Frälsningsbönen
Hur man ärver den FRIA Gåvan av Evigt Liv

Är Dop Ett Krav För Frälsning?Kära YAHUSHUA,

Jag accepterar DIG nu som min HERRE och FRÄLSARE. Du är Guden jag älskar. Jag tror på att DU betalade priset för mina synder vid Golgata. DU dog och uppstod från de döda den tredje dagen. Jag ber DIG att komma in i mitt hjärta. Förlåt mig mina synder, tvätta mig ren från all orättfärdighet. Jag är ledsen att jag har syndat, och jag vänder mig bort från dessa synder. Tack för att DU fyller mig med DIN Heliga Ande och ger mig begäret att tjäna DIG i alla mina livs dagar, och lever DITT liv i mig, YAHUSHUA, så att DU blir Förhärligad! Tack för att DU ger mig begäret att läsa DIN Bibel, och ger mig visheten att förstå den. Tack för att DU Älskar mig och Frälser min själ, och får min Tro att växa så att jag en dag blir tillsammans med DIG i Himmelen. Fyll mig nu med DIN Heliga Ande och befria mig från den onde – jag ber i DITT namn, YAHUSHUA! Hjälp mig YAHUSHUA att komma ihåg att alla har syndat och understigit YAHUVEHS Härlighet, och DU kom för att frälsa oss syndare. Det är därför DU kallas för vår FRÄLSARE. Amen. 

Läs denna bön och läs den sedan igen. Denna gång INTE med huvudkunskap, utan med hela ditt hjärta. Tro på den i TRO och kom ihåg att YAHUSHUA INTE bara är Gud, utan HAN är din bästa vän! Han bryr sig så mycket om dig! HAN älskar dig så mycket, precis såsom du är! HAN hatar Synder, men HAN älskar DIG, syndaren!

YAHUSHUA betalade priset för dina synder. Nu behöver du inte längre känna dig skyldig eller fördömd! Bekänn dina synder för YAHUSHUA. Nämn dem, säg sedan till HONOM att du är ledsen. Be HONOM att förlåta dig! Alla dina förflutna och nuvarande synder. En synd är något man gör eller har gjort som misshagar en Helig YAHUVEH. Ingen är perfekt! Kom ihåg det!

Läs det Nya Testamentet och lär dig känna vem YAHUSHUA är. Johannes 3:16. Bibeln säger att du måste bekänna HONOM som HERRE och FRÄLSARE så att HAN ska bekänna dig inför FADERN. Skäms inte för YAHUSHUA – HAN skäms INTE för DIG. Berätta för någon att du har accepterat YAHUSHUA från Golgata och Nasaret denna dag, och alla änglarna i himmelen fröjdas!

Låt oss fröjdas med dig. Om du behöver en pastor, så har vi mer än en. Välkommen till YAHUSHUAS Familj! VI SER FRAM EMOT ATT TRÄFFA DIG I HIMMELEN, OM INTE PÅ JORDEN!

Mejla Elisabeth och låt henne veta om gåvan av evigt liv du just har ärvt från vår dyrbara YAHUSHUA Messias!

revholyfire@hotmail.com