoewel ik niet weet hoe mijn e-mail adres op jouw e-lijst kwam want niemand van ons heeft jou voorheen geschreven zover wij weten, (Onthoud, dit werd geschreven voordat Niko de oude e-mails ontdekte) YAHUSHUA gebruikte jou om de zalving op te roeren zodat andere vrouwen vrij gezet kunnen worden en zo ook de mannen die aan het lijden zijn in huwelijken die niet bepaald zijn door YAHUVEH. In de Grote Verdrukking zult u in groot gevaar zijn, en iemand zal u moeten waarschuwen. Wat u doet is uw keuze. Ik ben slechts de boodschapper aangewezen en bepaald om YAHUSHUA ha MASHIACH's Heilige Profetische boodschappen voort te spreken.

Wie dan ook die dit leest, vergeef mij alstublieft voor het uitstellen ervan en indien het u zegent dan schrijf mij en laat het mij weten. Hoe dan ook indien ik mag toevoegen, ben alstublieft niet beledigd indien u niet meteen een reactie terug krijgt. Ik zal u danken in de Hemel indien ik u niet dank in een e-mail. We proberen echt om iedereen terug te schrijven, maar soms zijn er gewoon niet genoeg uren in een dag. Dank u voor het niet aansluiten bij de vijanden van mijn ziel, mij afkrakende en lasterende omdat ik niet terug reageerde. Weet gewoon dat uw brieven worden gelezen en dat erover gebeden wordt.

Treurig om te zeggen dat de man genaamd Steve Rossi Sr., mij berispte nadat mij als een zegen aan hem van YAHUSHUA ha MASHIACH een antwoord werd gegeven op wat hij ons aan het vragen was om voor te bidden. Toen hij Profetie 111 ontving, werd hij een van de ergste vijanden van deze Bediening. Zijn vrouw weet nu wat hij ons in het geheim zei en hij haat mij en lastert deze Bediening, mij uitscheldende en allerlei soorten van kwaad noemende. Ik kan niet net alsof doen dat het geen pijn doet want ik gaf om hem als een broeder en een vriend slechts een paar maanden geleden. In ieder geval we gaan de e-mails plaatsen van mensen over heel de wereld die de stem van YAHUSHUA MASHIACH herkenden en echt vrij wilden zijn van een huwelijk dat niet bepaald is door YAHUVEH.

Prophecy 113

Zo Zegt YAHUSHUA ha MASHIACH, Zul Je MIJ Toestaan Om Te Scheiden Wat MIJN Hand Niet Samenvoegde?

Oh Liefste Geliefde Kind, het is niet mijn verlangen dat je deze onmetelijke kwelling lijdt. IK zend deze Heilige Profeet met een zegen –indien je gewoon zult geloven en ontvangen. Zie, IK beantwoord jouw gebed en spreek deze Heilige Profetie voort om een zegen aan anderen te zijn zoals aan jou indien zij gewoon zullen geloven en ontvangen (Markus 11:23).

Waarom zeg je “Uw wil geschiedde, gelijk in den hemel, alzo ook op aarde” behalve wanneer het aankomt op het beëindigen van een huwelijk dat niet is en nooit verordonneerd is geweest vanuit YAHUVEH? Waarom kun je de schuld niet accepteren? Het is door jouw eigen hand dat jullie jezelf samen voegden, niet door de hand van YAHUVEH (Ezra 9-10; Neh 13:23-27). Je denkt dat “IK BEN” onder de indruk is van hoeveel jaren jullie samen zijn geweest. Dat is als een gevangene die zijn dagen aftelt in de dodencel. Je denkt dat je beloond zult worden voor het ongelukkig getrouwd blijven in jouw ogen?

Herken je het scheidende zwaard niet dat IK gebruikt heb om jou te scheiden van een persoon die jou niet lief had, respecteerde nog waardeerde op de manier waarop IK echtgenoten elkaar zou laten koesteren (Eféze 5:22-33).

