Profetie 72
Planeet X12 junie 2003

Planeet zal MASSA VERNIETIGING AANRICHTING, PROFETISCHE WAARSCHUWING.

Is dit de planet X waar zo velen over waarschuwen? Ik weet niet of het is of niet noch weet ik een specifieke datum, maar ik weet wel wat YAHUVEH mij verteld heeft en de zalving sloeg mij terwijl ik dit schreef ( de zalving werd opgewekt)

"Dwaze mannen die denken dat je rekenkunde kunt gebruiken om de datum te berekenen wanneer IK YAHUVEH een planeet in MIJN toorn zal gebruiken om massa vernietiging aan te richten aan mijn vijanden.

Een woord van profetische waarschuwing aan de rijke en machtige die denken dat ze veilig zullen zijn in hun ondergrondsche steden, vol van jouw op geslagen schatten, delicatessen aan voedsel, etc. De ondergrondsche steden die jullie gebouwd hebben en nog steeds bouwen zullen jullie waterige grafkelders worden en jullie zullen sterven met jullie schatten van de aarde en IK, YAHUVEH, heb dat oordeel vertraagd om de gebeden van de ware gelovigers in YAHUSHUA'S NAAM, zij die gehoorzaam zijn, Heilig voor MIJ wandelen zullen gespaard worden en IK ben tot nu toe genadig geweest omwille van MIJN Kinderen die uit roepen naar meer tijd om meer ziellen te bereiken voor het Koninkrijk van de Hemel.

Oordeel is vertraagd en niet gestopt en IK ben het, YAHUVEH alleen die die datum zal uitrekenen, wanneer MIJN Toorn de aarde zal raken. IK YAHUVEH heb de oordeel vertraagd om in de war te brengen en te schande te brengen zij die de ondergrondsche steden bouwen en alleen aan zichzelf denken, bewijzend dat IK YAHUVEH alleen rechter ben over wie zal leven en wie zal sterven en over wie de Hemel binnen gaat en wie naar de hel gaat.

Herinnert! IK YAHUVEH stuur voort Mijn apostels en profeten om te waarschuwen voordat IK Mijn Toorn stuur. Het is jouw keus of je luistert en gehoorzaamd, maar je weet dit. Allen zullen oogsten wat ze hebben gezaaid, goede zaden even als slechte zaden!"

Einde profetische waarschuwing.

Gegeven aan, Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijah op 12 Junie 2003 ( het ka nook 2004 zijn, maar ik laat de datum zo, 21/3/2004)