Profetie 99

IK, YAHUVEH Zeg, Jullie Zijn Aan Het Aftellen Op MIJN Geduld!


Geschreven/Gesproken onder de zalving van de RUACH HA KODESH
door Elisabeth (Elisheva) Elijah heen
25 Mei, 2008Vijf Chinese Paren hadden trouwerij foto's genomen wanneer de aardbeving uitbrak op 12 Mei, en allen ontvluchtten zonder letsel. De plaats waar de foto was genomen, een eeuw-oude klooster, was verwoest.

YAHUVEH geeft ons vaak “foto's” uit de geschiedenis van dingen die profetisch zijn. Dit, geloof ik, is wat er gebeurde tijdens de recente Chinese aardbeving en de foto's van de VIJF bruiden die elkaar beloftes probeerden te zweren precies toen de aardbeving plaatsvond (interessant, is het niet – is het jou opgevallen ---dat er VIJF bruiden waren?). Het is een foto van deze wereld die YAHUVEH ontkracht door eigenlijk te zeggen. “We zullen, eten, drinken en trouwen...” wel tot aan het EIND aan toe. De foto's laten de vijf bruiden zien die in verwarring staan NADAT de aardbeving kwam in modder-doordrenkte-kleding – en er is puin, rommel en stof en aarde rond hen in hoopjes... wat een “foto” van deze wereld! Wee voor deze wereld die de heiligheid van abortie leven, euthanasie, homosexualiteit en hetzelfde geslacht huwelijken bespot. YAHUVEH zal niet voor lang bespot wezen. Wee voor de naties die hun rug weg keren van de enige echte ware Schepper YAHUVEH en Messias YAHUSHUA HA MASHIACH en onze Dierbare Moeder de RUACH HA KODESH.

Het is ironisch dat er 5 bruiden te midden van verwoesting staan, verbrokkelde klooster, dit herinnert mij van de 5 dwaze maagden zoals verteld in de leer door YAHUSHUA wachtende voor hun Bruidegom om hen weg te nemen. YAHUSHUA komt maar neemt alleen de 5 wijze maagden met extra olie in hun lampen mee. Lees over de aardbeving en aanschouw de foto's die genomen zijn in China, hun jurken zijn bevuild met aarde, verscheurd en de oude georganiseerde kerk ligt in puin. Wordt wakker en aanschouw dat dit niet een toeval is. Lees de profetie, bidt en zie dat YAHUVEH vooral China vermeld en zei dat dit oordeel was van de Hemel en wat is gebeurd in China, zal gebeuren in Californië en andere staten, landen en naties en vooral in Amerika wanneer ze het op z'n minst verwachten. 60,000 mensen in China zijn gestorven van wat ik voor het laatst hoorde en het is nog steeds oplopend. Lees wat YAHUVEH hierover te zeggen heeft. BID ervoor dat je waardig geteld mag wezen om ZIJN TOORN te ontvluchten, terwijl HIJ aftelt tot op de dag dat ZIJN GEDULD tot einde komt! Zoals wij de dagen aftellen van de Omer, telt ook YAHUVEH de dagen af totdat ZIJN GEDULD ten einde komt, en wee voor deze aarde wanneer dat gebeurd!

Wees niet misleid, want YAHUVEH valt niet makkelijk te bespotten! Satan bespot diegenen die dit doen, omdat hij de prijs kent die betaald moet worden voor het doen hiervan, hijzelf betaalt de prijs tot in eeuwigheid.

Want de grote dag Zijns toorns is gekomen, en wie kan bestaan ? Openbaring 6:17

In het zesde hoofdstuk van Openbaring, beschrijft Johannes vergeefs de meest tragische gebeds ontmoeting in de geschiedenis van de wereld! Bid nu terwijl jou gebeden nog steeds te horen zijn voor genade! Bekeer en draai om van zoned terwijl er nog tijd is! Morgen kan het te laat zijn!