Waarom weiger je te luisteren en eis je dat IK gebeden beantwoord die tegen MIJN wil zijn (Jakobus 4)? Besef je niet dat je beter af bent zonder hem? IK beantwoordde jouw gebeden niet want het is niet MIJN wil dat jullie samen zijn. IK verdeelde met MIJN eigen hand een relatie die ongelijk verbonden is op alle manieren. Zelfs indien je een miljoen mensen aan het bidden hebt en in overeenstemming staan met jouw gebeden, IK ben ALMACHTIGE GOD, YAHUSHUA ha MASHIACH, jouw Heer en Redder, maar IK zal niet gemanipuleerd worden om iets tegen MIJN wil te doen. Vasten kan MIJN gedachten niet veranderen. Tranen zullen MIJN gedachten niet veranderen. IK verlang het beste voor jou niet het ergste!

IK zal niet zegenen wat IK niet samen voegde. Je bedriegt jezelf en denkt dat IK jou samenvoegde in een huwelijk dat jou zo'n gevoel van leegte geeft. Je bedriegt jezelf en denkt dat deze persoon verordonneerd was vanuit de Hemel om jouw Soulmate en echtgenoot te zijn. Jouw hart was slechts een stuk speelgoed in de hand van de vijand om gemanipuleerd, misbruikt, verwaarloosd, afgedankt en vernietigd te worden.

Begreep je niet dat Profetie 111 die IK door Elisabeth Elijah heen sprak ook een gave aan jou was? Je bent nooit getrouwd geweest in de ogen van de Hemel, alleen in jouw eigen ogen (Spreuken 16:25; 21:2). Deze vijand bespot jou op de manier dat de vijand MIJ en alles dat heilig is bespot. Wees niet misleid, een ieder zaait wat zij oogsten, ABBA YAHUVEH wordt niet gemakkelijk bespot, de Poel des Vuurs wacht op diegenen die erop staan om hun levens op hun manier te leven en niet op YAHUVEH's manier (Gal 6:7-8)!

IK voedde deze profeet onverwachts op deze dag om jou een aanmoedigend Woord te geven omdat je MIJ voor jezelf niet meer kunt horen; je hoort je eigen stem, je eigen verlangens jouw eigen manier eisende (2 Pet 1:20-21) en denkende dat YAH dingen zal veranderen, door al jouw gebeden en de gebeden van anderen (Jakobus 4). Maar het oordeel is gezet en je moet los laten wat je nooit echt had. Het was allemaal een illusie vanuit de hel gezonden (1 Johannes 2:17).

Geef hasatan niet het plezier om te zien dat je jezelf iedere dag meer pijnigt. Geef hasatan niet het plezier om jou te zien huilen over deze ene wiens naam niet wordt gevonden in het LAMS Boek des Levens! Zegt MIJN Woord niet wat heeft licht van doen met duisternis (2 Kor 6:14)? Waarom sta je erop om te leven met geestelijke duisternis? Besef je niet dat iedere dag dat je dit deed, hasatan dit vaatwerk van satan gebruikte om te proberen jouw geloof, hoop en het stralen op jouw gezicht uit te blussen? Besef je niet dat satan deze persoon gebruikte om het Heilig Vuur te doven (1 Tess 5:19-22) binnenin jou? Besef je niet dat hasatan deze persoon gebruikte om te veroorzaken dat je de voorkeur geeft aan dood in plaats van leven? Besef je niet dat hasatan deze persoon gebruikte om jouw huis te vervullen met demonen, en demonische geesten te veroorzaken om jou te onderdrukken? (Nehemia 13:26)

Hoe kun je geloven dat IK jou zo'n persoon zou geven als een Soulmate? Soulmates herkennen elkaar en waarderen elkaar. Zelfs de heidenen, wiens namen niet worden gevonden in het LAMS Boek des Levens dat geschreven is voor de grondlegging van de wereld, herkennen elkaar.

Als voorbeeld, Ozzy Osbourne en Sharon Osbourne herkennen elkaar want zij zijn soulmates en beiden zijn bestemd voor de hel en de Poel des Vuurs na dit leven. Zij beiden dienen hasatan en beiden drijven de spot met alles dat heilig is en bespotten het kruis en zeggen dat het een overwinning is, de dag dat IK gekruisigd werd want satan doodde MIJ en behaalde de overwinning. En deze satanisten weigeren te geloven dat IK, YAHUSHUA ha MASHIACH leef, heers en regeer in de Hemel en altijd gedaan heb naast ABBA YAHUVEH.

