Profetie 94

IK, YAHUVEH zeg, Onderschat MIJN woede niet
want het is opgebouwd geworden als een razende hel.

Geschreven/Gesproken onder de zalving van de RUACH ha KODESH
door Profeet Elisabeth (Elisheva) Elijah heen
22 December, 2007

(Notitie: Dit Woord kwam voort omdat op de Sabbat Elisabeth geleid werd om Ezechiël Hoofdstuk 9 – 16 te lezen. Zij was ook aan het bidden voor een man die zij in een droom had een tijd terug. De man die in dit woord Caleb genoemd wordt is de man die Elisabeth had gezien in de droom. Hij wordt gekenmerkt door sneeuwwit haar zonder een lijn in zijn gezicht. Hij heeft een lach die zijn lichaam niet zou verlaten, het maakt niet uit wat de soldaten tegen hem deden, en dat betekent dat hij werd gemarteld en uitgehongerd. Ook huilde hij, maar niemand zag het. In de droom ging Elisabeth naar hem toe. Zij verscheen gewoon aan hem. Hij was aan het bidden geweest en droeg een gebed shawl. Zij gaf hem een kleine communie wafer, zoals ongezuurd brood. Zij zei, "Maak je geen zorgen, ik zal terug komen en de volgende keer zal ik jou meer brood en wijn meenemen." De man heeft YAHUSHUA lief. Zij wist dat hij in Jeruzalem was, hij had een taak waar hij anderen moest aanmoedigen, en dus altijd de lach op zijn gezicht, zijn eigen persoonlijk verdriet en lijden om YAHUSHUA's wil verbergende. Toen Elisabeth wakker werd van de droom was zij versteld van de liefde die zij voelde voor deze man.)

Dit werd opgenomen op audio cassette en jammer genoeg kregen we niet het begin van dit woord op cassette. Maar hier is het woord precies zoals het opgenomen werd.

* * * * * * *

...Vanaf nu, wanneer jullie vijven het nemen (communie), is dit de man die niet buiten jullie gebeden moet worden gelaten. En IK zal jullie meer openbaringen geven van wie hij is. Want nu kunnen jullie hem Caleb noemen. Deze dag Elisabeth gebied IK jou gewoon, "Geniet van deze dag." IK wil jou zien spelen. IK wil jou dat zien doen waar jij van hebt genoten met MIJ. Laat jouw gedachten rusten. Want IK ga jou laten zien en IK ga aan jou openbaren en een nieuwe Profetie zal losgelaten worden wat betreft Israël, wat betreft de verborgen schatten, beginnende met Ezechiël 9.

Want weet dit, geen man kan jou het zwijgen opleggen, geen vrouw kan jou het zwijgen opleggen, geen duivel kan jou het zwijgen opleggen. IK YAHUVEH heb de macht om jou het zwijgen op te leggen en jij bent altijd nederig aan MIJN voeten. IK lach iedere keer wanneer IK jou hoor zeggen, "Ik houd me gewoon bezig met mijn eigen zaken." Jij houdt je nooit bezig met je eigen zaken Elisabeth. Je houdt je altijd bezig met de MIJNE. Wanneer jij een spelletje aan het spelen bent, daar ben jij voor MIJN Troon. Constant ben IK in jouw gedachten. Want Elisabeth IK heb jou opgevoed en nu gaat er een Woord voort komen dat diegenen verdedigd die waarlijk van MIJ zijn in Israël, die zich helemaal alleen voelen. Jullie noemen hen Messiaanse Joden. Zij hebben geen Profeet.

Maar IK heb een Profeet opgevoed en IK heb jou precies daar geplaatst waar jij bent en jij zal gebruikt worden om hen frisse manna vanuit de Hemel te geven. Jij zult gebruikt worden om MIJN Oordeel op de anderen aan te kondigen. Jij zult gebruikt worden om MIJN nieuwe wijn voort te brengen. Want IK heb Heiligen die opgesloten zijn in de Gaza strook. IK heb Heiligen die gepijnigd worden samen met de vijanden. IK heb de Bruid opgesloten in Gaza. En IK ben jou aan het roepen om hen vrij te bidden. IK heb de Bruid in Libanon. Ja, IK heb zelfs de Bruid in Irak. Zo verborgen, zo verwaarloosd. Zij hebben een Woord nodig vanuit de Hemel. IK heb een Bruid in China. Zij zijn MIJN Chinese Bruid dus is satan erop uit om jou te muilkorven, om jou het zwijgen op te leggen maar IK vertel jou dat je slechts luider zal schreeuwen.