Gehuil en gezucht, geroep en gevraag, gekreun en gefluister---alles zal te horen zijn op die komende Dag van YAHUVEH, wanneer de toorn en oordelen van YAHUVEH worden losgelaten. Zelfs de bergen en de eilanden zullen van hun plaatsen verwijderd worden.

Maar tegen die tijd, zullen de gebeden en gehuil van zondige mannen en vrouwen te weinig en te laat wezen!

Allen van de rijke en beroemde acteurs, actriesen, praat show gastheren-en vrouwen, politici inclusief koningen, presidenten, heersers van andere landen geloofden de leugens van de duivel en de wetenschappers en hadden hun vertrouwen en hoop gesteld op hunzelf en op anderen met menselijke bekwaambaarheden. Zij hebben hun geloof gesteld op dat 'geld alles kan kopen,' en toch zullen zij zich verenigen met diegenen die aan het huilen zijn in angst. Zij zullen roepen naar de afbrokkelende rotsen en bergen om op hen te vallen, om hunzelf te verschuilen van de toorn van YAHUVEH en de eniggeboren Zoon van YAHUVEH EN ZIJN NAAM IS YAHUSHUA HA MASHIACH!

Wij zijn onder diegenen die geloven dat de oordelen van YAH zeker zijn. Wij weten niet welke dag of uur. Maar YAHUVEH gaat toch de aarde schudden, zoals het nog nooit van te voren geschudt heeft en HIJ zal het overgeven aan de enige echte KONING VAN DE UNIVERSUM YAHUSHUA HA MASHIACH!

Notitie: We hebben de naam van de persoon in deze Profetisch Woord weggelaten. Elisabeth, Niko en Katherineyah waren in gebed voor een partner, die aan het worstelen was met het gehoorzamen van YAHUVEH. Hij is in een ongelijk gebonden huwelijk span en hij brengt een uitvinding in gevaar die MAMA SHKHINYAH aan hem gegeven heeft door in deze ongelijk gebonden huwelijk span te blijven. YAH heeft gezegd dat de uitvinding niet afgemaakt zal worden terwijl hij in deze huwelijk blijft, een huwelijk dat niet van YAHUVEH was.

Zo spoedig als zij begonnen te bidden, hoorde Katherineyah het woord 'drijfzand' en zag een visoen van een man die in drijfzand aan het zinken was. Deze Broeder zit in het drijfzand. Katherineyah zag toen betonnen blokken over zijn voeten heen. Elisabeth zei dat hij gewend was geraakt aan de betonnen blokken en het niet bij machte zijn om te bewegen, maar zij zag een visioen van een grote hamer in zijn hand alsof hij het koos om het te gebruiken. Hij kon vrijkomen van die betonnen blokken als hij zou willen. Het is in zijn kracht om het te doen, maar het is zijn keuze.

Dit is wat er van de audio tape is afgehaald.

Niko: Onze broeder ……. , die aan het werk is aan de uitvinding en hij gaat langs de verkeerde pad. We hebben hem geleid in wat hij eigenlijk moet doen en hij heeft de verkeerde draai genomen. Dus zijn we in gebed en bemiddeling over dit. We moeten hem een duidelijke richting geven en er is gewoonweg geen tijd. Er is geen tijd meer voor wat dan ook dan strikte gehoorzaamheid. Die meiden krijgen zoveel visioenen en dingen te zien. Ik laat ze maar gewoon hun gang gaan.

Katherineyah: Ik voel net alsof dat de HEER een bliksem schicht gaat sturen en die beton gaat raken.

Niko: Wat is die bliksem?

