PROFETIE 70

WAT ZAL YAHUVEH DOEN,
WANNEER RAMPSPOED OP UW DEUR KOMT KLOPPEN!

Geschreven/Gesproken onder de zalving van de RUACH ha KODESH
door Apostel Elisabeth (Elisheva) Elijah heen
12 Januari, 2003 23:30

* * * * * * *

Geliefde Gemeente,

Dank u vanuit het diepst van ons hart en ziel voor al diegenen die hebben geschreven en tienden, offers en liefde giften hebben gezonden naar dit nieuwe bedieningszaad. Dankjewel Carol B. Je hebt geen idee hoezeer jou offer dat kwam op Sabbat door de post een antwoord was op een vacht die ik minuten eerder had gelegd gedurende intens gebed van wat er aan het gebeuren is op onze 3de dag van het vasten, het begon op 11 Januari, mijn geliefde echtgenoot en ik waren aan het bidden en Vader YAHUVEH aan het vragen waarom niet meer mensen op zijn gevoed om ons te helpen met dit financiële mirakel. Sommigen zijn naar voren gekomen maar velen zijn niet naar voren gekomen, inclusief de inschrijvers op onze "injesus" email, sommigen hebben niet eens geschreven. YAHUVEH Profeteert op de 2e dag van het fruit en groente vasten.

* * * * * * *

PROFETIE 70

WAT ZAL YAHUVEH DOEN,
WANNEER RAMPSPOED OP UW DEUR KOMT KLOPPEN?

IK, YAHUVEH heb in de gaten gehouden wie deze bediening aan het zegenen is en nu financieel zaad aan het zaaien is en wie jou aan het hinderen is door slechts toe te kijken om te zien of en wanneer IK dit financieel wonder zal doen voor de wonderbus. IK, YAHUVEH vertel jou dit, IK heb dit gebruikt als een test voor de mensen die weten dat IK, YAHUVEH vanuit jou voortspreek als MIJN gezalfd vaatwerk. Deze bediening is er geweest om te troosten en aan te moedigen en de kinderen te waarschuwen die zichzelf de MIJNE noemen, en nu wanneer deze bediening aanmoediging en zegeningen nodig heeft ben IK in de gaten aan het houden wie jou aan het zegenen is en wie niet. Hoe weinig hebben zich ook maar bij jou aangesloten in dit gebed en gezalfde vasten wanneer het ook omwille van hen is dat jij dit doen, en ook dat je in de bres staat voor de volkeren en voor MIJN genade om MIJN toorn uit te stellen. IK heb diegenen bekeken die aan het toekijken zijn en deze bediening financieel gezien niet aan het helpen zijn of ook maar een gebed offerden voor jou.

De tijd komt er oh zo gauw aan dat dezen die achteruit zaten en toekeken en niets deden zullen zien dat IK YAHUVEH achteruit zal zitten en toekijken en niets zal doen als rampspoed op hun deuren komt kloppen. Voor diegenen die deze bediening helpen en het hebben geholpen wanneer rampspoed op jullie deur komt kloppen, IK zal MIJN engelen jou laten bewaken en beschermen en bedekken met MIJN gezalfde koepel waar kwaad jullie niet zal aanraken. IK heb vele keren gezegd dat IK deze bediening gebruik als een barometer van hoe goed mensen aan het luisteren zijn naar MIJN RUACH ha KODESH MIJN HEILIGE GEEST.

Sommigen die dit lezen denken dat ze rijk zijn, geen nood hebben aan wat dan ook maar IK vertel jullie dat jullie ellendig en naakt zijn voor MIJN, YAHUVEH en YAHUSHUA’s ogen. Sommigen die dit lezen zeggen, "ik heb mijn schatten hier op aarde, bezittingen, vastgoed en bankrekeningen," maar IK vertel jullie dat jullie bankroet zijn in de Hemel. Sommigen bouwen hun krediet op hier op aarde, maar IK vertel jullie dat jullie geen krediet hebben wanneer het aankomt op de kwaadaardige tijden die in het verschiet liggen, en MIJN oren zullen jullie niet horen uitroepen naar MIJ, het zal voor niets zijn.

IK heb deze Dienstmaagd gezalfd om de vergadering voort te roepen om te vasten en te bidden voor een grotere zalving en bescherming voor de kwaadaardige tijden die niet ver weg zijn. Diegenen die MIJN stem horen in deze bediening zijn aan het gehoorzamen en hongerig in dit Heilige vasten, maar diegenen die wetende toch eten en zich nu vullen, terwijl IK een Heilig vasten voort heb geroepen, zullen hongerig gaan.

MIJN Dochter opnieuw laat IK jou eraan herinneren, IK gebruik jou als een Jeremia 6:27-30 beproeving. IK weet dat het niet makkelijk is maar MIJN wil zal gedaan worden. IK zal jou zegenen en al diegenen die gehoorzaam zijn geweest en hebben geofferd, en niet slechts hebben toegekeken, maar zich aansloten in dit gezalfde vasten en dit gebed en Heilig zaad hebben gezaaid in de nood van deze bediening. Diegenen die MIJN Bediening en Bedienaren niet helpen zijn tegen MIJN Bediening en Bedienaren. Opnieuw en opnieuw hebben jullie gehoord, "De oogst is groot en de werkers zijn weinig", en toch komen jullie niet naar voren. Wees gewaarschuwd, IK ben aan het kijken naar diegenen die slechts toe aan het kijken zijn, ben doeners van het woord, niet slechts hoorders of lezers ervan.

Diegenen die hebben gevast en hun vervloekingen tegen deze Bedienaar en Bediening hebben geworpen, jullie die je vervloekingen van gebrek hebben geworpen tegen deze bediening, weet dit, jullie vervloekingen zijn slechts teruggekeerd in jullie eigen schoot. Jullie zijn dat aan het proberen te vervloeken, wat IK gezegend heb. Jullie zijn aan het vechten tegen de GOD der hele Schepping en IK ben niet behaagd.

* * * * * * *

Stenig alstublieft niet de boodschapper. Ik ben gehoorzaam aan YAHUVEH. Zo is het geschreven deze dag van 12 Januari, 2003 Apostel Elisabeth (Elisheva) Elijah 23:30