Jullie allen, jullie allen beginnen met de Geschriften te bestuderen die IK heb vrijgegeven aan Elisabeth. Graaf in ieder woord. Want IK vertel jullie er is een verborgen goud mijn dat nog moet komen en het is niet ver hier vandaan. Terwijl jullie deze dingen zien gebeuren in Israël, weet dat IK niet makkelijk bespot word. Niko, IK heb alreeds een Profetie losgelaten en daarin verklaarde IK, want IK YAHUVEH zeg, jullie kunnen niet hetgeen weggeven dat IK jullie niet heb gegeven om weg te geven. Zet opnieuw deze herinnering voor de wereld. Want IK heb gesproken. Er zijn consequenties die ontmoet zullen worden. Want IK heb Israël geboden om zich te bekeren.

Pas op voor de gedachten die zullen komen als jullie deze Geschriften bestuderen die IK Elisabeth deze dag heb geboden om te lezen en te overdenken. Wanneer jullie een stem horen zeggen, "YAHUVEH zou dat niet doen," dan weet gewoon dit, oh ja IK zal het doen. Onderschat MIJN macht niet. Onderschat niet MIJN woede want het is opgebouwd geworden als een razende hel. Het heeft veroorzaakt dat de hel zoveel heter is. Zij spreken over globale verwarming, de vlammen van de hel warmen deze aarde. Gecombineerd met dat wat begraven en verborgen is in het koudste deel van de aarde. Combineer dit met alle mens gemaakte vervuiling, chemicaliën in de lucht, want het is meer dan één.

De rijken denken dat alleen zij zullen overleven. Zij geloven de leugens die satan vertelt. Maar MIJN Woord zegt, "De zachtmoedige zullen deze aarde beërven," de nederigen, niet de trotse en de hooghartige en de rijke. Jullie zijn rijk door geloof in MIJ. Jullie zijn rijk door schatten die anderen niet kunnen zien. IK gaf jullie een bescherming dat geen geld kan kopen. IK ben de vleugels waaronder jullie je verbergen. IK ben degene die jullie aanmoedigt. MIJN vergoten bloed op Golgotha is het enige dat jullie redt door MIJN Naam, door MIJN Bloed, jullie hebben de getuigen, jullie hebben de getuigenis. Zelfs voor diegenen op aarde wiens leven uitgeblust wordt, het is slechts een schil waar zij over spreken. Zij kunnen niet hetgeen doden dat bedoeld is om eeuwig te zijn. Om afwezig van het lichaam te zijn is om aanwezig te zijn bij MIJN zijde, voor diegenen wiens namen geschreven zijn in het Lams Boek des Levens.

Einde van het Woord

Zo is het gesproken, zo is het geschreven op 22 December, 2007 Profeet Elisabeth (Elisheva) Elijah

Elisabeth: Wij zenden gewoon zegeningen naar Caleb ABBA YAHUVEH, in de Naam van YAHUSHUA. Wij zenden aanmoediging naar hem. Wij zenden gebeden. Wij danken U dat hij deze gebeden heeft gehoord. Wij danken U ABBA YAHUVEH dat hij zal schrijven. Hij zal in staat zijn om in een computer te komen. IK weet niet waar hij is ABBA YAHUVEH. IK weet niet hoe U dit zult doen. Maar op een bepaalde manier, zal het Woord gegeven worden en hij zal deze Profetieën krijgen om al diegenen aan te moedigen die de Bruid van YAHUSHUA zijn in Israël, in Jeruzalem in de Naam van YAHUSHUA, in Libanon, waar dan ook zij verspreid zijn over deze wereld Hemelse VADER. U zei dat U slechts één Rinng Maiden heeft. Wanneer de duivel dat hoort denkt hij dat hij mij moet pakken dat is zeker, maar alleen als U het toestaat ABBA YAHUVEH. Dus zelfs deze pijniging die is gekomen op dit, fragiele lichaam, ABBA YAHUVEH, alleen U bent het die het kan genezen in de Naam van YAHUSHUA. Alleen U bent het die de Bevrijder is YAHUSHUA. Het is alleen UW vergoten Bloed Dank U. Dank U.

Elisabeth: Het is in orde.
Joainneyah: Herinner wat je zei.
Elisabeth: Schat, heb jij de cassette recorder.