Elisabeth: Het is de zalving, de RUACH HA KODESH vuur op dit moment, die dat beton gaat raken in de Naam van YAHUSHUA HA MASHIACH. Maar opnieuw, hij heeft zijn keuze. Ik blijf het steeds opnieuw en opnieuw en opnieuw horen. Hij is zo gewend geraakt om die betonnen schoenen te dragen dat hij gewend is geraakt niet bij machte te zijn om te bewegen en dat hij gerust geraakt is. Hij is zo gewend geraakt om bevelen aan te nemen van zijn vrouw, net zoals Gary. Hij is zo gewend eraan en toch weet hij het. Hij weet wat hij moet doen. Hij kijkt naar anderen om zichzelf te laten vertellen wat hij moet doen, terwijl hij het antwoord al weet. Hij weet dat hij niet terug moet gaan naar werk. Hij kan nooit zeggen dat hij een, “Zo zegt YAHUVEH,” gekregen had dat hij terug naar werk moest gaan. Zijn 'werk' was die uitvinding. Het is zijn vrouw die hem het bevel gaf om terug te gaan naar werk. Zij is hem een ultimatum aan het geven en ……. jij (Elisabeth begint in tongen te bidden) moet haar laten weten dat haar intimidatie en manipulatie niet zal werken en dat ze geen gedachten beheer, manipulatie en intimidatie tegen jou kan gebruiken. Ze is zo geobsedeerd op zekerheid. In tegendeel is zij vol van schaamte, ze is meer geïntresseerd om indruk te maken op haar ouders en familie. Ik weet niet of dit haar echte ouders zijn of iemand waar ze ouderlijk advies aan vraagt, maar ze zeggen, “Is hij nog niet terug aan het werk? Hoeveel van dit ga je nog nemen?” Dus het is een kwestie van haar trots. Ze is nergens, nergens te bekennen, ik zie een boek met een lege pagina erin. Ze is nergens, nergens te bekennen op …….'s pagina, nergens, nergens, nergens op ……. pagina te bekennen. Je wilt haar op jou pagina hebben, maar ze is daar nergens.

* * * * * * *

YAHUVEH begint te spreken:

Wie ga je vrezen, zegt YAHUVEH? MIJN Geliefde Zoon ……. , wie vrees je meer? Wie vrees je om te overtreden en om niet te gehoorzamen?

Jij wordt getest. Er is niet één, niet één, niet één, niet één, niet één, niet één, niet één van de Bruid van YAHUSHUA HA MASHIACH die op dit moment niet getest wordt om te laten zien wie zij gehoorzamen en om te laten zien wie zij vrezen te overtreden. Beter zou het IK zijn. Beter zou het IK zijn. Beter zou het IK, YAHUVEH zijn. Beter zou het YAHUSHUA, jou MASHIACH zijn. Want toonde HIJ niet het voorbeeld? Dat HIJ weigerde om YAHUVEH niet te gehoorzamen. HIJ weigerde om ZIJN Hemelse VADER niet te gehoorzamen. De tijd is zo kort nog. IK heb ze één voor één uitgeroeid. Er zijn geen gratis ritten meer. IK heb je verteld dat IK aan het aftellen ben op MIJN geduld. Waarom denk jij dat IK jou, “ Ben jij de Omer aan het aftellen?” blijf vragen. Als je MIJ nu niet kan horen, hoe zal je MIJ dan kunnen horen? Deze Bediening heeft de zalving om de verlangen te geven aan de mensen wiens namen in het LAMS Boek der Leven staan opgeschreven om MIJN stem te horen en om MIJN wil te doen, want jij bent een voorbeeld voor hen. Wat wil jij doen .......? IK weet het al.