Jouw Soulmate zal dezelfde liefde delen en dezelfde passie hebben die jij hebt voor degene die jij Hashem noemt, hoewel ABBA YAHUVEH meer is dan gewoon Hashem “de naam”. WIJ houden van jou en WIJ hebben al jouw tranen opgeborgen in flesjes in de Hemel (Psalm 56:8). Je hebt nu gehoord wat je voorheen niet wilde geloven.

Je weigerde om deze relatie te beëindigen die zonde en hoererij is in de ogen van de Hemel. Dus zoals het is geschreven in de Heilige Geschriften, IKZELF scheid met MIJN scheidende zwaard (Matt 10:34-36) een relatie die de Hemel niet verordonneerde omwille van jou zelf, omwille van jou zelf mentaal gezien, lichamelijk en ook jouw geestelijke groei. Toon berouw voor het beledigen van de heiligheid van het woord Huwelijk want dit was niet een door YAH verordonneerd Huwelijk! Je hebt niets gemeen met deze persoon geestelijk. Jullie tweeën probeerden één te worden en toch slaagden jullie er nooit in. Een huis dat verdeeld is kan niet staan (Markus 3:25)!

Huil niet meer, straf jezelf niet meer! Ben in plaats daarvan dankbaar omdat je nu vrij bent gezet om je ware Soulmate te ontvangen indien je gewoon dat wat IK verdeeld heb laat gaan en jezelf toestaat om vrij te zijn en te geloven wat IK aan het spreken en aan het schrijven ben door deze profeet heen.

IK kon niet jouw ware Soulmate brengen totdat je bevrijd was van degene die jou in slavernij hield en, ja, zonde! IK ben jou niet aan het toestaan om verslaafd aan drugs te worden zelfs gegeven door de hand van een arts. IK weet dat je geen pijn wilt voelen en meer pillen wilt blijven hebben, maar jouw vrede die alle verstand te boven gaat (Fill 4:7) kan niet gevonden worden in een pil! Het wordt gevonden in MIJ! IK, YAHUSHUA ha MASHIACH ben de enige VREDEVORST die je nodig hebt (Jesaja 9:6)!

Je bent eigenwijs, en hebt een prijs betaald voor deze eigenwijsheid en rebellie. Zoals een eigenwijs verwend kind ben je jouw manier aan het eisen en aan het weigeren om te geloven dat het YAHUVEH's manier is dat je scheidt! Je bent als een kind die een driftbui heeft omdat je dingen niet op jouw manier gedaan kunt hebben. Je bent aan het proberen geweest om de gebeden van de Heiligen te manipuleren om te bidden tegen YAHUVEH's wil. Wees niet misleid want allen die geestelijke ogen hebben om te zien, en geestelijke oren om te horen, kunnen hetzelfde horen dat IK voort spreek vanuit deze profeet nu.

Vraag jezelf, waarom wil je leven met een persoon die niet van jou houdt nog bij jou wil zijn? Een heiden kent niet eens de betekenis van het woord liefde! Hoe kunnen zij, want IK ben niet in hen! Zij noemen het liefde, maar het is niet liefde. Waarom besef je niet dat je alleen beter af bent? De plannen die YAHUVEH voor jou heeft zijn voor goed en niet voor kwaad (Jer 29:11), voor jou om te lachen met onuitsprekelijke vreugde en vol van heerlijkheid (1 Pet 1:8-9). Wacht, IK zeg wacht, en wanneer je zult verlangen om genezen te worden en jouw emoties en hart toestaat om genezen te worden, zal IK, jouw YAHUSHUA ha MASHIACH, IK zal jou genezen op alle manieren (Maleachi 4:2).

