Profetie 40

Ben Geen Deel Van De Vervalste Bruid! Als U Dat Bentů VLIED!

(Bid alstublieft voor deze dienstmaagd Elisabeth (Elisheva) Elijah. Die God heeft gekozen om deze harde boodschap te bezorgen die miljoenen zal beledigen, maar zij is slechts de boodschapper. Stenig alstublieft niet de boodschapper, zij herhaalt alleen wat de RUACH ha KODESH zegt voor één doeleinde: om zielen te brengen in het Koninkrijk der Hemelen. Door de lengte van deze profetische boodschap hebben we het verdeeld in deel 1 en 2.)

Bereid u voor om naar huis te gaan. Ga naar huis. Jullie Thuiskomst is aan het wachten. MIJN Bruid moet gereed zijn om naar huis te gaan. Vertel MIJN Bruid om zich voor te bereiden om naar huis te gaan. IK ben MIJN Bruid aan het bereiden om naar huis te gaan om aan MIJN zijde opgenomen te worden terwijl u nog in leven bent. Vertel hen ver en wijd; waarschuw hen bij land, bij lucht, en bij zee. Bereid u voor om naar huis te gaan met MIJ. IK kom eraan voor MIJN Bruid. Bereid u voor om naar huis te gaan, om te komen naar het bruiloftsmaal van het Lam. IK kan niet wachten op het naar huis komen van MIJN Bruid naar de Hemel want IK heb zo lang gewacht. Vertel hen dat IK eraan kom voor MIJN Bruid. IK kom eraan, vertel hen ver en wijd. Spaar geen uitgave. Leg uw trots neer, geef de boodschap, en vertel MIJN Bruid om zich klaar te maken om gereed te zijn om naar huis te gaan.

Welke Bruid weet niet wanneer de trouwdag nadert? Welke Bruid weet niet wanneer ze haar trouwjurk aan moet trekken. Dompel uzelf onder, maak uzelf schoon, baad uzelf, en plons uzelf in MIJN Bloed dat vergoten is voor u op Golgotha. Bereid u voor om naar huis te gaan. Welke Bruid wil niet haar geur geparfumeerd hebben zoals de geur van de schitterend mooie bloemen en spijzen? De Geur van MIJN Bruid is niet mensgemaakt en wordt niet gevonden in een flesje. De schitterend mooie Geur van MIJN Bruid is gezonden vanuit de hemel. Het is de zalving van de RUACH ha KODESH dat u parfumeert. Diegenen die gevonden worden zonder de zalving zijn een stank voor MIJN neusgaten en zullen niet naar huis gaan in de Hemel met MIJ. De Geur van MIJN Zalving in Heilig.

Er zijn sommigen die zichzelf MIJN Bruid noemen, maar zij zijn niet MIJN Bruid. Zij zijn de Kerk der Komedianten die beweren MIJ te kennen en MIJ toch niet kennen. Hun geur is een imitatie en is een stank voor MIJN neusgaten. De vervalste bruid draagt gebroken wit. Haar juwelen zijn gewoon gesneden glas. Haar tiara is gemaakt van tin. Zij beweert dat ze van MIJ houdt, en er is geen liefde. Waarom zegt deze vervalste bruid dat ze van MIJ houdt maar ze gehoorzaamt niet? Zij zeggen dat zij wonderen doen in MIJN NAAM, maar hun vreemd vuur brengt MIJ schaamte.

Zij zijn de vijf dwaze maagden die gevonden worden zonder olie in hun lampen. De lampkous is niet opgepookt. Zij versnijden en verdobbelen MIJN Woord, zelfs MIJN Geboden om te transformeren wie "IK BEN" is in hun eigen beeld dat ze gemaakt hebben. Zij zien zonde door de vingers hoewel IK het zelfs zonde noem. Zij gaan zelfs zo ver om zich een god te noemen. Zij herschrijven MIJN Geboden. Zij herschrijven het Woord van "IK BEN". Hun spirituele leider zit zelfs op een troon. Hij verstrekt zelfs bevelschriften in zijn naam. Hij bespot MIJN staf van ijzer en noemt het een scepter. Hij bespot MIJN kleed der gerechtigheid en draagt een kleed met de fijnste edelstenen erin vast. Hij bespot dat MIJN nasleep die de Tempel vult en zijn kleed heeft een lange nasleep erop. Hij drijft zelfs de spot met MIJN Heilig Woord en laat zelfs MIJN mensen hem zijne heiligheid noemen. Hij, deze spirituele leider is wereldwijd bekent. Er zijn andere spirituele leiders in andere kerk organisaties die geleerd worden om een man te aanbidden die slechts geboren is uit een vrouw en niet uit een maagdelijke geboorte. De vervalste spirituele leiders dwingen de mensen om neer te buigen aan hun voeten, de spot drijvende met MIJN Woord dat zegt iedere knie zal buigen, en iedere tong zal belijden dat YAHUSHUA ha MASHIACH HEER is.

Een andere spirituele leider is erop uit om een ander toe te voegen aan de Godheid. Deze spirituele leider geeft MIJN avondmaal en wil de mensen nooit vertellen om zich te bekeren van hun zonden. Het is allemaal voor de show. Diegenen die deze spirituele leider navolgen zullen hem rechtstreeks volgen in de put der Hel en erna de Poel Des Vuurs. Er is niets heiligs aan deze onheilige want hij is erop uit om MIJN plaats te nemen. Dit is deel van de vervalste Bruid die een stank is voor MIJN neusgaten. Deze spirituele leider zou zich nooit zo laag bukken in de ogen van zichzelf of in de ogen van anderen om iemands voeten te wassen. Deze kerkorganisatie is de rijkste ter wereld, maar zij zijn het armst in geloof. Deze die er zovele op een dwaalspoor leidt laat hen zelfs hun zonden belijden aan hem. Deze durft om de enige te bespotten die het recht heeft om de rechter te zijn van de mensheid, en toch worden de priesters geleerd dat zij het recht hebben om de boetedoening neer te leggen. Zij oordelen de anderen hun zonden en de priesters leggen de boete neer. Niemand die dit doet is een deel van MIJN Bruid. Zij zijn een stank voor MIJN neusgaten. Zelfs de vorm van vervoer bespot de manier waarop IK op een ezel reed. Zij bespotten zelfs het teken van het kruis. Dit is slechts een deel van de vervalste bruid. Zij spreken in een taal die behalve door geschoolden vergeten is. Ben gewaarschuwd, Vlied als u deel bent van deze vervalste bruid. Want het is een stank in MIJN neusgaten. Herinner dat IK de HEERE uw GOD ben en gij zult geen andere goden voor MIJ hebben. Ben niet misleid want IK wordt niet makkelijk bespot. Er is een prijs te betalen.

* * * * * * *

Want het is gesproken en zo is het geschreven onder de zalving van de RUACH ha KODESH. Gegeven aan de nederige dienstmaagd Elisabeth (Elisheva) Elijah.

18:15 17 September 2000