Het zou zo gemakkelijk voor MIJ zijn ……. om het voor jou op de makkelijke manier te doen, maar hoe zou je dan geslaagd wezen voor jou test? Hoe zou jij gehoorzaamheid bewijzen? Hoe zou je bewijzen van wie je meer houdt? Dit geldt nu voor alle mannen en vrouwen die in een ongelijk gebonden span huwelijk zitten. Het was niet door MIJN hand dat ze samengevoegd werden. Wat zal jij doen wanneer de tijd van de Grote Verdrukking komt en als je niet bevonden wordt om MIJN Bruid genoemd te worden, als je niet bevonden wordt om de Bruid van YAHUSHUA te zijn? Want onthou, wat van YAHUSHUA is, is ook MIJN. En wat MIJN is, is ook van MIJN ZOON YAHUSHUA HA MASHIACH. Wat zal je doen wanneer je bent achtergelaten? Zal het het waard wezen? Want diegenen waaraan jij jezelf gebonden hebt, zullen degenen wezen die jou zullen verraden. Wat zal jij doen? Denk je dat het nu moeilijk is? Je weet van niets. Tegen die tijd zullen echtgenoten vrouwen verraden en vrouwen zullen echtgenoten verraden. Kinderen zullen ouders verraden en ouders zullen kinderen verraden. Er zal geen trouw zijn. De enigste familie die zal tellen zal de familie in YAHUSHUA HA MASHIACH wezen. Dezen zijn de enigste die je zal kunnen vetrouwen. Zelfs wanneer je een vreemde ontmoet, zal je herkennen wie ze zijn. Het zal voor allen duidelijk te zien zijn.

Dus ……. en ……. , en de andere mannen waaraan Niko aan het bedienen is, IK ga niet jullie testen schrappen. Dat is wat jullie MIJ willen laten doen. Allen worden getest. Zegt MIJN Woord niet, “ De beproevingen van jouw geloof zijn kostbaarder dan goud.” Degene waar IK nu door heen spreek, dezen vijf die de Vijf Wijze Maagden vertegenwoordigen, allen ervan zijn getest. Adam liep weg van wat hij zijn thuis noemde voor vele, vele jaren. Hij liep weg van een winstgevende baan en oh hoe lang hij heeft gewacht om het een unie te laten worden en toch vertelde IK hem om weg te lopen. Joainneyah, zij moest haar biologische familie verlaten, haar eigen kind van haar lendenen. Allen van jullie, allen van jullie, allen van jullie, het moeders hart dat zo mishandeld, gebroken en gekneusd voor MIJ komt. Jullie missen jullie kinderen, maar jullie legden hen op het offeraltaar en dat geldt ook voor jou Niko en jij zei, “Doe met hun zoals U wilt, want zij zijn niet mijn kinderen, zij zijn van U.” Dus laat ik jullie spirituele kinderen opgroeien die naar jullie roepen als een Mama en een Papa en zij verlangen jullie raadschap en zij verlangen jullie liefde. Zij willen MIJ gehoorzamen en IK vertel jullie om hen te leiden en hen te gidsen. En IK sta op het punt jullie een verrassing te geven, die spirituele kinderen houden meer van jullie dan jullie biologische kinderen jullie ooit zouden kunnen liefhebben. Zij respecteren jullie. Zij eren jullie. Neem geen één van hen als vanzelfsprekend. Zoals jullie geduld hebben met jullie biologische kinderen, heb ook geduld met jullie spirituele kinderen. Gooi niet jullie handen op en zeg, “Ik heb genoeg gehad.”

Niko, IK geef jou een nieuwe opdracht. Er is er één waarvan jij je handen hebt opgegooid en hebt gezegd, “Ik heb genoeg gehad.” Je hebt jouw handen gewassen van hem, hoewel hij jou pap noemt ken jij hem bij de naam Jeremiyah. Je zal hem moeten schrijven. Je zal met hem in aanraking moeten komen. Hij noemde jou pappa.

(We waren niet in contact met Jeremiyah voor enkele maanden. Nadat dit Woord gegeven was, ging Niko naar onze email en raad eens wie ons ge-emailed had. Juist, Jeremiyah had ons ge-emailed VOORDAT Niko hem kon emailen. Dus emailde Niko hem en zijn we nu weer in contact met Jeremiyah. Dit is meer bevestiging dat dit Woord van YAHUVEH is.) Word nooit zo opgeblazen in trots, om mensen te doen laten denken dat jij altijd gehoorzaam bent geweest aan MIJ, want allen, allen, allen hebben geworsteld op een punt, allen van jullie hebben gezegd, “Ik zou het liever op mijn manier willen doen.” Het is juist dat IK jullie zo'n tikken op de billen heb gegeven, dat allen van jullie het op de harde manier hebben geleerd. En dat is waarom jullie nu zeggen, “Wat U ook zegt ABBA YAHUVEH, ik ga het op UW manier doen.” IK hoef zelfs niet MIJN stem te verheffen. Jullie weten wanneer jullie verkeerd doen. IK zeg niet dat iedereen perfect is dan MIJN ZOON YAHUSHUA, maar IK zeg alleen dat IK van ieder van MIJN kinderen verwacht om het te proberen.