Met MIJN eigen hand kan IK jou degene brengen die jouw liefde waardig is, iemand die de zalving van de RUACH ha KODESH binnenin jullie beiden zou oproeren. Een Heilige echtgenoot moedigt elkaar aan in het heilig wandelen samen hand in hand. Een Heilige echtgenoot zal MIJ aanbidden, liefhebben en gehoorzamen en dienen. De zegen van een echtgenoot te hebben die YAHUVEH aanbidt en op de eerste plek zetten in hun leven en liefde zal duidelijk zijn voor allen om te zien wanneer een huwelijk bepaald is door MIJ. De verordonneerde echtgenoot is geestelijk aan jou verbonden op alle manieren. Wacht zeg IK! Wacht en stop te eisen dat YAH jouw gebeden beantwoordt op de manier waarop jij ze beantwoord wilt hebben want het zal niet in jouw timing zijn maar YAHUVEH's timing, het zal niet gedaan worden op jouw manier, maar YAHUVEH's manier!

Wat indien IK een echtgenoot zou bepalen die alleen jouw wandel in Heiligheid met MIJ zou hinderen? Zou je nog steeds je wil aan MIJ overgeven? Zou je MIJ nog steeds gehoorzamen? Hoeveel zijn ontbrand in lust en trouwden in haast omdat zij het vuur wilden blussen? Nu betaal je de prijs van een ongelijk verbonden echtgenoot en een huwelijk dat niet bepaald is door MIJ.

Om behaaglijk te zijn voor YAHUVEH (Rom 12:1; Heb 11:5-6) moet je jouw wil overgeven en zeggen “Uw wil geschiedde, gelijk in den hemel, alzo ook op aarde” en het ditmaal geloven (Jakobus 1)! Sta een persoon nooit toe om als een afgod te worden. Hoe weet je of je dit gedaan hebt? Vind je jezelf geestelijke waarheden verbergende die aan jou geopenbaard worden? Vind je jezelf compromis sluitende met zonde? Kind, het zal gedaan worden op YAHUVEH's manier of je het nu leuk vindt of niet. Dit is de manier waarop het is en altijd zal zijn tot in eeuwigheid. Zelfmedelijden is niet het antwoord, het doet jou alleen maar kwaad mentaal gezien, lichamelijk en emotioneel. Je hebt lang genoeg getreurd; het bevat geen antwoorden voor jou die jou kunnen helpen.

De vijand van jouw ziel bespot jou en sloeg jou neer, je voelt dat je fijn grond glas bent en hopeloosheid en wanhoop is overal om je heen. Maar IK zend dit HEILIG WOORD om jou opnieuw op te heffen, onthoud IK ben YAHUSHUA ha MASHIACH en IK kwam om de gevangenen vrij te zetten (Lukas 4:18)! Waarom kun je niet geloven dat er geen grotere liefde is (Johannes 15:13) dan ABBA YAHUVEH, Kostbare RUACH ha KODESH en MIJ? Waarom kun je MIJ niet vertrouwen dat IK weet wat het beste is voor jou?

Leun niet op jouw eigen inzicht, maar in al jouw wegen, erken MIJ en IK zal jouw pad recht maken (Spr 3:5-6). Satan drijft de spot met jouw pijn; wil je overwinning over de duivel? Dan besef dat deze relatie vanuit de hel gezonden werd. Toon berouw en belijd dat je weet dat dit huwelijk niet vanuit MIJ bepaald werd; IK ben getrouw en zal jou vergeven (1 Johannes 1:9). Je bent aan het leven in de eind tijden en het is gevaarlijk zoals in de tijden van oudsher toen gelovigen verbonden waren met ongelovigen. De Heilige gelovige werd verraden en stierf de marteldood (Dan 11:33-34; Open 6:9-11) een groot aantal keren, en zoals het ooit was, zo zal het opnieuw zijn (Prediker 1:9; Open 13:10).

Dit is waarom de roep van MIJN hart is om te waarschuwen en diegenen te verdelen die gevaarlijk ongelijk verbonden zijn in huishoudens. Wat zul je doen wanneer jouw legale geestelijke vrijheden weg worden genomen en wanneer je niet langer vrij bent om MIJ openlijk te aanbidden zoals de communistische, en Arabische volkeren hebben gedaan aan de Christenen?

