Wilt U ECHT Naar De HEL Gaan?

 

 

Alzo zal het in de voleinding der eeuwen wezen; de engelen zullen uitgaan, en de bozen uit het midden der rechtvaardigen afscheiden;

En zullen dezelve in den vurigen oven werpen;
 daar zal zijn wening en knersing der tanden. Mattéüs
13:49-50

 

 

EEUWIGE HEL…

DENK EROVER NA!


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

LINKS NAAR HEL PAGINA’S...

 Apostel Elisabeth (Elisheva) Elijah -
“Burger In Hel” Lied (Nederlands)

 

 

link; De Poel Des Vuurs

 

 

Apostel Elisabeth Elijah;

HEL IS GEEN AANZIENER DES PERSOONS!

“Eén iets over de Hel, het is geen aanziener des persoons. De rijken gaan naar de Hel, de armen gaan naar de Hel, de Ouden gaan naar de Hel, de tieners gaan naar de Hel! De Jood gaat naar de Hel, de heiden gaat naar de Hel! Zelfs diegenen die nooit iemand pijn doen, en zelfs anderen helpen, diegenen die vriendelijk en vrijgevig zijn aan liefdadigheden, in de ogen van de wereld zouden wij zeggen dat zij NIET slecht genoeg zijn om naar de Hel te gaan met Hitler en de Satanische aanbidders, moordenaars, enz. maar de Bijbel zegt ALLEN Hebben gezondigd en vielen tekort aan de Heerlijkheid van God! Allen van Ons hebben een perfecte redder nodig en dat is YAHUSHUA!

Er is SLECHTS één ingang, één weg, één deur de Hemel in en dat is YAHUSHUA /Jezus Christus! Het maakt niet uit hoe beroemd u bent in deze wereld, in de HEL, ben u een NIEMAND! Satan heeft geen favorieten, hij wil alleen één ding doen, dat is om zoveel mogelijk zielen naar de HEL te nemen met hem voor alle eeuwigheid! Alstublieft ben niet één van deze vele gezichten! Alstublieft waarschuw anderen! Oma’s, Opa’s, Mamma’s, Pappa’s, Zussen, Broers, Mannen, Vrouwen, en Kinderen (tieners) zijn in de HEL! Alle rassen zijn in de hel. Waarschuw HEN voordat het te laat is! In de Hel is er geen genezing! U sterft in ziekte en pijn! Indien u kiest om naar de HEL te gaan nadat u dit leest dan kan ik u NIET stoppen het is Uw Keuze!!!! Maar op z’n minst was u gewaarschuwd!”

 

Apostel Elisabeth (Elisheva) Elijah