Dus ....... , jij doet jouw deel, je weet wat IK jou heb verteld om te doen. Je weet wat IK jou heb verteld om niet te doen. Satan wil niet hebben dat deze uitvinding ooit het licht ziet. Dus heeft hij één vrouw in de weg staan. En zij is net als een muis die brult en jij gaat hollend naar een hoek toe. Hoe kan zij dit respecteren?

De tijd is later dan dat je denkt en IK stuurde China als een voorbeeld van wat er gebeurd wanneer MIJN geduld begint op te raken. Lang geleden gaf IK jou Elisabeth een Woord, 'Einde van ronde één, nu voor ronde twee.' Pas op China, omdat een ronde drie komt (China heeft zojuist een verwoestende aardbeving gehad die minstens 60,000 mensen doodden) En Amerika, IK ben nog niet eens begonnen. Opnieuw en opnieuw heb IK gezegd dat IK het ergste als laatst heb bewaard. Jullie zijn nog niet eens, niet eens, niet eens MIJN toorn beginnen te proeven. En Europa, denk niet dat jullie aan jullie lot zullen ontsnappen. Op dit moment is er maar één luide stem aan het protesteren tegen wat IK een gruwel vind en IK gebruik de Katholieke kerk, weet je nog zoals IK een ezel gebruikte om uit te spreken, gebruik IK de Katholieke kerk om te waarschuwen, te waarschuwen over de heiligheid van leven. Waar zijn de anderen? Waar zijn de andere georganiseerde religies? Een wereldwijde luide protest moest zijn rond gegaan tegen het samenvoegen van een dierlijke en menselijke embryo, om zelfs zo'n plan te bedenken, om half mens en half dier te hebben, jullie beginnen niet eens te weten op welke pad jullie begonnen zijn te lopen. Om MIJ te bespotten met de heiligheid van het huwelijk? Er zou een wereldwijde luide protest moeten zijn geweest tegen homohuwelijken! Waarom is het zo stil? Waar zijn de kerken? Waarom staan al diegenen in Islam niet op? Zij geven om een spotprent! Zij geven iedereen angst die niet met hen instemmen. Maar waarom zijn zij stil?

Dit is waarom IK nu aan het aftellen ben op MIJN geduld. Datgene wat jullie denken dat jaren verwijderd is, allen van jullie, allen van jullie zullen een ruige ontwakening hebben. IK beveel deze Bediening dat ze moeten doen wat ze moeten doen en het vlug te doen. Er is geen tijd meer om de baby's te vertroetelen. Het is tijd voor ze om op te groeien. Het is tijd voor mannen om mannen te wezen. Dit is waarom IK vrouwen in leiderschap heb gezet. Dit is waarom IK een Deborah heb opgevoed! De mannen zijn Baraks! Zij zijn lafaards! Niet al MIJN mannen. IK heb de MIJNE, MIJN eigen. En zij horen MIJN stem en zij spreken MIJN Woorden voort, maar oh hoe weinig en hoe weinig zijn dat. En jullie vrouwen die geïntimideerd zijn in die ongelijk gebonden huwelijks spannen en de Geschriften zijn tegen jullie gebruikt om, “Wees stil” te zeggen. IK heb jullie verteld om die echtgenoot te gehoorzamen als hij in overeenstemming is met MIJN Woord. Als hij dat niet doet, schop hem naar de bank! Genoeg is genoeg! Genoeg is genoeg!

