Profetie 41

Wil Mijn Echte Bruid Alsjeblieft Opstaan!

 

Terwijl Profetie 41 gesproken en geschreven werd op 17.9.00, had ik 3 politieagenten die mijn huis omsingelden die in een niet gemarkeerde witte auto voor mijn huis stil stonden. Ik herkende de leider van de politie die op mijn deur klopt. Mijn zoon zag een andere achterom en een andere aan de zijkant van het huis. Hij zei dat hij kwam vanwege vier 911 oproepen die van dit adres kwamen. Ik vertelde hem dat ik dat vreemd vond, omdat niemand hier was dan mijn zoon en ik aan de telefoon op dat ogenblik met een andere vriend in gesprek was. Dit gebeurde eigenlijk minuten nadat ik de telefoon ophing na het lezen van de profetie "Wees geen deel van de Vervalste Bruid". Alstublieft, bid voor mijn bescherming.

Elisabeth (Elisheva) Elijah.

* * * * * * *

MIJN Bruid kan niet binnengaan zonder de geur van MIJN zalving. Je kunt niet op tijd zijn met de geur van MIJN zalving. Je moet naar deze hogere zalving streven. Laat het bekend worden dat geen man of vrouw je deze zalving kan geven; slechts MIJN RUACH ha KODESH kan je reinigen met het zoete parfum van MIJN zalving gereserveerd voor MIJN Bruid. Tref voorbereidingen om naar huis te gaan en doorweek jezelf in de kracht van de zalving van de RUACH ha KODESH. Trek je bruidsjurk aan. Het is MIJN gewaad van gerechtigheid. IK droeg een kroon van doornen. Jij zult een kroon van MIJN Glorie dragen als een tiara die op jouw hoofd geplaatst wordt. Zoals Esther zich op de koning voorbereidde, bereid je voor op de KONING DER KONINGEN, HEER DER HEREN, JOUW HERE GOD ALMACHTIG, YAHUSHUA IS MIJN NAAM, EN IK BEN JOUW SPOEDIG KOMENDE BRUIDEGOM!

Zoals een huwelijksaankondiging vooruit verzonden wordt, en de uitnodigingen verzonden worden, zend IK ook MIJN aankondiging vooruit door Gabrièl de shofar blazend, en slechts degenen die MIJN Bruid zijn zullen de aankondiging voor MIJN Bruid horen. Het zal te laat zijn om dan te denken om je klaar te maken, dus wees voorbereid op de komende aankondiging, je zult het of zelf doen of door MIJN apostelen en profeten. Schenk aandacht aan MIJN waarschuwing! Schenk aandacht aan de waarschuwing dat zegt dat IK kom. Het is een schaking, omdat slechts de Bruidegom het zonder twijfel weet. Ga nu voorwaarts, wees niet beschaamd en geef de uitnodiging. Wees niet verbaasd over hoevelen het weigeren zullen. Maar treur niet, want zij waren niet geschikt of slaagden niet voor de vraag of de loyaliteitstest, de liefdetest, de offertest noch de gehoorzaamheidstest. Daarom zijn zij ongeschikt om MIJN Bruid genoemd te worden. Er zullen die zijn die de uitnodiging zullen nemen en het kapot scheuren, er zullen die zijn die de uitnodiging zullen nemen en het op de plank zullen zetten voor een lange tijd en het nooit zullen gebruiken. Geen van beiden zal IK de MIJNE noemen.

MIJN Bruid heeft verlangend naar MIJ gewacht en IK kom MIJN Bruid eisen. IK zie nooit ras of godsdienst. Het maakt niet uit wat uw ras of uw godsdienst is, IK zoek naar een relatie met MIJ en IK zoek naar één ding dat de kleur rood is welke MIJN vergoten Bloed op Calvarie is. Dus zeg IK opnieuw MIJN huis in de Hemel zal binnenkort jouw huis zijn. Je zult opgenomen worden om ME in de lucht te ontmoeten om naar MIJN zijde getrokken te worden terwijl levend. MIJN voeten zullen de grond van de slechte wereld zoals het nu is niet raken; dus maak je klaar, MIJN Bruid, om opgenomen te worden terwijl u in leven bent. Laat ze bespotten en de spot drijven, IK sta aan de deur en IK zal kloppen. Het enige wat zij moeten doen is de deur van hun hart te openen en berouw te hebben en ME binnen uit te nodigen en IK ben getrouw en IK zal elk van hun zonden vergeven.

Vraag hen waarom zij gemarteld willen worden in de hel of verbrand worden in de poel van vuur? Het was niet voor hen gecreëerd. Het was voor de duivel gecreëerd. IK betaalde de prijs op Calvarie om van de greep van satan weg te rukken en voor alle mensheid vrijheid te geven. Maar IK ben een heer. IK zal de deur niet open breken. IK klop enkel en wacht om binnen uitgenodigd te worden. Zo nog een keer zal IK hen vertellen dat YAHUSHUA ha MASHIACH, anderen noemen ME Here Jezus Christus, opnieuw komt. Vertel MIJN Bruid dat IK opnieuw kom on haar naar huis te nemen. Tref voorbereidingen om naar huis te gaan want MIJN huis is jouw huis. Tref voorbereidingen om naar huis te komen, omdat IK kom om MIJN Bruid naar huis te nemen! Binnenkort zou je de hoorn van Gabrièl moeten horen, en je zal opgenomen worden om aan MIJN zijde te staan terwijl IK je als MIJN Bruid oproep. Je zult de woorden horen kom hierheen als een stem van de aartsengel terwijl hij de shofar hoorn blaast. Tref voorbereidingen om naar huis te gaan want IK kom voor MIJN Bruid! Eén zal genomen en de ander achter gelaten worden.

Geschreven op 17 September 2000 @ 6:15 n.m. Zo is het gesproken, zo is het geschreven. Gegeven aan deze dienares Elisabeth (Elisheva) Elijah.