Pelastusrukous
Rakas YAHUSHUA (Jeesus Kristus), Hyväksyn Sinut nyt Herranani ja Pelastajanani, olet Jumala, jota rakastan. Uskon, että maksoit hinnan synneistäni Golgatalla, kuolit ja nousit kuolleista kolmantena päivänä. Pyydän Sinua tulemaan sydämeeni, antamaan anteeksi syntini ja pesemään minut puhtaaksi epävanhurskaudestani. Olen pahoillani, että olen tehnyt syntiä ja käännyn pois noista synneistä. Kiitos, että täytät minut Pyhällä Hengelläsi, annat minulle halun palvella Sinua kaikki elämäni päivät ja että elät elämääsi minussa, YAHUSHUA, jotta Sinä olet ylistetty! Kiitos, että annat minulle halun lukea Raamattuasi, ja anna minulle viisaus ymmärtää sitä. Kiitos, että rakastat minua ja pelastat sieluni ja että saat uskoni kasvamaan, niin että eräänä päivänä olen kanssasi Taivaassa. Täytä minut Pyhällä Hengelläsi nyt ja pelasta minut pahalta, sinun nimessäsi, YAHUSHUA, rukoilen. Auta minua, YAHUSHUA, muistamaan, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat YAHUVEH:n kirkkautta vailla, ja että Sinä tulit pelastamaan MEIDÄT syntiset, siksi Sinua kutsutaan meidän PELASTAJAKSEMME. Aamen.

Lue tämä rukous ja sen jälkeen lue se uudelleen, tällä kertaa älä vain päälläsi vaan sydämelläsi, usko siihen LUOTTAMUKSELLA ja muista: YAHUSHUA ei ole vain Jumala, Hän on paras ystäväsi! Hän välittää sinusta niin, Hän rakastaa sinua niin, juuri sellaisena kuin olet. Hän vihaa syntiä mutta Hän rakastaa SINUA, syntistä.

YAHUSHUA maksoi hinnan synneistäsi, nyt sinun ei enää tarvitse tuntea olevasi syyllinen tai tuomittu. Tunnusta syntisi YAHUSHUA:lle. Nimeä ne, sitten sano Hänelle, että olet pahoillasi, pyydä Häntä antamaan sinulle anteeksi. Kaikki menneisyyden ja nykyisyyden synnit. Synti on mitä tahansa, jonka olet tehnyt tai teet, mikä suututtaa pyhää YAHUVEH:a (Jumalaa). Kukaan ei ole täydellinen, muista se!

Lue Uusi Testamentti ja opi tuntemaan, kuka YAHUSHUA on. Joh. 3:16. Raamattu sanoo, että sinun täytyy tunnustaa Hänet HERRANA ja Pelastajana, jotta Hän tunnustaisi sinut Isän edessä. Älä häpeä YAHUSHUA:a, Hän ei häpeä sinua. Kerro jollekulle, että olet hyväksynyt Golgatan ja Nasaretin YAHUSHUA:n tänään ja kaikki enkelit Taivaassa iloitsevat!

Anna meidän iloita kanssasi. Jos tarvitset pastoria, meillä on enemmän kuin yksi. Tervetuloa YAHUSHUA:n perheeseen. ODOTAMME INNOLLA TAPAAVAMME SINUT TAIVAASSA, ELLEI MAAN PÄÄLLÄ!

Lähetä sähköpostia Elisabethille ja kerro hänelle ikuisen elämän lahjasta, jonka olet juuri perinyt kalliilta YAHUSHUA MESSIAALTAMME!

Contact Us">Contact Us