MIJN geliefde zoon Niko, IK zalf jou deze dag om de woorden in dapperheid voort te spreken tegen die mannen, zodat zij kunnen herinneren wat een man hoort te zijn! Zij horen MIJ te behagen voordat zij enige vrouw behagen, voordat zij enige kind behagen en voor de vrouwen die in een ongelijk gebonden huwelijk span zitten, IK laat jullie herinneren aan de geest van Deborah! Jullie horen MIJ te behagen. Jullie horen YAHUSHUA te behagen! Voordat jullie enige man proberen te behagen! Voordat jullie jullie kinderen behagen. Gehoorzaamheid, gehoorzaamheid en gehoorzaamheid is beter dan een offer! Neem jouw tienden, neem jouw offers en neem jouw lofprijzing weg als je MIJ niet gehoorzaamd! Want als je MIJ nu niet gehoorzaamt, wat maakt jou dan denken dat je MIJ zult gehoorzamen in de Grote Verdrukking wanneer het zeldzaam zal wezen om een Profeet te horen spreken als deze? Leer om nu te gehoorzamen! Hoe kun je bewijzen dat jij van YAHUSHUA HA MASHIACH houdt? Zegt MIJN Woord niet, “Als je van MIJ houdt, zul je MIJ gehoorzamen.” Hoe bewees YAHUSHUA HA MASHIACH dat HIJ van YAHUVEH houdt? Door gehoorzaam te wezen naar iedere Woord dat IK zei. Maak geen beloftes aan MIJ die je niet bedoeld om te houden.

IK ben niet verontrust met menselijk gemaakte huwelijks overeenkomsten tot huwelijken, IK heb jullie zelfs niet samengevoegd en nu zien jullie elkaar voor wie jullie zijn. IK ben alleen verontrust met die huwelijken die verordend zijn vanuit de Hemel. En hoe weet je dat zij verordend zijn vanuit de Hemel? Omdat jullie één zijn in MIJ. Het is waar dat het Woord zegt dat de echtgenoot de spirituele leider zou wezen van het huishouden en wanneer een man niet bestemd is om de spirituele leider te zijn van het huishouden, dan zal IK een leider van het huishouden hebben, hetzij de vrouw of hetzij een kind. IK zal iemand hebben die MIJN Woorden voort spreekt. IK zal iemand hebben die MIJN Woorden voort spreekt! Zelfs als het een klein kind is, IK zal iemand hebben die MIJN Woorden voort spreekt! MIJN Glorie zal voor iedereen duidelijk te zien wezen! Jullie in die georganiseerde kerken, jullie weten dat zij een stank in MIJN neusgaten zijn, maar jullie zeggen dat je een gebouw moet hebben om broederschap te hebben. Wat is er gebeurd met het broederschap met MIJ één op één? Wat is er gebeurd met het broederschap één op één met MIJN ZOON? Je bent in de aftelling van de Omer. Je bent in de aftelling van MIJN geduld.

Wee, wee, wee, wee zal er voor deze aarde zijn wanneer MIJN geduld gedaan is! Bid dat je waardig geteld mag worden om MIJN Toorn te ontvluchten! Dit zou jouw constante gebed iedere dag moeten wezen. IK ben niet boos op diegenen die MIJ gehoorzamen. IK ben niet boos op diegenen die MIJ proberen te gehoorzamen. IK ben niet boos op diegenen die, “Ik luister naar UW stem” zullen zeggen. Leid mij en gids mij. “IK ben zelfs niet boos op diegenen die, “Vergeef mij alstublieft” zullen zeggen. IK ben boos op diegenen die weigeren te gehoorzamen. En het Oordeel begint bij het Huis van YAHUVEH. De heidenen weten niet hoe ze MIJN stem kunnen horen. Maar IK ben boos op diegenen die beweren dat ze van MIJ zijn en behoren tot YAHUSHUA HA MASHIACH en toch weigeren te gehoorzamen!