Joainneyah: Niko, herinner jij het?
Niko: Het is de man in Israël die zij blijft zien, met het witte haar, de oude man.
Elisabeth: Wij zijn één. Wanneer ik gepijnigd word voelt hij zich gepijnigd. Wij allen zijn één. Wij allen moeten communie nemen en wanneer wij communie nemen...
Niko: …Houd hem in onze gebeden iedere communie.
Elisabeth: HIJ zei, "Want nu geef IK jullie de naam, Caleb.."
Niko: De geheimen zijn in Ezechiel 9 zullen echt dingen gaan oproeren.
Joainneyah: Ik was Elisabeth aan het vertellen over de UFO. Mensen zagen een UFO in de Bijbel, het was geschreven.
Elisabeth: Ezechiël!
Joainneyah: Ik zag het.
Elisabeth: Het is er precies. Het is van YAHUVEH. De duivel heeft een vervalsing en YAHUVEH heeft een echte, degene die dit voort bracht.
Joainneyah: Ik zei, "Nee, misschien zag hij strijdwagens."
Elisabeth: Het is een ongeïdentificeerd vliegend opject .
Joainneyah: En het was sneller dan het licht aan het reizen. Dat is wat het zei in mijn Bijbel.
Elisabeth: En Ezechiel zag het wiel hoog in het midden van de lucht en niet alleen dat toen ik in contact was met Niko was er altijd een wiel, het wiel binnen een wiel.
Joainneyah: Herinner je je iets anders?
Elisabeth: Herinner jij je iets anders schat?
Niko: Nou, dat was het begin ervan. Je hebt al het andere op cassette.
Elisabeth: Ik weet het.
Joainneyah: Er werd een hoop gezegd. Jij hebt jezelf ook herhaald.
Elisabeth: Ook over Israël, iets zal in Israël gaan. Jij begint met lezen vanaf Ezechiel 9. Wij hebben een profetie. Ik hoop dat Niko zich herinnert welke Profetie. Het gaat over de Schriftgeleerde van de schrijver, een Profeet heen gaande en allen verzegelende die Heilig zijn en diegenen zonder het merkteken in Israël zullen gedood worden.
Niko: Hij zei, "Denk niet dat IK dat niet kan of zal doen. Onderschat niet MIJN woede."
Elisabeth: HIJ is zo woedend.
Joainneyah: Bij Israël?
Elisabeth: HIJ is woedend op Israël. HIJ is woedend om de onheiligheid. HIJ is woedend op dit moment. HIJ zei dat de duivel mij wilde doden omdat hij niet wilde dat dit Woord uit kwam.
Elisabeth: Het ging zich helemaal om de….Het ging niet om mij. Dus ok, de geheimen zijn verborgen beginnende met Ezechiel 9 en toen liet HIJ mij 13 lezen de hele weg naar de valse profeten. Wow, dit is groot. Dit is YAHUVEH. Dit is YAHUVEH die in controle is van de goede UFO's en gevleugelde schepsels.
Joainneyah: Ik weet het. Satan heeft van alles een vervalsing. Dat betekent dat YAHUVEH het goede spul heeft. Dat betekent dat UFO's echt bestaan. Ik bedoel de vliegende objecten.
Elisabeth: Ja, de vliegende objecten. Ze zijn er. Je kunt het niet ontkennen. Je kunt dit niet ontkennen.
Joainneyah: Ik weet het..
Elisabeth: Ze hebben het niet over strijdwagens. Geen strijdwagens. Mijn Bijbel zegt dat het 't gezicht heeft van een gevleugeld schepsel. Het heeft het gezicht van de mens, het gezicht van een leeuw en het gezicht van een adelaar. Dat is opnieuw vier.
Joainneyah: Wat? De vliegende objecten?
Elisabeth: De vleugels, wanneer je Ezechiel 10 leest, spreekt het over de wielen en daarna spreekt het over de gezichten. Ik beweer niet eens dat ik het begrijp. Ik claim dit niet eens omdat dit zo diep gaat. Dit gaat zo diep en het is nog niet gebeurt, maar het staat op het punnt om te gebeuren. Omdat Ik geloof dat we deze openbaring op dit moment hebben dat voort aan het komen is en ik geloof wat het is wanneer de aliens hier naar de aarde komen en zij met de mensen strijden, ik geloof dat YAHUVEH ZIJN engelen zenden zal, ZIJN wapens ook om te strijden op hetzelfde moment omdat de mens deze aliens niet kan overwinnen.
Joainneyah: Nee, nee.
Elisabeth: Wij moeten iets hebben, bovennatuurlijke hulp vanuit de Hemel, en HIJ zal het zenden voor de Heiligen.
Joainneyah: Amen.
Elisabeth: Maar het is verbonden met Israël op dit moment. Met alles dat aan de hand is met Israël. Dus dat is wat IK denk waar de nieuwe Profetie over zal gaan; Israël. Omdat ik het jou vertelde na onze laatste.
Joainneyah: Echt waar?
Elisabeth: Dit zal echt gaan over Israël, big time. Prijs YAHUSHUA.