Diegenen wiens namen geschreven zijn in het LAMS Boek des Levens zullen niet de wetten gehoorzamen die geschreven zijn door de mens wanneer zij tegen de Wetten van YAHUVEH in gaan die geschreven zijn op het tablet van steen (Daniel 6:4-8; Hand 5:29; Heb 11:23). IK ben MIJN scheidende zwaard aan het gebruiken nu en jou aan het waarschuwen voordat het gebeurt en je verraden wordt door degenen waar je nu over huilt (Micha 7:2, 5-6; Lukas 21:16). Dit is alreeds gebeurd op verscheidene plekken over de wereld.

Het bloed van de martelaren doordrenkt de grond in Noord Korea, delen van Afrika en rood China, omdat zij de geest van Stefanus hadden (Hand 7) zoals opgenomen in de Heilige Geschriften. En het was duidelijk aan allen om te horen en zien, zij weigerden te stoppen MIJ te prijzen. MIJN Heiligen zijn opnieuw en opnieuw verraden geweest en het kostte hen hun levens of gevangenschap opnieuw en opnieuw en zo is het nu. Zo zal het erger worden (Matt 24:21-22) als jouw vrijheid van religie vervangen wordt met de één wereld Regering en religie verplicht zal zijn (Open 17:4-6, 15). Hoeveel zitten erbij en kijken naar andermans vrijheden en vrijheid van mening die weg worden genomen en vervangen worden door wetten der zonde. Wanneer de tijd komt en het merkteken van het beest verplicht is, zul je zien wat er gebeurt met de ongelijk verbonden huishoudens die weigerden om MIJ toe te staan om hen vrij te zetten van ongelijk verbonden slavernij en relaties (Matt 24:9-10, 25)!

IK weet dat je je gekwetst voelt maar je moet de treur en pijn loslaten en het achterlaten aan de voet van het Kruis waar IK leed op Golgotha (Jesaja 53). De depressie en geest van hopeloosheid voel je nu, IK zal jou vrij zetten indien je gewoon kunt geloven. Wees gehoorzaam en loyaal en zoek eerst het Koninkrijk der Hemelen en al de verlangens van jouw hart zullen geschieden als ze overeenkomen met YAHUVEH's wil (Matt 6:33). Heb eerst de Heer jouw God YAHUVEH, IK jouw YAHUSHUA ha MASHIACH en de lieve RUACH ha KODESH lief met heel je hart, vertand, lichaam en ziel (Deut 6:4-6), en je zult gezegend worden, in overeenstemming met YAHUVEH's wil en in overeenstemming met ZIJN manier (Deut 7:7-14; Deut 28).

Deze persoon waarover je huilt is jouw vijand en zo ook de vijand van de Hemel in het natuurlijke rijk en geestelijke rijk. De vijand van jouw ziel bespot jouw liefde, en bespot alles dat je zegt en doet. Satan bespot dat je denkt dat deze die jou zoveel pijniging, eenzaamheid, schaamte en treur heeft veroorzaakt, het waard is om je leven te vernietigen, terwijl je jouw ogen op hen gericht houdt en je ogen van MIJ afneemt (Spr 4:25-27; Heb 12:2). Deze waarvan je dacht dat hij jou lief had, lacht om jouw tranen en smeken, en bespot een ieder die jij aan het bidden hebt namens jou en hem.

IK alleen kan jou genezen (Ex 15:26) en jouw gebroken hart herstellen (Ps 147:7; Jesaja 1:5) want in MIJN ogen ben je als een fragiele vlinder met gescheurde vleugels. Sta MIJ toe om jou vrij te zetten, zodat je weer opnieuw op kunt stijgen als de Heilige Adelaars (Jesaja 40:31). Zul je dat toestaan? Kies je ervoor om dit Woord te ontvangen als een zegen of zul je het bekijken in boosheid, eigenwijsheid en rebellie als een vervloeking? Het is jouw keuze. IK weet alreeds de keuze die je zult maken.

Zo is het gesproken, zo is het geschreven op 30 Juli, 2009
Een kind, Krijger, Bruid van YAHUSHUA ha MASHIACH, Stenig alstublieft de boodschapper niet!
Apostel Elisabeth S. Elijah Nikomia