China is MIJN Toorn nu aan het proeven. Maar IK spaar diegenen die van MIJ zijn. Zij stonden op en zij zeiden, “Geen Bijbels hier toegestaan.” Zij hebben MIJN heiligen gevangen gezet, diegenen die werkelijk MIJ liefhebben en dienen, zij brengen hen ter dood. Zij martelen hen. Zij verhongeren hen! Proef MIJN Toorn China, want meer zal er komen!

(Elisabeth zegt: “Ik heb nu een visioen en ik zie wolken en binnenin de wolken voordat de aardbeving er was ik dit aan Niko aan het vertellen en nu begrijp ik waarom, er was een wolk en het had als we ernaar zouden kijken de meest brilliante regenboog (Wij stemmen niet in met alle opmerkeningen op de link naar youtube) in de wolk, maar ik zag het op youtube en andere nieuwsberichten. Het was zo helder en het had verschillende kleuren licht binnenin een witte wolk en het zag er zo mooi uit, zij zeiden vanaf 30 minuten voordat die verwoestende aardbeving er was, hingen die wolken en ik zag de foto's die zij namen en wij moeten bij machte zijn om die foto's voor alle mensen te plaatsen om het te laten zien, maar nu begrijp ik en ik zei, ”Waarom zou zo'n schoonheid komen voordat de aardbeving kwam in China?” En dit is wat YAHUVEH nu tot mij zegt terwijl HIJ mij deze visioen laat zien.”)

Woord gaat verder: Omdat de regenboog een belofte vertegenwoordigt en IK een belofte maakte aan diegenen die MIJ aanriepen, tot de geteisterde, tot de vervolgden, tot diegenen die gemarteld werden in China, om in de gevangenis te zijn, diegenen die in de gevangenis zijn en die gemarteld zijn, omdat zij YAHUSHUA aanbidden, maakte IK een belofte dat IK wraak zou nemen voor hen! En dit is pas het begin China! Dit is slechts het begin, zoals een voorbeeld als één natie rond deze wereld hetzelfde doet.

Zegt MIJN Woord niet dat IK, YAHUVEH wraak neem? MIJ komt de wraak toe zeg IK, YAHUVEH! Roep naar MIJ en IK zal ervoor zorgen dat jouw vijanden in 7 verschillende richtingen zullen rennen! Hoeveel verschillende richtingen ben jij nu aan het rennen oh Chinese regering? Maar IK zal er zeker van zijn dat de Heilige engelen er zijn om jouw broeders en zusters in YAHUSHUA HA MASHIACH te beschermen en te voorzien. Wee zal er voor deze wereld zijn, want kijk naar China. Jullie gaan zien wat gebeurde in China zal Californie raken. IK zal niet de andere delen van de wereld noemen, maar Amerika je wilt harp spelen? (H.A.A.R.P.) Wacht totdat IK MIJN harp speel. Jullie willen het weer beheren, jullie hebben nog niets gezien.

IK stuur verwarring naar de wetenschappers. IK stuur verwarring naar de sterrenkundigen. Er is waanzin in het Witte Huis. Er is waanzin in de regering. De mensen rennen heen en weer. De politici zijn waanzinnig. Hoe kunnen zij mensen leiden? Dus roep naar MIJ. Roep naar MIJ. Roep naar MIJ terwijl IK nog luister, roep naar MIJ. IK doe niets voordat IK uit de Profeten voort spreek. IK waarschuwde uit deze Profeet haar mond wat zou gebeuren vanaf dat moment aan dat zij Amerika verlieten, een Profetie was vrijgegeven en waarschuwde jullie wat zou gebeuren wanneer de prijs van olie omhoog zou gaan, IK waarschuwde jullie van de voedsel prijzen. (Profetie 85) IK waarschuwde jullie van de kosten. IK waarschuwde zelfs van de vrachtwagen chauffeurs zoals hun kosten omhoog gingen, jullie hebben nog niets gezien.

