Welkomstwoord AMIHTYWIND.COM

 

 

Welkom tot de Aleph en Tav (Alfa en Omega) Amightywind Heilige Geest Wildvuur Laatste Kans Bediening. Dank U voor het bezoeken van ons Heiligdom. Wij zijn een Messiaans Joodse Pinkster Bediening.

Lees alstublieft onze Verklaring van Geloof en wij bidden dat u de waarheid ontvangt over de enige weg naar de Hemel door het Vergoten Bloed van YAHUSHUA ha MASHIACH (Jezus Christus) heen. Wij bidden dat u ook de Eindtijd Profetische Woorden ontvangt die rechtstreeks van YAHUVEH (GOD), YAHUSHUA (Jezus) en de RUACH ha KODESH (HEILIGE GEEST) gegeven zijn en door Profeet Elisabeth Elijah Nikomia heen gesproken zijn.

Ontdek HIER wie de Bruid van YAHUSHUA echt is en de waarheid over de Opname van de Bruid en daarna de Gasten, er is NIET een Opname van de Kerk. Leer het belang van het gebruiken van de Heilige Gewijde NAMEN van YAHUVEH en YAHUSHUA in de Grote Verdrukking voor diegenen die achtergelaten zijn. Wij leren de waarheid wat betreft de Ware Sabbat Vrijdag zonsondergang tot Zaterdag zonsondergang en hoe de Zondagskerken gebruikt zullen worden om het Merkteken van het Beest te ontvangen in de Grote Verdrukking.

De Nieuwe Wereld Orde komt eraan en vele valse profeten zijn opgestaan om de massa’s te verleiden.

Ga niet naar Zondags Kerk en ontvang niet
het MERKTEKEN van het BEEST!


Lees wat YAHUVEH zegt over ZIJN Twee Getuigen en satans zoon de antichrist [anti-messias]. Leer de waarheid over HEILIG LEVEN EN GEHOORZAAMHEID. Leer de Ware Heilige Dagen van de Thora en de valse feestdagen van de Christelijke Kerken.

Wij ontmaskeren de Wolven in Schapenvacht die erop uit zijn om de Schapen van YAHUVEH te verslinden met leugens en valse leer. Wolven zoals Angie Ray (gestorven), Benny Hinn, Robert Schuller, en Juanita Bynum. Lees wat YAHUSHUA te zeggen heeft tot de Evangelische Voorspoed Pooiers zulk als John Hagee, Joel Osteen, Paul en Jan Crouch, Paula White, Marilyn Hickey, Creflo Dollar, Joyce Meyers, Oral Roberts en Carman om er slechts een paar te noemen. Ook diegenen die Christen beweren te zijn maar hardcore en extreem kwaadaardig zijn, verworpen satanisten of valse profeten…
Sherry Shriner, Choo Thomas, Linda Newkirk, Zeph Daniel, Frank Kime, Jr., Jack Barr en de Dominee Moon.

Wij spreken de waarheid over de verschrikkingen van abortie, klonen, goudstof koorts, Harry Potter en spreken over de realitiet van gevallen engelen, satan (de duivel), en Hel (Hades, sheol). Lees over engelen, de Ark des Verbonds, wonderen, en leer meer over de Thora.

Opnieuw danken wij u voor uw bezoek, wij bidden dat u de waarheden ontvangt die bij deze Bediening geleerd worden en neem alstublieft de tijd om de Site Map te gebruiken en alle leer te bestuderen. Inclusief de gedeeltes over het Lied “Een Burger in de Hel”, de geluiden van de Hel, zelfmoord (doe het niet!) en nog veel meer.


Kijk omhoog! Voor diegenen die YAHUVEH liefhebben en in gehoorzaamheid wandelen aan Zijn Geboden en Voorschriften, jullie verlossing is nabij!