Maar weet dit, deze hongersnood is niet van MIJN oorsprong. Het is de manipulatie van diegenen die vol van hebzucht zijn. Zoals zij het goud en zilver voor zichzelf vergaren en plannen om diegenen te doden die het nodig hebben. Het begon met abortie en toen ging het naar diegenen die te ziek waren om zichzelf te beschermen. Dit was de genocide waar IK over sprak. Er is dood in de vaccinaties. IK heb opnieuw en opnieuw gewaarschuwd. Omdat deze wereld niet denkt dat het arme kinderen nodig heeft. IK waarschuwde jullie dat het naar de bejaarden zou gaan. Alles van dat is genocide. Alles van dit is zodat de rijken voorzien kunnen worden in hun eigen ogen. En nu wringen jullie je handen en jullie vragen je af waarom de tiener zelfmoord zo hoog is. Jullie enigste hoop is in YAHUSHUA HA MASHIACH. Jullie enigste hoop is in bekering en gehoorzaamheid. Jullie enigste hoop is in MIJN genade. Want IK ben lang lijdende. Dus houdt aan waar jullie mee bezig zijn. Houd aan met waarschuwen. Terwijl jullie je vrijheid nog hebben om voort te spreken, zijn er krachten die zoeken om jullie het zwijgen op te leggen, die MIJN Ware Profeten het zwijgen willen opleggen. Dus spreek terwijl jullie nog kunnen.

Eind van het Woord

Niko: 25 Mei, afgemaakt op 9:24 in de avond. Begonnen met het bidden voor een broeder, ……., die aan het worstelen is om in totale gehoorzaamheid te wandelen en wij waren juist aan het bidden om te zien hoe we hem konden helpen en hem leiden en hem directie te geven.

Elisabeth: Het is een ongelijk gebonden span huwelijk en hij heeft een uitvinding die de wereld veranderd en een ongelijk gebonden span huwelijk houdt alles terug.

Niko: Dus dit is wat er uit dat gebeurde. Dit Woord kwam voort en wij gaan het typen zodat het voor de wereld te aanschouwen is. Dus dank U ABBA, YAHUSHUA, MAMA IMMAYAH. En ik bid broeders. Ik bid dat jullie luisteren. Ik bid dat jullie het in jullie geest krijgen en dat jullie het in jullie ziel krijgen. Niets anders doet er toe mannen en vrouwen. Niets anders doet er toe. Doe wat je weet wat je moet doen. Sluit geen compromie. Gehoorzaam. En kijk naar de wonderen die gedaan zijn. Wij hebben het gedaan. Wij hebben het ervaart. Het gebeurd iedere dag.

Katherineyah: Heb geloof dat YAHUVEH weet waarover HIJ spreekt wanneer HIJ jou iets verteld om te doen. Twijfel niet aan HEM. Het is een belediging voor HEM. Als je gehoorzaamd ben je eerbiedig aan GOD ALMACHTIG die de Authoriteit heeft boven iedereen.

Niko: Jij predik het Katherineyah! Predik het zuster!

Elisabeth: Joainneyah, heb jij nog iets te zeggen?

Niko: Joainneyah, ze moet haar 2 centen hier in leggen.

Joainneyah: Doe mij dat niet aan. Prijs YAHUSHUA! Maak geen zorgen!

Iedereen: Prijs YAHUSHUA!

Niko: Is iedereen klaar?

Katherineyah: Het doet VADER verdriet wanneer zij ongehoorzaam zijn aan HEM. Het doet GOD ALMACHTIG verdriet, alle mannen, alle vrouwen die niet luisteren naar de VADER en gehoorzamen, punt. En ik weet dat jij HEM niet verdriet wilt aandoen, zoals Niko zei en Elisabeth hoorde luister en gehoorzaam, over en uit.

Niko: Over en uit!

Apostel Elisabeth (Elisheva) Elijah